Chytej.cz

Čeští výrobci necteno

7.6.2004 | Dědek | 8.873 zobrazení | 33 odpovědí

Jaké máte zkušenosti s našimi výrobci rybářských věcí? Myslím, že je u nás dost šikovných lidí, kreří mohou konkurovat se západem jak kvalitou, tak cenou.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 16. srpna 2008 v 17:10 ® Michal/
Michal/

Já si myslím, že je jedno kdo to vyrobil a spíš záleží na tom, jestli to chytá ryby :-D Ale jinak s Českou výrobou mám docela dobré zkušenosti. Navíc všechno je to vyrobenýna stejný kopyto. Třeba Rapala dá do woblera kuličku co chrastí a tak ji tam dá i Česká výroba a naopak.

reagovat
Pátek 15. srpna 2008 ve 22:52 ® Stanosek
Stanosek

Mno nevím, nevím chlapy, já si myslím, že EMTE dělá kvalitní výrobky. Třeba někdo neví(DUDU), že jsou odlišné tvary rotačky! Na řeku(do proudu) se používají podlouhé plíšky, z vlastních zkušeností vím, že po proudu taková rotačka nemá šanci to mi věřte, vůbec se nemůže točit. Je taky možné, že dudu narazil na špatnej kus-se hold stává.

reagovat
Pátek 15. srpna 2008 ve 22:28 ® Robur
Robur

nebude někdo na srazu prodávat rotačky?

reagovat
Středa 21. července 2004 ve 23:56 ® Čajda

Musím přiznat že nejsem příznivcem žádné značky a některé názvy jsem tady zaregistroval poprvé. Zkouším chytat na všechno co se mi dostane do ruky. Zastávám názor že ryba stejně prd pozná jestli skáče na třpytky EMTE,Kácel, Rapala atd. Pokud to není vyloženej cajk a ruce nejsou totálně levý,je to podle mě jenom na sympatiích a zvyku.

reagovat
Středa 21. července 2004 v 16:40 ® Prizrak

A co woblery zn. Kácel?

reagovat
Středa 21. července 2004 ve 14:42 ® Morous

Dobrej, chlapi, sem tu prvně a dobrý… Hodně dělá reklama a kdyľ je odborná je to správný. Třpytkám Emte asi hodně pomohl pan V. Fikar, a» se na mě nezlobí, protoľe je známej, uznávanej a prej má velkej vliv. Slyąel jsem od známých jak je před třemi roky (já tenkrát nevěděl, ľe existujou) předváděl závodníkům v přívlači, taky je chválil na mistrovství na Skalce v Chebu, před rokem je prej doporučil taky trenérovi Pánkovi (jsou prej dobrý kámoąi). Říká se, ľe hodně závodníků je poznalo diky němu. A vovovootom to je. Tím těm třpytkám pomohl dost mezi lidi, pak uľ to jde samo takľe sou hlavním tématem diskuse (a to je zase reklama). Se divim, ľe nenosí čepici Emte, ha (nebo nafasoval kufr naturálií. Ale nic zlýho, jsou celkem dobrý, to jo, tak se asi za nic ąpatnýho nepostavil. Dobrejch je ale hodně českejch věcí,, třeba Hammer, Vojáček nebo voblery Ryna.

reagovat
Středa 21. července 2004 ve 14:19 ® toulovec
toulovec

naštěstí mi rotačky vyrábí kolega z práce, sice má zatím jenom 1 a 2, ale už objednal lis na 0,. Sice povrchovka není 100%, poměrně brzo mu to zajde, ale než to zajde, stejně ji urvu. Chod je naprosto skvělej , háčky VMC a za 20 nebo kolik to střílí to je bomba, když by jste někdo na něho chtěli kontakt, pošlu ho mailem, nebo telefonicky, určitě rád vyhoví. Kdo jezdíte lovit na Poličku, jste je mohli vidět. Jinak čeští výrobci všeobecně dobrý ne??? [ Upraveno toulovec dne 2004–07–21 v 13:20 ]

reagovat
Úterý 20. července 2004 v 16:57 ® Láďa

Chytám s M. T. první rok a mohu vás ubezpečit,že to ,že to někomu nechodí(DUDU),tak to není rotačkama,ale rukama. Odchytávám s nimi jak proudnou pstr. Jizeru,tak klidnější řeky a naprosto v pohodě. A na závěr jedna perlička:na Lužnici na měděnou č.1 sumec 98,71cm a to vše chyceno 12ti letým klukem. Jo ručičky jsou u přívlače dost podstatné!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Úterý 20. července 2004 ve 13:14 ® vasekX

Jsem z Roudnice nad Labem a nikdy jsem se s M. T. neviděl ani naslyšel pouze mi na žádost poslal svou nabídku na e-mail a já si objednal. Musím hned na žáčátku přiznat , že jedna stříbrná 00 mi taky nechce chodit , ale ostatní 00 a všechno větší , tandemi cyankalky šlapou jak hodinky a i můj syn (14let) na ně chytá a chytá (poslední lov tlouštˇ50a 40cm) a to má pouze obyčejný teleskop z Polska ( děličku jsem mu nabízel za vysvědčení a odmítá). Tak já si myslím , že to chce spíš než rotačky vyměnit ručičky

reagovat
Úterý 20. července 2004 v 1:54 ® jiris
jiris

bylo to tak důležitý že jsem to poslal hned dvakrát

reagovat
Úterý 20. července 2004 v 1:53 ® jiris
jiris

for all – mě některý rotačky i od mepps chodí taky blbě, a proto chytám na gumíííííííííí­ííííííííííí y. mějte xse ) hi hi

reagovat
Úterý 20. července 2004 v 1:53 ® jiris
jiris

for all – mě některý rotačky i od mepps chodí taky blbě, a proto chytám na gumíííííííííí­ííííííííííí y. mějte xse ) hi hi

reagovat
Neděle 18. července 2004 ve 23:14 @ 

Tak hoši, myslel jsem, že přispěji malou poznámkou o našich výrobcích a to konkrétně o třpytkách rotačkách. Chtěl jsem zmínit jednu naši značku,se kterou jsem veskrze spokojen a značku,kterou bych nejraději vyhodil z krabičky. Po tak bouřlivé debatě,která se tady vedla a ještě možná povede,nemám odvahu vyhodit mé eso z rukávu. Zatím. Je to blbý,ale na rotačky Emte jsem ještě nenarazil,ale hned zítra to zkusím napravit a vyzkoušet,abych vůbec věděl o čem je řeč. Jen doufám,že seženu někde v Brně vel. 00,0,1, všemožného barevného provedení. Ale jinak hoši, klííííííííííí­íííííd !

reagovat
Neděle 18. července 2004 ve 22:28 ® dudu

Rarach: rychlost vedení je mi jasná, tak blbé nejsu. Mám tam karabinu- že by to byl problém? Ale ty jiný mě tak chodí. Nedá se to nějak upravit, něco přihnout nebo tak něco? Ale zkoušel to i kolega(je na tom coby vláčkař podstatně líp )a taky mu to nachodí. A to že jsou účinné to Ti nikdo nebere.

reagovat
Neděle 18. července 2004 ve 22:16 ® rarach

Hmm, Vaškovky a kdo je má. Pár vyvolených co pan Vašek stíhá, a třeba na jeho syna jsou taky stížnosti, že už to není ono. Všichni podléhají mýtu, prostě jednou má jméno tak se všichni mohou zbláznit. Akorát, že jsi se právě prozradil nechodí Ti Meps ani Emte tak to už není náhoda. Já nevím třeba bych Ti mohl poradit např. 00.0,1 u všech značek je lepší dávat bez karabiny rovnou na vlasec-děláš to? Nebo třeba jak třpytku sleduješ nezapomínáš točit? A víš že po proudu musíš rychleji? Já fakt nevím, třeba Ti poradím, protože já chytám jenom Emte a prostě boduji. Na pstruhových potocích jdu málokdy pod 30 ks a jsou dny kdy 50 ks. A to většinou chytám na kombi abych eliminoval pstruží dorost. Teď třeba na poháru Ohře chytali 00 nejvíc, závodníci je rozebrali do mrtě a dokoce tam byl spor, že někdo přišel dřív a neměl dost drzosti, tak mu je ostatní uzmuli. Fakt je mi to divný a nechápu to? Emte celkem solidně vyplnilo díru v nabídce nástrah a taková pomluva jako od Tebe je pořádná podpásovka. Možná to chtělo problém více podrobně popsat a pak pomlouvat, když Ti nechodí cajk od dvou značek, bude to i ve stylu nemyslíš?

reagovat
Neděle 18. července 2004 ve 21:38 ® dudu

Rarach: To je pravda kde bydlím, a že jiný rotačky na našem okrese se těžko shání(kromě těch co údajně propaguji), ale já na rotačky moc nechytám a když jsem si koupil vychvalovanou Mepps, tak mě taky nechodila. Všude čtu že nejlepší je Vaškovka ale ta se na dobírku nedá koupit. Takže jsem si objednal co se dá za dobrou cenu " mimochodem zaslání rychle a se všemi doklady", a sem jsem jen napsal že mě nechodí po proudu. Vracet je poštou zpět nestojí za to. Buď mám smůlu ,nebo jsou to rotačky pro profesionály a to nejsem. Kapry chytat nepudu radši koupím jinou nástrahu (wobler Dorado- 1a). Nejsem obchodní zástupce Dorada.

reagovat
Neděle 18. července 2004 ve 21:09 ® rarach

Dudu, Dudu, lžeš a dobře to víš. Z dotazníku, který jsi zde vyplnil je jasno. Bydlíš cirka 5 km od pana Vojáčka. A pan Vojáček má zřejmě horší kšefty, tak přemluvil jednoho Jidáše. Kolik Ti dal? 30 stříbrných rotaček?Ano z mého dotazníku zjistíš, že bydlím v Sokolově jako Mirek a dokonce jsme kámoši, ale to nic nemění na tom, že Emte funguje. Proč na ní chytají ligouši, proč na šedáky nedají dopustit v Ostravě, proč si komponenty bere repre trenér na MS ? Protože jsou zkrátka výborný. Asi by jsi si měl vyndat dudu z pusy a učit se vláčet nebo začít dělat kaprařinu tam si dudu na lehátku užiješ.

reagovat
Neděle 18. července 2004 ve 13:48 ® dudu

Mirek- Kdo se cítí ten se chytí – reklamu nedělám, píšu jen své zkušenosti.

reagovat
Sobota 17. července 2004 v 19:03 ® overhaul
reagovat
Sobota 17. července 2004 v 15:09 ® Mirek

dudu: Vážený pane. Původně jsem vůbec nechtěl reagovat, ale nakonec mi to nedá. Tak ubohý a průhledný výpad mě opravdu zaskočil a k Vaší radosti přiznavám, že i hluboce zasáhl. Já chápu, že konkurence je tvrdá, ale touto ubohostí jste panu Vojáčkovi příliš neposloužil. Já osobně bych se k něčemu takovému nikdy nesnížil. Za naší prací stojí ohlasy stovek spokojených zákazníků. Ve vší úctě Vám řeknu už jenom toto: Pošlete nám rotačky zpět. Vrátíme Vám peníze, za které si můžete koupit nové ruce. Thiele Mirek.

reagovat
Pátek 16. července 2004 ve 20:47 ® dudu

Tak sem si koupil sadu rotaček EMTE(0,1,2 klasik i moskyt) a jsem z toho zděšen. Chytal jsem na ně jenom na pstruhovce a nevím jestli je to normální ale po proudu(i mírném) se netočí. Možná na stojáku na to pude chytat ale na řece ne, skočil na to sice duhák ale házet jenom po proudu nejde. Jaký s tím máte vy zkušenosti? Já jsem zatím používal rotačky Vojáček a tam se mě to nestalo nikdy, ale nebyly lakovaný a hned zašly. Teď už jsem viděl lakovaný nový modely, jsou sice trochu dražší ale Emte už ne.

reagovat
Středa 9. června 2004 ve 14:51 ® Mirek

Klid chlapci. Asi tak. Firma EMTE byla jedním ze sponzorů našeho reprezentačního týmu na MS v přívlači. To znamená, že družstvo chytalo mimo jiné nástrahy i na tyto. Takže využívám této příležitosti ke gratulaci celému družstvu pod vedením Honzi Pánka.

reagovat
Úterý 8. června 2004 ve 23:43 ® rarach

Sosák-holt komu není rady tomu není......... Ach jo.

reagovat
Úterý 8. června 2004 ve 22:56 ® z

a já z ramene, které rukou hýbe ))

reagovat
Úterý 8. června 2004 ve 21:37 ® rarach

Sosák- tak to máš mylné informace panáčku, co bylo bylo, terazky zvíťazil díky EMTE!!!!!! Nezlob se, ale mám to z první ruky.

reagovat
Úterý 8. června 2004 v 8:37 ® HaD
HaD

odkazy

reagovat
Úterý 8. června 2004 v 8:21 ® Dědek
Dědek

Přidejte i nějaké kontakty,nejraději www. Dík

reagovat
Pondělí 7. června 2004 v 18:48 ® z

rarach: to je blbost, nový mistr světa Michal Tichý chytá zásadně na nulku nebo dvounulku meppsku aglia long a malé woblery Dorada. Dobře ho znám z ligy.

reagovat
Pondělí 7. června 2004 v 18:33 ® rarach

Vůbec máme plno výborných výrobců rotaček. Nový mistr světa ve pstruhové přívlači chytá na EMTE.

reagovat
Pondělí 7. června 2004 v 16:56 ® dudu

Roračky Vojáček jsou levný a dobře chodí ne jako Mepps. Woblery homeproduction jsou nejlevnější .

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1