Vyhledávání
Lopatka
15.12.2005 | Bublima | 2.511 zobrazení | 12 odpovědí
Z čeho vyrábíte lopatky na menší voblery do 10cm. Musí být průhledná?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 18. prosince 2005 ve 20:05 ® SS
-
Zkus gramodesku je celkem v poho.
reagovat - Sobota 17. prosince 2005 ve 23:34 ® BigMike
-
Z 99% z krabiček od filmů Fuji! Vyzkoušel jsem leccos, ale tato varianta mi přijde asi nejvhodnější! Lehce jdou zastřihnout jen nůžkami, když vlepíte vteřiňákem, drží a nelámou se. Prubnul jsem i super plexi dodané od Leraka, super na tříštivost a pod, ale zjistil jsem, že jakmile to zaleji vteřiňákem, zkřehnou a lámou se. A jsem línej je lepit 2složkou.
reagovat - Sobota 17. prosince 2005 ve 20:03 ® dudu
-
Dělám je z jakýchsi průhledných plastových misek,které rozřežu. Dají se koupit v každém supermaketu asi za 20kč.
reagovat - Sobota 17. prosince 2005 v 19:28 ® Prichy
-
Prutos: jak z ktereho. nektery pri nizkych teplota prasknou jako nic. bacha na to
reagovat - Sobota 17. prosince 2005 v 19:18 ® Prutos
-
Vyrábím je z cédéček. CD přeškrtnu něčím ostrým, polepím lep. páskou a pak ji strhnu i s tou stříbrnou vrstvou. Lopatky z CD jsou téměř nezničitelné.
reagovat - Pátek 16. prosince 2005 v 19:48 ® Robur
-
skwor, četl sem to, nezkoušel.
Pokud jde řeč o petlahvích, tak by asi potom byly dobré i obaly od hotových pudinkú /v každém obchodáku cca kolem 5 Kč/ což mně připadá snad jesšte odolnější než pet lahev nebo kanystříky co jsou na vodu či destilku, je tam víc rovné plochy. Pozor
reagovat
jen rozvíjím teorie. - Pátek 16. prosince 2005 ve 12:19 ®
-
Zkoušel jsem kdeco a nakonec jsem použil hmotu z pet lahve a ta vyhrála, zdá se sice na pohled moc ohebná ale při té velikosti to nevadí, prakticky se nemůže ulomit a je dokonce zaoblená.
reagovat - Pátek 16. prosince 2005 ve 12:14 ® skwor
-
Robur:není to moc křehký?
reagovat - Pátek 16. prosince 2005 v 9:42 ® Robur
-
někde jsem četl, že se to dá dělat z obalů od audiokazet.
reagovat - Pátek 16. prosince 2005 v 7:58 ® pablo
-
z bielych a priesvitných krabičiek od filmu
reagovat - Čtvrtek 15. prosince 2005 v 18:52 ® R3F13X
-
Ve sklepe ma tatik velky kusy slabeho pruhledneho plexy,tak z nej…
To lopatka mi pripomnelo jeden nejmenovany cesky film od Trosky…"Ja uz ani nevim v jake valce jsem bojoval,jestli v prvni a nebo v druhe",„to ja vim,ale ja si nepamatuji jestli jsem dostal lopatkou mezi kulky a nebo kulkou mezi lopatky“…(smich)
reagovat - Čtvrtek 15. prosince 2005 v 17:00 ® skwor
-
Pokud máš doma pravítka, která můžeš postrádat to udělej z nich…
reagovat