Chytej.cz

Lopatka necteno

15.12.2005 | Bublima | 2.511 zobrazení | 12 odpovědí

Z čeho vyrábíte lopatky na menší voblery do 10cm. Musí být průhledná?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 18. prosince 2005 ve 20:05 ® SS

Zkus gramodesku je celkem v poho.

reagovat
Sobota 17. prosince 2005 ve 23:34 ® BigMike

Z 99% z krabiček od filmů Fuji! Vyzkoušel jsem leccos, ale tato varianta mi přijde asi nejvhodnější! Lehce jdou zastřihnout jen nůžkami, když vlepíte vteřiňákem, drží a nelámou se. Prubnul jsem i super plexi dodané od Leraka, super na tříštivost a pod, ale zjistil jsem, že jakmile to zaleji vteřiňákem, zkřehnou a lámou se. A jsem línej je lepit 2složkou.

reagovat
Sobota 17. prosince 2005 ve 20:03 ® dudu

Dělám je z jakýchsi průhledných plastových misek,které rozřežu. Dají se koupit v každém supermaketu asi za 20kč.

reagovat
Sobota 17. prosince 2005 v 19:28 ® Prichy
Prichy

Prutos: jak z ktereho. nektery pri nizkych teplota prasknou jako nic. bacha na to

reagovat
Sobota 17. prosince 2005 v 19:18 ® Prutos
Prutos

Vyrábím je z cédéček. CD přeškrtnu něčím ostrým, polepím lep. páskou a pak ji strhnu i s tou stříbrnou vrstvou. Lopatky z CD jsou téměř nezničitelné.

reagovat
Pátek 16. prosince 2005 v 19:48 ® Robur
Robur

skwor, četl sem to, nezkoušel.

Pokud jde řeč o petlahvích, tak by asi potom byly dobré i obaly od hotových pudinkú /v každém obchodáku cca kolem 5 Kč/ což mně připadá snad jesšte odolnější než pet lahev nebo kanystříky co jsou na vodu či destilku, je tam víc rovné plochy. Pozor
jen rozvíjím teorie.

reagovat
Pátek 16. prosince 2005 ve 12:19 ® 

Zkoušel jsem kdeco a nakonec jsem použil hmotu z pet lahve a ta vyhrála, zdá se sice na pohled moc ohebná ale při té velikosti to nevadí, prakticky se nemůže ulomit a je dokonce zaoblená.

reagovat
Pátek 16. prosince 2005 ve 12:14 ® skwor
skwor

Robur:není to moc křehký?

reagovat
Pátek 16. prosince 2005 v 9:42 ® Robur
Robur

někde jsem četl, že se to dá dělat z obalů od audiokazet.

reagovat
Pátek 16. prosince 2005 v 7:58 ® pablo

z bielych a priesvitných krabičiek od filmu

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 18:52 ® R3F13X
R3F13X

Ve sklepe ma tatik velky kusy slabeho pruhledneho plexy,tak z nej…

To lopatka mi pripomnelo jeden nejmenovany cesky film od Trosky…"Ja uz ani nevim v jake valce jsem bojoval,jestli v prvni a nebo v druhe",„to ja vim,ale ja si nepamatuji jestli jsem dostal lopatkou mezi kulky a nebo kulkou mezi lopatky“…(smich)

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 17:00 ® skwor
skwor

Pokud máš doma pravítka, která můžeš postrádat to udělej z nich…

reagovat