Chytej.cz

Vláčení se smáčky fy Berkley necteno

14.12.2005 | Tomash | 6.481 zobrazení | 52 odpovědí

Chytejáci, zajímalo by mě, jaké barvy a délky upřednostňujete při vláčení těchto myslím si ještě „netradičních“ nástrah? Na webu jsem našel dva typy – Klasik a Sparkle. Délky u obou jsou 5,1cm a 7,6cm. Zajímají mě jakékoliv postřehy, tipy, zkušenosti, popřípadě způsoby nastražení, délky a druhy ulovených ryb atd. Předem díky za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 15. prosince 2005 ve 12:44 ® Tomash
Tomash

Bass : Super, máš osobku…

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 ve 12:40 ® R3F13X
R3F13X

Ne,po vanocich budou nejaky many a tak si od tebe par testovacich kousku objednam a nejspis i popra,protoze me to laka je vyskouset. jake velikosti mas osvedceny a barvy???

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 ve 12:33 ® Bass
Bass

R3F13X: To je jasný, já bych se mu na ně taky vys. l, šmejdovi jednomu lakomýmu

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 ve 12:18 ® R3F13X
R3F13X

KK takze asi zustanem u tech vonavych od Berkleye:o)))

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 ve 12:09 ® Bass
Bass

Ale no tak, pánové ............. člověk nabídne prst a vy by jste mu urvaly hned celou ruku .............. Tomashovi pošlu vzorky, protože je to jeho téma a sám jsem mu to nabíd abych ho přesvědčil, že smáčky od berkley jsou proti těm mejm vyřezany z pneumatik ................ ostatní mi budete muset věřit a udělat si ježíška sami.

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 11:25 ® R3F13X
R3F13X

Mas ode me pet hvezdicek. za rad kde to najit a myslim ze i clanek je fajn:o))Asi do nejakeho zainvestuju a otestuju ho na Berounce,tam je bolenu mraky,tloustu taky a je tam nekdy i melko a v tech melcinach s kamosem chytame sticky tak do 60cm takze ty to treba taky zaujme…

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:38 ® Tomash
Tomash

R3F13X : Krok 1 – klikni si na hlavní mega ikonu chytej cz – na to potzadí, co sis sám zvolil, bay ses dostal na úvodní stránku serveru chytej. cz. Krok 2 – posuň se opatrně dolů – a vidíš nejnovější článek – „orka – kouzelná gumička“, pod ním je „dabovací lekce“ a pod ním je „Pop – hladinový provokatér“! – u toho je úvodník a zvýrazněn „celý článek“ – na to klikni a čti! A pak mi nezapomeň nadělit 5 hvězdiček!

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:33 ® R3F13X
R3F13X

Kde ten clanek najdu?Pod DRAVCEMA je od Tomashe jen systemek na stiky…

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:09 ® Tomash
Tomash

R3F13 – promiň, ale zbytek si z hlavy nepamatuju – Napsal jsem o popech článek – je tady na chytej, stačí jen kliknout a číst. Jinak když ťukneš v rubrikách – „jak na ně“ – bolen a trochu prolistuješ články od JIRISE, tak tě to taky dost motivuje – jako mě.

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:09 ® Tomik
Tomik

R3Blabla: Popy sou hladinové woblery doporučoval bych pčečíst članek od Tomashe. Tam najdeš odpoved na tvoju otazku

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:07 ® R3F13X
R3F13X

Hej co vas zaujalo tolik na tech popech a kde vsude(hloubky) s nima chytate a jak to na ne jde?A jaky pocasi?Pripadne i osvedcene barvy. dik za rady,..

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:06 ® Tomik
Tomik

Kdo si počká..........

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:05 ® Tomash
Tomash

Tomiku, poopravuješ špatně. Já ty popy kupoval v létě a ta sleva na Frenzy modely mě minula, takže já 2ks popů – 300Kč

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 10:00 ® Tomik
Tomik

Tomash: Jo to máš pravdu, že se u rapally platí mrtě navíc za značku, a musím tě poopravit 2 popy od berkleyho – 200kč sám je mám a jsou dost good, ja sem tedka delal už dost velký nákupy do vláčky tak si musím dát chvili pauzu, ale pak zase neco nakoupím..

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 9:49 ® Tomash
Tomash

Tomik : Taky se mi ty popry líbí. Jen mě teď sele, že jsem udělal takový kauf u popů od Rapaly – mám 4 kusy – to je 1000Kč – no a za ty prachy bych měl 10 „Bass popů“ – to samo o sobě ručí za kvalitu. No a to nemluvím o popech od Salma – 3ks – á 500Kč a Berkley popy – 2 ks – 300Kč.

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 9:46 ® Tomik
Tomik

Tomash: Já doufám, že Bass bude tak hodný, že mi nějaký smáčky pošle, slibuju že když se osvědčej tak mu udělám tržbu, no tu mu udělám i beztak páč ty popy jsou fakt boží…

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 9:46 ® Tomik
Tomik

Tomash: Já doufám, že Bass bude tak hodný, že mi nějaký smáčky pošle, slibuju že když se osvědčej tak mu udělám tržbu, no tu mu udělám i beztak páč ty popy jsou fakt boží…

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 9:34 ® R3F13X
R3F13X

Bass:Ja bych mel take zajem o par vzorecku. protoze by me opravdu zajimalo to porovnani jak ty rikas ze to jsou puky. mam ted nakoupeny relaxe a Power Baity a druhe zminene je v nekterych pripadech jako zive. Mno ale stejne by to stalo za test,protoze tady v praze vyjdou kopyta asi o 4–5kc levneji nez v tvem e-shopu a smacky za ty penize maji od Berkley. mno ale timto nechci tve nastrahy zavrhovat. Protoze jsem je nemel nikdy v ruce a nevidel jak chodi. a tak te chci pozadat jestli by jsi nechtel poslat 5ks na otestovani a nebo za nejakou vyrobni cenu. Pls napis. Diky Karel

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 9:30 ® Tomash
Tomash

Tomik : Máš smůlu. Bass je jen a jen můj letošní Ježíšek. Bass : Poslal jsem ti osobku.

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 9:24 ® Tomik
Tomik

Bass: nechtěl by jsi mi taky poslat pár vzorečků??

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 8:33 ® Bass
Bass

Vidim, že je nejvyšší čas, abych už sem dal ten článek, protože spousta lidí vůbec neví co to smáček je a jak se na to chytá.............. fakt už mi chybí jenom fotky, tak dneska to zkusim nějak dopáchat.

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 8:28 ® Bass
Bass

Tomash: dej mi do mailu adresu a já ti pošlu vzorky ( že si to ty ). Garantuju ti, že kvalitnější gumu si v ruce ještě neměl. Až to vemeš do ruky, tak si řekneš, že všechno ostatní je vyřezávaný z hokejovejch puků ................. fakt, uvidíš.

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 v 8:23 ® Bass
Bass

Přiznám barvu – jsou to moje stránky. . je to firma kterou jsem rozjel s kamarádem a hodláme nabízet převážně zboží, které normálně na krámech není. Popy máme zatim sice jenom dva druhy ( ale v několika barvách ) ale to jenom proto, že jsem bral ty, co makali nejlíp. Chodí fakt úžasně a je jenom na vás jakou barvu zvolíte. Co se smáčků týče, ty jsou prostě bez chyby. Jo, pravda, cena je trochu divoká, ale tak to prostě je. Nástrahy s 3D očima jsou prostě za peníze. Ale ujišťuju vás, že na příští sezónu mám pro vás připravenou lahůdku. Budou kopyta . už mám vzorky. Jsou v kvalitě těch smáčků a za přibližně 60% ceny, co Relax. Tak že se připravte .............. v Brně už bych chtěl mít plnej pult. ................... jinak objednávky klidně přezemne a nebo na tom webu, ale myslim že přes ICQ, nebo mail se to dá dohodnout parádně, ne ?

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 23:22 ® Chose
Chose

já sem je zkoušel teď v sobotu,na 2g jig. hlavičce ,vodil sem na pickerovým prutu a nejjemnější špičce,chce to fakt pocukávat,přiz­vedávat,pošku­bávat,drbat o dno, táhnutí je na nic. měl sem ty 5cm. a spletlo se jen štíhle,jenže sem byl bez lanka a tak sem ji nevytáh. ještě že to měla v koutku. jinak na tmo jiggu to má takovej zajímavej chod. tak se to kolíba ,blejská se to namodralý světlejší bříško,fakt hezký,ale říkám,úspěch nic moc a hlavně sem tři ze čtyř co sem měl s sebou urval,Tt. ale určitě je koupím znovu. chce to naučit se je správně vodit a „oživit“ ho tou špičkou.

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 21:54 ® Tomash
Tomash

bizzi : „smáčka“ seš ty a smáček je gumová rybka, která napodobuje živýho skutečnýho smáčka – štíhlá rybka, která u nás nežije, ale stejně umí dobře vydráždit naše dravý ryby.

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 21:44 ® bizzi

jenom mensi otazka,co je ta smacka?????

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 21:28 ® Tomash
Tomash

Příchy : Já tak soudím jen podle těch obrázků, co jsou na webu. Přijdou mi, že nebudou tak pohyblivý. Bojím se, aby nebyli tuhý. Nechci pak ve vodě tahat kus gumy, která se ani nehne…

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 21:10 ® Prichy
Prichy

proc se ti nezdaj…(ja teda gumy kupuju minimalne ), ale videl jsem je ve skutecnosti a rekl bych, ze budou dobry do proudnejsi vody, napr. tam, kde by normalni relax delal psi kusy..........

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 21:01 ® Tomash
Tomash

Příchy a Bass : Normálně mě selete. Zase budu utrácet, ale ne hned. Do léta času dost a ještě visim prachy denygovi. Díky za tipy pánové. jen ty gumy se mi nějak nezdají…

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 20:50 ® Prichy
Prichy

JJ, ty popy jsou dobry, ja je taky zkousel,

rekl bych, ze jsou skoro nejlepsi, co Bassi

ne, opravdu jsou to jedny z nejlepsich

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1