Vyhledávání
Lov ryb na Kubě?
13.12.2005 | Marsel | 6.902 zobrazení | 9 odpovědí
Petruv zdar . Jedu v lednu na měsíc na Kubu. Chtěl jsem se zeptat, jest-li nemá někdo zkušenosti s lovem ryb na Kubě. Jaké ryby se tam dají lovit, popřipadě jak je to s povolenkou. Dík Marsel
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. dubna 2011 ve 22:38 @ forosh
-
vrele Vam vsem muzu doporucit se obratit na : www.cujb.com
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 9:39 ® Bass
-
Kuba patří bezesporu mezi největší rybářský " ráje " .......... jinak na Kubě je poměrně bezpečno ........ kamarád tam byl měsíc a žil si tam jak v pohádce. Ujal se ho nějakej kluk co studoval někde v Čechách a moc mu pomohl. Potom když odjížděl, tak mu chtěl dát 100 USD na přilepšenou, ale on si je nevzal, že si za ně nemá stejně co koupit. Ať mu prej radši dá nějaký tryčka a džíny. ............. to myslim mluví za vše. ............. jinak ten pořad co běžel na Discovery natočil slavnej Matt Hayes, má asi 20 dílů a běžně ho dostaneš na Anglickejch serverech na DVD............... jinak bych se rozhodně soustředil spíš na řeky a jezera, protože moře ti nabídne to samé, co kdekoliv jinde, ale přehrady, jezera a řeky jsou rybářskym pokladem Kuby.
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 9:23 ® pif
-
na kubě se hodně jezdí na moře na plachetníky a mečouny. v mexickým zálivu je jich hafo. PS:povinnost je okoštovat doutník uválenej na dívčích stehnech,nezapomeň na to-:)))
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 8:58 ® BoBo-Falknow
-
Marcel: No tak já Ti závidím určitě Na Kubu se chystám už dost dlouho a zatím přišlo vždy něco důležitějšího… Koukej napsat, jak jsi tam dopadnul
Jinak k otázce – to co vím já o rybaření na Kubě (moc toho není) už napsal rarach, takže sorry…
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 8:45 ® rarach
-
Quote: On 2005–12–14 07:41, rarach napsal: Alivio. nemyslel jsem tu klasickou českou závist, ale spíš to, že my tady budeme sedět a maximálně vázat mouchy na duben a panáček tam může prohánět fišle v kraťasech. O prachy tu vůbec nejde, ty by jsi jel třeba jinam, ten taky atd. Takže, to co jsi mu napsal jistě udělal a ptá se spíš na věci co mu v CK neposkytnou. Jinak snad kromě Chorvatska, je všude lov na moři zadarmo a Kuba je ostrov svobody, takže by mne nějaké povolení netrápilo, od kamarádů co se tam jezdí potápět vím, že za pár USD, Ti udělají víc než Ti na očích uvidí. Např oběd na vesnici tam vyjde na 5–6 Kč, větší bankovky než 10 USD se jim zdají podezřelé, bo se obávají falzifikátů. Normálních turistů si nevšímají, naopak, je to pro ně prakticky jediný zdroj obživy, takže klídek.
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 8:41 ® rarach
-
Alivio. nemyslel jsem tu klasickou českou závist, ale spíš to, že mi tady budeme sedět a maximálně vázat mouchy na duben a panáček tam může prohánět fišle v kraťasech. Jinak snad kromě Chorvatska, je všude lov na moři zadarmo a Kuba je ostrov svobody, takže by mne nějaké povolení netrápilo, od kamarádů co se tam jezdí potápět vím, že za pár USD, Ti udělají víc než Ti na očích uvidí. Např oběd na vesnici tam vyjde na 5–6 Kč, větší bankovky než 10 USD se jim zdají podezřelé, bo se obávají falzifikátů. Normálních turistů si nevšímají, naopak, je to pro ně prakticky jediný zdroj obživy, takže klídek.
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 15:39 @
-
rarach : závidět?Asi ne. Mít na to prachy,tak jedu taky někam,ale nezávidim. A co se Kuby týče,tam bych nejel ani za nic. Ale k těm rybám: máš pravdu,určitě bude lepší si sednout na net,najít si nějaký spešl články o tom,nebo jsou rybářské CK,které zájezdy na Kubu pořádaj. Na ty bych se obrátil,aby mi poradily,jak je to tam s povolením apod. Lepší než tam někde trčet v komunistickým kriminálu kvůli bassovi (s malým b).
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 15:26 ® rarach
-
Předně Ti asi každý závidí, s povolenkou to bude asi v pohodě, taky záleží jestli se chystáš na řeky nebo moře, zcela jistě za pár babek seženeš zkušenýho průvodce s lodí. Co vím tak se chytat dá skoro vše asi nejvíc by mne lákal tarpon, barakuda,bonefisch,bass atd. Jeden čas běžel na Discovery seriál o rybaření na Kubě : Buena Vista Fishing club, třeba to někdo má, tak to scháněj. Jinak jak říkám tichá závist, určitě je to ráj.
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 ve 12:58 ® Tomik
-
Nejcenejsi ulovek je Fidel Castro, Obcas se prej nechá zlákat na doutnik…
reagovat