Chytej.cz

Podoustev v zime necteno

11.12.2005 | kkarlos | 3.353 zobrazení | 11 odpovědí

Mate nekdo nejake zkusenosti s lovem podoustvi v zime(to tim myslim od dneska tak do brezna)??? Ja budu lovit na mensi ricce(Uslave). Napadlo mi to tak ze sem dostal typ od znamiho ze prej v zime u nas sou tak to chci zkusit. Tak a ted radte CHYTEJACI

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 14. prosince 2005 ve 22:20 ® kkarlos
kkarlos

tak v sobotu se na ne chystame. radte radte…

reagovat
Středa 14. prosince 2005 ve 20:39 ® kkarlos
kkarlos

denyg a na co je chytas???

reagovat
Středa 14. prosince 2005 v 16:00 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Napsal jsem to 3krát, protože u nás jdou fakt hodně Kecám, chyba netu. prosím adminy, aby ty dvě smázli Děkuju

reagovat
Středa 14. prosince 2005 v 15:59 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Jj, v zimě jdou i na vláču

reagovat
Středa 14. prosince 2005 v 15:59 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

reagovat
Středa 14. prosince 2005 v 15:58 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 18:37 ® Knapik_old

No ja poslední asi 4 roky chytam jen feeder a přívlač, předtim plavajdu a výsledky moc moc líp pro plavanou, Na feeder chytam moc rad, ale jinak krmim a hlavne sem je dycky chytal v plzni na nábřeží, kde maš typ na tu uslavu? Tam se obcas nejaka větší chytne, ale objem ryb ma radbuza a berounka. Největší mam 51,5cm 1,55kg. Poprvy sem tyhle ryby videl, jak asi 3 kolem 50 chyt chlapik s kačenkou na kolinka a netušil co chytil. Typoval parmu ale vymluvil sem mu to. neni to samotařka a to že chytneš jen jednu se až tak často nestává

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 18:28 ® kkarlos
kkarlos

diik za odpovedei ale piste daaal! ja dostal tip na feeder s delsim navazcem a s bilakem a lehce nakrmit

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 18:25 ® Knapik_old

Cus, co se týká podouství tak sou nádherny, hlavně ty k 50i cm. V zimě a okolí plzně bych dal přednost rohlíku, hnojce bilák az tak 3. v pořadí, ale to je asi na místních podmínkách a náladě ryby. Vlasec max. 0,16, torpilka s nejakym bročkem a těsně u dna. Ne všude sou podouství hejna, ale hloubka stačí kolem metru a víc. Nejvíc ryb bejvá u teréních zlomů, jízků a uplně nejvíc v klidných tůňkách proudných úseků. Krmit jen zlehka, ne partikl. Pic

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 18:13 ® SAM

Já bych to bej tebou šel zkusit!!!!!

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 8:22 ® Tomash
Tomash

kkarlos : Bude platit to, co u parem. Taháme je s Dwarfem stejnou strategií, jakou jsem popsal v článku „parmy – královny z proudu“ – jen stačí ještě víc zjemnit celou sestavu. Ve finále chytám na 0,16–0,18mm na menší háček, který pojme tak 4,5 masňáků. Olůvko 40–60gramů a jde se na věc…

reagovat