Vyhledávání
SERVISY RP
9.12.2005 | regulus | 22.626 zobrazení | 22 odpovědí
Toto téma by mělo sloužit všem, kdo potřebují servis rybářského náčiní (pruty, navijáky…). Pište nejen o servisech kterým by se kolegové měli dle vašeho názoru vyhýbat, ale hlavně o těch, s jejichž službami jste byli spokojeni. Formu nechám zcela na vás.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 20. března 2012 ve 13:01 ® osprey reakce na …
-
regulus> Já to neberu jako výtku k tobě. Píšu to i pro další čtenáře diskuze.
Dnes spousta lidí zanevře na firmu proto, že jim nedokáže opravit pár let starý zlomený prut. Ona to dnes nedokáže spousta firem. Často se stane, že i prut v záruce mění firma za novější model, protože ten původní už prostě není.
reagovat - Úterý 20. března 2012 ve 12:42 ® regulus reakce na …
-
osprey> to ale z mý strany nebyla stížnost, s variantou, že to neseženu jsem tak trochu počítal, prut se už nevyrábí, mám ho 5, možná i 7 let a pokud nebude onen náhradní díl, tak to hold opravím jinak, jen bude o nějakej cenťák kratší, konec konců jsem s ním ještě 2 hodiny chytal i když jsem měl docela fedry abych nezapřáhl nějakou ponorku, což se pochopitelně stalo, ale naštěstí se po pár metrech vypla. Kupodivu jen plátek olova kterým jsem to vypodložil se ani nevymačkal.
reagovat - Úterý 20. března 2012 ve 12:27 ® osprey reakce na …
-
regulus> Ono je to těžký. Když jsem slavně při natáčení zlomil feeder, nebylo Shimano schopné vyměnit mi díl s odůvodněním, že není. Následně jsem ten prut ještě dokázal sehnat na krámě celý.
Jinými slovy – klacek je ještě na pultu a jedna z nejrenomovanějších firem už na něj nedokáže sehnat náhradní díl.
A tím neočerňuju Shimano. Taková je doba. Stát se to může kterékoli firmě a pokud některá opravdu drží zásobu dílů na celou svou produkci několik roků zpět, má v tom obrovské prachy a logicky to zdražuje její výrobky.
reagovat - Pondělí 19. března 2012 v 17:07 ® regulus reakce na …
-
osprey> dík, už jsem s ním mluvil, možná to i má skladem, z hlavy nevěděl, pokud to bude dýl trvat o nic neběží. Mě tohle taky napadlo, ale něco se mi pletlo, že si tu kdysi někdo stěžoval, že si někdo hraje na dovozce, naslibuje a nedodá, jen nevím jestli to byl Dragon, tak jsem se raděj zeptal, znáš to, líná huba holý neštěstí.
reagovat - Pondělí 19. března 2012 v 1:03 ® regulus
-
CeP> ksindle vím kam míříš, ale tys zlomil boloňku o pampelišku a já matchku o půlmetrovýho cejna v proudu …
reagovat - Pondělí 19. března 2012 v 0:45 ® osprey reakce na …
-
regulus> Normálně se naloguj na rsp-fishing, najdi si kontakt na Petra Procházku (dovozce Dragonu) a domluv se s ním na opravě.
Osobní zkušenost mám takovou, že mi prodal nový díl prutu, když jsem si ho přerazil. Jednání v pohodě, trochu déle jsem čekal.
reagovat - Pondělí 19. března 2012 v 0:34 ® CeP
-
himbajs lidi verili byste tomu? si zase nekdo prihral polivcicku..
kometaaaaaaaaaaaaaaa
reagovat - Pondělí 19. března 2012 v 0:19 ® regulus
-
Miláškové, tuhle vykopávku jsem neoživil proto, abych si zviditelnil fórum, ale protože potřebuju informaci a přišlo mi to nejlepší
Takže pokud někdo z vás má osobní zkušenost se servisem v ČR, případně přímým zastoupením Dragonu který je schopno dodat náhradní díl, tak mi sem napište. Abyste byli v obraze, dneska mi rupnul předposlední díl na telematchce, bohužel asi kombinací možná naťuknutí a nejspíš i mou blbostí, v horším případě si to umím opravit i bez náhradního dílu, ale náhradní díl je nejlepší varianta. Pokud to neseženu u nás, zkusím napsat výrobci.
reagovat - Úterý 8. května 2007 v 5:14 ® mirmen
-
.
reagovat - Úterý 8. května 2007 v 5:09 ® mirmen
-
když dobře, tak pan Batík > pro příznivce Shakespeare ( hlavně Praha a okolí) www.loska.cz
reagovat - Pondělí 7. května 2007 v 16:47 ® regulus reakce na …
-
Čabi – nejsu si tím naprosto jistej, ale je to myslím na Krokové, (pokud pojedeš MHD, tak vystup v Zábrdovicích u lázní, je to ulice podél tratě), tuším že to byl RD kousek od rohu se Šámalovou, ale už si to nepamatuju, je to hodně dlouho, co jsem tam byl. Jméno servismana si nepamatuju, ale dělal servis pro Gammarus, tak si tam cinkni.
reagovat - Neděle 6. května 2007 ve 20:21 ® čabi reakce na …
-
regulus:V těch Židenicích je to v jaké ulici?
reagovat - Sobota 5. května 2007 ve 21:46 ® regulus reakce na …
-
Hmm, tak to budeš mít honičku, zkus toho borca v Židenicích, ale asi to tam chce přijít s navijákem, U sumca na Kotlářské asi nepochodíš, ale za zeptání nic nedáš, pak to někdo spravuje v Bystrcu, ale namám páru kde ani jméno, tuším, že měl něco společnýho se Shakespearama. (radím ti Brno, páč podle karty předpokládám, že seš z Mor. Krumlova), třeba ti někdo ještě poradí něco někde jinde na JM.
reagovat - Sobota 5. května 2007 ve 20:46 ® čabi reakce na …
-
regulus:je to naviják z dovozu(usa)…Guide Series Advantage GSA 20
reagovat - Sobota 5. května 2007 v 11:28 ® Cudla
-
Veliká spokojenost moje i kolegů servis SEMA Lenešice,opravují sice výrobky co nabízejí v katalogu ,ale dá jse domluvit i oprava která se dá zvládnout podobnými díly servisman je velice šikovnej
reagovat - Sobota 5. května 2007 v 1:12 ® regulus reakce na …
-
čabi – sorry, ale to, že jsi dostal naviják a potřebuješ ho spravit, ti nikdo neodpoví, páč neví jakej. Zkus to znovu, značku, typ atd.
reagovat - Pátek 4. května 2007 v 19:25 ® čabi
-
Už sem nikdo dlouho nepsal,ale přesto se zkusím zeptat jestli někdo nevíte,kde je v momentální! době dobrá opravna navijáků.Dostal jsem jeden navíják…vypadá dobře ale nemá celou rolničku.Jinak jde.
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 19:53 ® Prutos
-
Quote:
on 2005–12–09 v 23:03 Tomucha napsal
alivio – ty si z brna? jiank opravy dělá p. kancler někde v židenicích
Tomucha: Je to ulice Krokova (podél trati) ,ale myslim že tam dělá jen Shimano . Je to totiž jedinej servisman shimana na jižní moravě
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 ve 14:50 ® Donald
-
Já mám zase problém, jestli někdo nevíte, který servis posílá náhradní díly? Mám D. A. M. ZXI 465 a kvůli zarážce zpětného chodu se mi nechce platit 2× za poštovné + za práci, kterou si stejně kvalitně udělám sám doma. Nemáte někdo na někoho takového telefon? Díky předem.
reagovat - Sobota 10. prosince 2005 v 19:00 @
-
nejsem,jen jsem to posílal poštou. V tý době mi shakespeara nikde nechtěli vzít.
reagovat - Sobota 10. prosince 2005 v 0:03 ® Tomucha
-
alivio – ty si z brna? jiank opravy dělá p. kancler někde v židenicích
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 ve 23:40 @
-
Rybářské potřeby Král,ulice Gen. Píky v Brně. Posílal jsem jim v pondělí naviják a příští pondělí mi přišel zpět s opravenou závadou. Spokojenost,rychlost,kvalitní servis. Ale nevim jestli to ještě existuje,to nevím 100%.
reagovat