Vyhledávání
Ryba,pekáč,pánev a to ostatní.
9.12.2005 | | 19.509 zobrazení | 123 odpovědí
Pořád se tu řešíme jak ošetřovat šňůry,pruty,jak mazat navijáky a pod. Ale jak nejlépe ošetříte rybu,kterou vezmete domů? Myslím tím způsob přípravy,olej ingredience atd. Citlivky CaR mohou napsat jak ji ošetří než ji pustí.(teda mimo polibku)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 11. února 2013 v 10:49 ® kamos007
-
Tak ať nežerem jenom maso, tak ukázky dnešní snídaně
reagovat - Neděle 10. února 2013 ve 21:27 ® kamos007 reakce na …
-
Alivio>
reagovatkurňa dal bych si tak zajíčka toho už jsem nejedl už řádu let
- Neděle 10. února 2013 ve 21:06 ® Shrek reakce na …
-
kamos007> neboj příteli, vím o čem mluvíš, v mrazáku mám jen a jen zvěřinu pravidelně obměňovanou. Kdybych měl maso kupovat, tak nevydělávám na nic jiného
Grilované selečí panenky – to já můžu.
LuboO> Už Ti to tu napsali… NESER!!!
reagovat - Neděle 10. února 2013 ve 20:53 ® kamos007 reakce na …
-
regulus>
reagovat - Neděle 10. února 2013 ve 20:23 ® regulus reakce na …
-
kamos007> schmejde …
reagovat - Neděle 10. února 2013 ve 20:18 ® kamos007 reakce na …
-
regulus>
reagovatje libo srnčí hřeb? či svíčkovou? nebo biftečky z divočáka či pečené žebra?
- Neděle 10. února 2013 v 19:50 ® regulus reakce na …
-
kamos007> kurňa ty taky přestaň, mám poslintanou klávesnici …
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 19:43 ® kamos007 reakce na …
-
Alivio>
reagovatDD ale ja sem neřekl že jím jenom zvěřinu, samozřejmě jím i kuřata, normal vepřové, hovězí, ryby, někdy i bezmasé blafy ale až ochutnáš medailonky ze šmoly (1 rok staré laně) nebo z koloucha tak se budeš oblizovat ještě týden
- Neděle 10. února 2013 v 19:09 ® regulus reakce na …
-
LuboO> proti gustu žádnej dišputát, ale raděj to maso …
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 18:55 ® LuboO reakce na …
-
regulus> tak sa hlboko ospravedlnujem…:D Este pridam tieto produkty mora, moje najoblubenejsie rybisky, len musia byt cerstve…
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 18:51 ® regulus reakce na …
-
LuboO> to je sice možný, ale to, že člověkovi děláš takový chutě od tebe moc hezký není.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 18:48 ® LuboO reakce na …
-
regulus> to je steak z Brna…:D
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 18:40 ® regulus reakce na …
-
LuboO> neser …
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 18:39 ® regulus reakce na …
-
macek2> Abych ti řekl pravdu, tak většínu ryb nejím, protože mám na ně odjakživa jakejsi ekl, prostě se mi normálně obrátí kufr a nejsu schopen to sníst, výjimky jsou jen lososovitý, ale já si na nich nijak výrazně nepochutnám, takže je prostě jen sním, ale nevyhledávám i když to závisí taky na úpravě, třeba mám recept na lososa kdy mě to vyloženě chutná, s chutí si dám třeba i sumca nebo úhoře a když je to dobře udělaný, tak uzenou rybu. Z konzerv snad jen šproty, ale ty placama v poslední době stojí úplně za hovno.
reagovat
Pokud se týká drůbeže, tak kačenku můžu, tu já rád, o husu a třeba krůtu si nijak zvlášť nestojím a kuře pokud možno nežeru, ne že bych ho vyloženě nejedl, ale psra jsou suchý maso jako sviňa, takže to co se nabízí v hospodách u mě úspěch nemá, no a pečený, smažený nebo grilovaný kuře sežeru, ale pokud to jde, preferuju tu zadní půlku, která není tak suchá. Takový kuřata na paprice a podobně bych snědl jen v případě ohrožení života.
Je fakt, že kromě toho, že si v drůbeži nelibuju, hraje určitej faktor i to, že vím, čím se to krmí a co se do toho cpe za sajrajt, ale žádnej hlavní důvod to není, to by dneska nemohl člověk žrát skoro nic. - Neděle 10. února 2013 v 18:19 ® LuboO reakce na …
-
Alivio> vravis, ze by si sa neodhodil?
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 17:37 ® Shrek reakce na …
-
kamos007> neodporuji, ale věř mi, že kdybys 11 let v kuse jedl zvěřinu, rád si pochutnáš na hovězím steaku, slepičím vývaru nebo na pečeném koleni z domácího prasátka. Netvrdím, že zvěřina není dobrá, ale všeho se člověk přejí a pak rád pozře něco jiného. Já jsem třeba tvrdil, že masa se nikdy nepřejím – po posledním týdnu Vánoce-Silvestr jsem běžel do krámu pro zeleninu a udělal jsem si mísu zeleninového salátu
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 17:32 ® kamos007 reakce na …
-
Alivio> přesně tak, ale nejlepší je stejně zvěřina
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 17:01 ® Shrek reakce na …
-
džigit> tak domácí husička je domácí husička, tomu se nedá odporovat.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:42 ® džigit reakce na …
-
Alivio> neni jen šede z vykrmny,ale takova doma vychovana husička,či krůtička vcelku pečené…
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:41 ® nnnap
-
tak klepeta si chytám sám a svobodu, no svobodu jim poskytnu tu náboženskou. Dostanou 10 vteřin na otče náš, jenž jsi na nebesích a šup do hrnce. Klepeto ode mne neodejde žádné. Myslím mořské.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:39 ® Shrek reakce na …
-
macek2> no pokud si mám vybrat mezi steakem z mladého býčka či nadopovaným šedým kuřecím masem, tak je jasno
reagovatNikdo neříká, že to nejíme. Ale „maso je maso“ , ostatní jsou zvířata určená ke konzumaci, ne na pochutnání.
- Neděle 10. února 2013 v 16:33 ® macek2 reakce na …
-
Regulus,Alivio>4nohy? tak to asi nejíte ani drůbež
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:28 ® Shrek reakce na …
-
Regulus> „…maso je maso a maso má 4 nohy“ – nezbývá mi nic jiného, než souhlasit.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:25 ® regulus reakce na …
-
Alivio> no to co má klepeta, bych do huby nevzal ani za nic, to bych snad vyblil i střeva.
Kalamáry a chobotnice to docela jo, ale že bych se v tom nějak vyžíval, to teda ne, maso je maso a maso má 4 nohy.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:14 ® Shrek reakce na …
-
regulus> a to zase né, lososa teda nemusím, ale makrelu, tresku, halibuta – to jó, to si dám. A chobotnice, krevety, kalamáry – to bych mohl žrát furt
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:09 ® regulus reakce na …
-
Alivio> z toho si nic nedělej, mě smrdí taky všechny ryby a mořský 3× víc než sladkovodní, nemyslím tím třeba lososa, ale takovou tu ostatní havěť.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:00 ® Shrek
-
vy máte problémy, mě smrdí všechny sladkovodní ryby a jejich pozření je pro mě nepřekonatelný problém. Vloni v létě jsem sežral kousek candáta (filet se solí a kmínem opečený na másle) a i když nesmrděl rybinou, tak jsem z toho nadšenej nebyl a nehodlám to opakovat.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 16:00 ® pepanek reakce na …
-
macek2> Musím se přiznat,že mi moc nevoní až poslední roky–asi jsem moc rozežraný.Když mám na pánvi pstruha a okouna,tak okoun to s chutí vyhraje.
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 15:48 ® macek2 reakce na …
-
pepanek> jak říkáš tobě prostě nesedí,mě to nevadí,je to něco podobného jako skopové maso,někdo ho má rád jiný ho nechce nebot smrdí
reagovat - Neděle 10. února 2013 v 15:31 ® pepanek
-
macek2> Štika má zvláštní odér,který mi nesedí.Už při kuchání když do ní strčím nos,tak to cítím.
reagovat