Vyhledávání
navijáky Tica
8.12.2005 | Ciffik | 10.331 zobrazení | 25 odpovědí
jake mate zkusenosti s navijaky Tica. at uz jakekoli serie. chtel bych k matchce neco novyho kvalitniho. Uvazoval jsem o tica SD nebo GC. co vy na to?. diky za vsechny odpovedi Ciffik
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. srpna 2008 ve 21:37 ® Piranha reakce na …
-
Tomucha>tomasi
reagovatasi mas nejakou VIP verzi
nic ve zlem ale , jak tak na to tady koukam plno lidi neni spokojenejch.Co mas prosim te za model abych se mohl juknoiut na netu.A nemas nahodou mušáka Ticu?
- Středa 6. srpna 2008 ve 21:31 ® Piranha
-
Mam tiku nevim presne cislo je to 30ka civka s bojovou brzdou 10 lozisek zlata barva.Cena 2700 tenkrat. Muzu rict ze je to nejvetsi jebka co jsem kdy mel.Pri prutkem bocnim hodu se preklopi radic, pri kazdem nahozeni se radic po otoceni klicky nepretahne jen do pulky a vlasec se dale vymotava.Na pí… tam kde se prolovuje v proude misto tesne nad keřem.Diky tomu jsem urval tolik nastrah ze bych mel dva takovy zjebky navijaky. Vyradil jsem ho tedy po asi 3 letech z vlaceni a dal ho na plavackovej cajk.Nedavno jsem lovil v takovem terenu kdy jsem musel mit navijak castecne ve vode.za dva dny jsem ten navijak vzal do ruky a myslel jsem ze ho hodim do vody, nesel poradne otacet rachtalo v nem.jednoduse klump ksunt kram a kokotonavijak s prominutim.Jediny co bylo na nem good byla ta brzda.ta celkem sla.koupil jsem navijacek z vyprodeje z 1800 sleva na 999 taky 10 lozisek, sice ma jen predni brzdu ale ten panove přede jak kotě.suprovej.
reagovat - Středa 6. srpna 2008 ve 14:27 ® Petas
-
Vlastním model Tica Condor GC-2059 na feeder a nic moc, jak již tu zaznělo, bojavka rozhodně má do možnosti rychlého povolení cívky daleko. Tři zuby na regulaci jsou dost málo, ale již se mi také stalo, že v navijáku cvaklo a bojavka byla bojovkou v pravém slova smyslu. Leč pouze na určitou dobu. Takže Tica s bojovkou už nikdy více!!!
reagovat - Středa 6. srpna 2008 ve 12:48 ® Moll
-
Tak to vypadá, že máme všichni stejnej problém s bojovkou … Jinak naviják fakt v pohodě, nemůžu si ho vynachcálit … Koupil bych si Mitchella, ale za tu cenu … Ticu mám na feederu, Mitchella na plavačce a je to super kombinace …
Myslím, že za tu cenu je Tica fakt lukrativní … (a má bojovku
reagovat)
- Úterý 5. srpna 2008 ve 23:15 ® Sander
-
Od jara 2× Sportera, za tu cenu nemaj chybu.
reagovat - Úterý 5. srpna 2008 ve 23:08 ® barn
-
Já mám cybernetica a jsem sním naprosto spokojenej,používám ho jen na oceanu takže ho pořád koupu ve slanný vodě a maká bezkonkurenčně.
reagovat - Úterý 5. srpna 2008 ve 22:55 ® Chyť.pusť
-
Já mám 3 roky naviják Tica Sportera a naprostá spokojenost-šlape jako uplně nový.Jinak taky vlastním Ticu s bojovkou(tip také z hlavy newím)a jak už tu bylo řečeno ta bojovka postráda smysl,ae naviják sám o sobě šlape perfektně.
reagovat - Úterý 5. srpna 2008 ve 22:15 @ ???
-
Zdarec lidi.Koupil som si Tica Abyss TF 10007R . Nevíta zda sem udělal dobře a jak šlape??? Děkuji.
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 19:58 ® Kazan
-
Mám půl roku SD2059, zatím to jde, pouze vláčka, brzdu mi nastavil přímo prodejce, když jsem řekl že budu používat 0,12 vlasec. ( Tak se o nás v Ústí ve Všebo. starají )
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 19:44 ® ywan
-
ciffik : GC bude niečo medzi GB a GD
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 ve 12:25 ® Dědek
-
Třetí rok mám GD3559H a nemohu si stěžovat,zatím chodí jako hodinky i bez mazání . Používám ho hlavně na vláčku, ale taky na feeder. Za ty peníze se mi zdá dost solidní.
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 8:04 ® piskot
-
Quote: On 2005–12–09 14:24, Flip napsal: Piskot-A co si měl předtím za naviják Rexe nebo Roena,nebo že by Stabil?
Jo i ty jmenované jsem používal ,ale tomu je už tak 15 let co jsem je používal. Jednu MK 100 používám dodnes. Nemám na to patrony pořád reagovat na podobné žvásty.
reagovat - Neděle 11. prosince 2005 ve 22:17 ® R3F13X
-
Mno vim ze kamarad mi ticu doporucoval,myslim ze i na prvni pohled apodrzeni v ruce je fajn. na krame i brzda fungovala. mno nevim tip,ale stoji asi 2100kc a ma 7lozisek a bojovku. fakt peknej kousek. mno ale u Kajmana na me zapusobili Abu CD. mno bylo zlevneny o mam pocit 50%. mno neodmitnul jsem. za 2500kc abu. fakt luxus. Ale priste jdu do tici. potrebuju jeste jeden navijacek:o)))
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 19:27 ® PJ
-
Ticy jsou solidní navijáky. Určitě to nejsou supernavijáky na celý život, ale odpovídají ceně. Mám Venus na matchku a bojovka mi sedí víc nežu Shimana, kde je podstatně „ostřejší“. Taky zmiňované pazvuky vydává po 2 letech Shimano, Tica pořád v normě.
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 16:36 ® nurse02
-
Jam 3559, pouzivam na vlacku a feeder. Nemuzu si styskat. Proste spokojenost.
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 16:35 ® Ciffik
-
zatim diky moc. ale nemate nekdo zkusenostzi s GC????
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 15:24 ®
-
Piskot-A co si měl předtím za naviják Rexe nebo Roena,nebo že by Stabil?
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 8:56 ® DeProfundis
-
kelt: zdravím , asi máš na mysli typ SD – musím souhlasit, sice naviják za letošek nezačal žádný nepříjemný zvuky vydávat, ale ten problém s citlivostí bojovky byl úplně stejnej, v krámě jsem měl asi čtyři kousky v ruce a každej měl tu citlivost jinak nastavenou, připadal jsem si jak magor při tom testování na pultě, ale teď jsem za to rád. Vybral jsem si ten nejjemější chod, ale i tak je to dost utažený. Reklamovat ho nehodlám protože jinak chodí super a ta využitelnost bojovky v první polovině – na to se nechá zvyknout. Ale chápu, že když tam dáš mono 0,12 tak to fakt smysl nemá. Možná by se tomu dalo doma na koleně trochu pomoci, ale když ti to vydává ještě nějaký zvuky, tak není co řešit. Jinak mám od Tica ještě model Camry a ten je na to co naběhal super.
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 8:29 ® piskot
-
Tica SD 3059 H?Jeden 3 roky druhej 2 roky. Lepší sem zatím neměl. Používám do září na feederech a od září na intenzivní vlačku. Co člověk to názor.
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 0:47 ® Prichy
-
Tak jeste jednou. mam ticu GD3059
- podivne zvuky ona obcas vydava
- bojovka. asi treti mesic jsem s ni upadl. prasklo perko bojovky, to co zajistuje „krokovani“. kdybyste videl , ze to perko doseda na ozubeni z plastu a jak to vypadalo za 3 mesice…
- navic mi neprehazuje . teda nekdy se ji to povede
- a je po vymene nejakeho perka, ktere zajistovalo to, aby se nevijak nekdoutil na obe strany a chodilo „INSTANT ANTI REVERZ“
- jo a pri nahozeni a preklopeni se obcas vlasec zachyti za nalitek co ma
jako vyvazovat rotor ci co.
. asi patecni vyrobek…
ale ted vazne. udajne byli dve fabriky, ta jedna drzela kvalitu a ta druha (nevim kde) uz tak kvalitni nebyla. ale je to z neovereneho zdroje
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 22:13 ® CeP
-
znam jednoho, ten na Ticu s bojovkou kraasne chyta na hrcak. nemuze si ji vynachvalit. ale von ma Ticu i auto, takze vlastne nikdy poradne nevime co vlastne chvali.....
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 22:05 ® ywan
-
mam libru GB a tiež ju v najbližšej dobe pojdem hodiť predavačovi do hlavy / aj ked za to nemoze /. Tiež vydáva pekné zvuky a zo spodu je prasklina, keby bola vydutá dnu tak nepoviem nič, bola by to moja neopatrnosť ale je smerom von takže je asi sposobená namáhaním zvnútra. V malajzii asi vela o praskovej metalurgii nevedia
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 21:55 ® kodlk
-
Mám 2× Sporteru s volnoběžkou a na vláčku Libru 3000 třetí rok a naprostá spokojenost. Citlivé brzdy, plynulý chod dobře vyvážený. Od Shimana k nerozeznání. Jen samosvorné ložisko při navíjení bez zátěže šelestí. Jde jen o zvyk.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 21:26 ® kelt
-
Koupil jsem si před dvěma měsíci Ticu s bojovkou (typ z hlavy nevím) na UL přívlač a nejsem vůbec spokojen. Když pominu zvláštní zvuky které po třetí chytajdě tento naviák začal vydávat tak nelze pominout že bojovka u tohoto navijáku zcela postrádá smysl neboť při pootočení o třetí zub je již naviják poměrně dokonale zabržděn. Dokonce že při úplném odbrždění klade cívka stále dost velký odpor při otáčení V brzké době se ho chystám reklamovat a pokud mi vrátí peníze tak si 200,– kč doplatím a koupím si osvědčené shimano. Upozorňuji, že toto je pouze můj názor a moje zkušenost. v případě této značky poslední…
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:50 ® Tomucha
-
Ticu mám na plavačku a musím říct že za ty peníze to stojí, opravdu luxusní krásnej navijáček. Až budu kupovat další Tice se bránit určitě nebudu…
reagovat