Vyhledávání
Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012
8.12.2005 | HaD | 50.348 zobrazení | 251 odpovědí
EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. ___________________________________________ dírky 2004
Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 21:26 ® jiris
-
knedlik – Slovensko je dost sirokej pojem, odkud jsi?
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 ve 21:16 ® knedlik
-
Viem,že to sem nepatrí,ale mohol by mi niekto dať tip na súkr. revír blízko Slovenska na lov na dierkach? Dakujem
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 19:56 ® Prutos
-
HaD: Možná i s ubytováním. To záleží na dědkovi,lépe řečeno ne jeho servisu
reagovat - Čtvrtek 19. ledna 2006 v 19:43 ® HaD
-
Takže na rybník dorazím okolo 9:00. Povolenky si kupte v obci (dům po pravé straně ke konci obce když se jede do kopce k rybníku). Stravování je dle libosti v hotelu či místních hospůdkách. Doporučuji sváču a termosku s něčím teplým. Večer si dáme do žaludku něco v hotýlku a pak posedíme podle chuti a unavenosti. Ubytovat bychom se měli někdi po obědě, ale to se ještě domluvíme.
- HaD
- Gagi
- BoBo
- kostnak
- joba
- Prichy
- Dědek (bez ubytování)
- Bass
- Zdenek
- pupak
- red
- rarach
- Štěpán
- Evžen
- Jaryn
- DM (bez ubytování)
- prutos (bez ubytování)
- Osprey
- Milky
- Láďa-vydra
- milí hosté
- Čtvrtek 19. ledna 2006 v 19:30 ® Robur
-
Drb: Tak dneska se kolega stavoval v rybářství a říkalo se tam, že ryb. stráž hodlá objíždět dírkový revíry a dávat pokuty. Příčina je částečně něco jako msta, že ubylo hodně členů, kteří než by si koupili povolenku, tak to raději utratí na soukromých vodách.
Teď mě ale napadá, že povolenku asi těžko vezmou, pokud se tedy dotyčný nepřizná, že ji má. To je asi jako když jedeš napitý na kole, a taky se nechlubíš, že máš řidičák. Otázka je spíš jen pokuta. Tak si vlastně říkám, že by do těch Koutů mohl někdo z RS vlítnout, aspoň bychom se dověděli zda na těch drbech něco je. Každopádně si to užijte.
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 15:10 ® Prutos
-
kostnak: tiez ,psal včera sem ti psal na icq, dohodnem se tam
reagovat - Středa 18. ledna 2006 ve 14:45 ® kostnak
-
prutos, jasnee! tiez z brna?
reagovat - Středa 18. ledna 2006 ve 14:35 ® Prutos
-
Dědek: modlim se za tvého oře.
kostnak: Pokud nepojede Dědek svezl bych s váma. Vezmete mě?
reagovat - Středa 18. ledna 2006 ve 13:32 ® Dědek
-
kostnak : děkuju za nabídku, ale mohu pouze v sobotu. Dělám max. pro „oživení oře“ a pokud to dopadne,přijedu. Bohužel to nezáleží na mne
reagovat - Středa 18. ledna 2006 v 0:46 ® Gagi
-
No toto? Doufám že se tam nakonec nebudeme bát. Jen abych to nezakřikl a zítra se neomlouval já.
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 ve 21:03 ® joba
-
tomucha ty zrádče..... a já vůl ti scháněl poliš
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 ve 20:55 ® Čajda
-
Musím se odhlásit ze srazu,moc sem se těšil,ale bohužel to nejde. Snad se to příště už konečně povede. Užijte si to.
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 ve 20:13 ® Tomucha
-
se zármutkem v srdci oznamuji že se akce nemužu zůčasnit quli neodkladným povinostem. energigi si schovám na vázací víkend
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 v 19:07 ® joba
-
kdyby chtěl někdo z pardubic tak budu mít 1 místo volný
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 ve 14:21 ® kostnak
-
dedek, pokial mozes na so-ne, tak ta vezmem. i tomuchu.
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 v 11:22 ® Milky
-
Tomucho, Dědek je super chlápek! Prej se mu jako posralo auto – nemusí mrznout a místo sebe posílá manželku a holkama jejím autem!
reagovat - Úterý 17. ledna 2006 v 11:00 ® Dědek
-
poroučelo se mi auto do prd… omlouvám se tímto všem, kteří chtěli se mnou jet, nemohu sloužit
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 19:23 ® Milky
-
HaDe, pro klidný Tomuchovo spánek – prohoď nás! Mě dej na 13. !
Zkřehlejma packama navážete tak maximáně … no, huvidíme.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 17:24 ® Robur
-
TOmucho, nevím co je lepší, zda být třináctý nebo být béčko.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 v 17:24 ® Robur
-
TOmucho, nevím co je lepší, zda být třináctý nebo být béčko.
reagovat - Pondělí 16. ledna 2006 ve 14:19 ® Prichy
-
Bobo: prosim te, mam oba telefony kaput, napis mi nekam (osobka, mail, icq) jak se jede, pripadne, kde, v kolik. diky moc
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 23:07 ® BoBo-Falknow
-
Tomucha: Čéče, Ty máš asi sklerózu, vždyť psal rarach, že ho bere, na to Ty jsi reagoval a o pár řádek dál už si to nepamatuješ
Jinak já ho beru taky.
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 ve 22:59 ® Tomucha
-
milky – no ne jako vy si děláte z toho bžundu, ale vy nejste 13. a já jsme pověrčivej. kurnik aby to neskončilo pruserem – utopenej tomucha, utopenej fotak, nebo oboji zlomenj prut. zlomený srdce …
co s tím vázáním kdo to bere? sám to neberu na to kašlu
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 19:46 ® Milky
-
Tomucho, navrhni HaDovi, ať to čísloje 1., 2., 3., …12. a, 12. b, 14., 15., .....
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 19:26 ® Tomucha
-
v pořadí jsem na seznamu 13. to se mi ale vůbec nelíbí. nechci si zlomit prut, ani spadnout do vody. nic !
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 18:18 ® pepino99
-
No rýmu možná jo ale zase na Koutech nepojede tolik WéeRCéček jako f Kadlu … )))
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 18:16 ® Milky
-
Pepíno, zvaž to dobře. V Monte Kadlu toho moc nechytíš!!!
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 18:08 ® pepino99
-
HaD : s obrovským zármutkem v srdci se musím odhlásit protože jsem si neuvědomil že jedu do Monte Carla ((((
reagovat - Neděle 15. ledna 2006 v 16:33 ® HaD
-
- HaD
- Gagi
- BoBo
- kostnak
- joba
- Prichy
- Dědek (bez ubytování)
- Bass
- Zdenek
- pupak
- red
- rarach
- Tomucha
- Čajda
- Jaryn
- DM (bez ubytování)
- prutos (bez ubytování)
- Osprey ?
- pepíno 99
- Štěpán
- Milky
- Láďa-vydra
- Neděle 15. ledna 2006 ve 14:04 ® Milky
-
Pojedu taky. Pls povolenku na subótnik, ubytování do neděle a ranní odjezd.
Mohu vzít někoho s sebou, místa f autě je dost.
reagovat