Chytej.cz

Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012 necteno

8.12.2005 | HaD | 50.366 zobrazení | 251 odpovědí

EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. _____________­________________________­______ dírky 2004

Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 20. prosince 2005 v 16:41 ® Prutos
Prutos

Dědek: To by ani nevadilo. Do té doby ještě hodně vody v řece proteče

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 16:33 ® Dědek
Dědek

Prutos : pokud mi do toho nic nevleze, tak tě mohu vzít. Ale jedu jenom na otočku, nejsem takovej blázen, abych v lednu spal někde pod širákem. Ty doby jsou už minulostí

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 16:25 ® Prichy
Prichy

Had: 20–21.1 2006, neni to patek sobota??

Pro me osobne bude problem ziskat volno na sobotu natoz na patek

Jak jste na tom vy???

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 16:22 ® Prutos
Prutos

Robur: Taky se bojim. Já su špatnej počtář

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 16:18 ® Robur
Robur

Prutos, aby ses nepřepočítal:-))

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 15:58 ® Prutos
Prutos

Termín vyhovuje. Robur,Dědek: brňáci,počítám s váma! Nebo spíš doufam že někdo počítá se mnou Můžu sebou vzít dva kolegy?

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 15:49 ® Robur
Robur

zatím OK, začínám střihat pravítko

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 v 15:30 ® Dědek
Dědek

HaD : pěkný termín,plně vyhovující (aspon pro mě ). Nepřipusť diskutování, jako šéf a organizátor máš na to právo

reagovat
Úterý 20. prosince 2005 ve 14:54 ® HaD
HaD

Předběžně bych to viděl na 20.-21.1.2006 na Koutech. Mezi svátky tam chci zajet zachytat, tak bych zjistil podrobnosti ohledně ryb, ubytování apod.

reagovat
Pondělí 19. prosince 2005 v 17:39 ® Prichy
Prichy

Malinko bych připoměl toho téma…

Jsou už nějaké termíny na stole??? Potřboval bych to vědět s předstihem (pokud to bude leden unor vubec mi to nevadí)

reagovat
Středa 14. prosince 2005 v 10:07 ® Tomucha
Tomucha

Robur -stačí dobrej, kvalitní, pevnej vrták a těch dírek mužeš mít kolik budeš chtít.

reagovat
Úterý 13. prosince 2005 ve 23:12 ® Prutos
Prutos

Robur: Toho bych se nebál,Tomucha si ňákou vždycky najde!

reagovat
Úterý 13. prosince 2005 ve 23:11 ® DEATH

Moc se tu kecá. s prominutim. já jen bych chtěl vidět,kam a kdy. aby tu bylo. holt nedočkavej..

reagovat
Úterý 13. prosince 2005 ve 22:45 ® Robur
Robur

Vybaven jsi tedy dobře, jen ta dírka ti chybí…

reagovat
Úterý 13. prosince 2005 ve 22:39 ® Tomucha
Tomucha

hele valaši.., já už mám novej stojánek na dírkovej prut a ted si dělám signalizátor tomucha de luxe už aby to pořádně zamrzlo

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 ve 20:32 ® Milky
Milky

ZN I monarchie má možnost mít svojí vlastní národní doménu VK je dosud volná! Tvoji narážku na Tábor nechápu, je to malinko vyržené z kontextu. Nevím, co má společného Tábor s internetovou doménou první úrovně a fiktivním VK

reagovat
Neděle 11. prosince 2005 ve 22:25 ® DEATH

Vypadá to,že ježíšek naděli výlet na dírky. uvidíme. co a jak bude.

reagovat
Neděle 11. prosince 2005 v 19:37 ® Tomucha
Tomucha

robur – jo to je dobrý, hlavně ten stojánek se mi líbí!!! ceny sou super

reagovat
Neděle 11. prosince 2005 v 19:19 ® Robur
Robur

tak když pojedu , tak i s prutem, myslíte, že je to dobré rybarska-specialka. vltava2000. cz pruty do 200 Kč, naviják předělám z jiné udice

reagovat
Neděle 11. prosince 2005 v 18:51 ® Tomucha
Tomucha

CO TEN SRAZ UDĚLAT NA SILVESTRA????

reagovat
Sobota 10. prosince 2005 v 8:26 ® ZN
ZN

Milky: s těmito zaostalými bolševickými baštami nemá VK nic společného, jsme monarchie. Pokut chci takový pomník vidět, jedu se podívat k přátelům do Tábora. A že jich tam mám.

reagovat
Sobota 10. prosince 2005 v 7:22 ® kulin
kulin

Tomucha www. hotelkouty. cz

reagovat
Sobota 10. prosince 2005 v 0:07 ® red
red

neviem koho myslel kosto ale dufam ze se mnu pocita tiez by som prijal 2 dni … uz mam objednany prutik na dierky

reagovat
Sobota 10. prosince 2005 v 0:01 ® Tomucha
Tomucha

no muselo by to být na spaní, ale ale ale kde ??? v chatkách bude zima. hotel je asi drahej ale třeba by nám v zimě udělal cenu – já si zamlouvám dvoulůžko! jak je to na koutech a piláku se spaním??

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 ve 23:48 ® Milky
Milky

Jarv A proč tak suverénní území používá národní doménu České republiky? Mohlo by používat třeba Mongolska, Číny, Kuby nebo nějaké jiné země.

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 ve 14:09 ® Prutos
Prutos

Ještě k tomu datu. Su pro leden,protože mezi svátkama bývá rušno.

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 v 11:19 ® kostnak
kostnak

rad vas zase uvidim a miesto ani nie je tak dolezite, ako to, aby sa vcas urcil termin. a urcite zozeniem do auta aj nejakych spolucestujucich. a priklanam sa k tomu, aby to bolo na 2 dni. predsa len by som bol radsej dlhsie s vami, ako s volantom.

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 v 10:51 ® toulovec
toulovec

robur:

www. muskareni. cz

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 v 10:27 ® Robur
Robur

KDe je Pilák?

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 v 7:32 ® toulovec
toulovec

Pilák! Pilák! Pilák! na koutech zmrznete jako eskymáci. Na piláku si můžete aspoň v boudě maličko zatopit.

reagovat