Chytej.cz

Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012 necteno

8.12.2005 | HaD | 50.369 zobrazení | 251 odpovědí

EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. _____________­________________________­______ dírky 2004

Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 9. prosince 2005 v 0:09 ® Gagi

Hrozně chci zkusit chytat jako eskymák . Taky bych se klonil k lednu či únoru a i když jsem od Plzně rád poznám nová místa a dobré lidi.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 23:44 ® jarv

Milky: valasske-kralovstvi. cz

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 23:24 ® Milky
Milky

Pikoš Co je to za království, když nemá ani svoje vlastní stránky, ani svojí doménu Takovejch si může každý vyčarovat na zahradě deset

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 22:33 ® pikos
pikos

ZN: dub, to jsi zase u Germánů, zkus to víc na jih

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 22:15 ® ZN
ZN

pikoš: tak potom už jedině dub

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 22:06 ® pikos
pikos

ZN: netrefil, netrefil , zkus jiné kmeny

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 21:55 ® ZN
ZN

pikoš: jsi nevzdělaný potomek primitivních germánských kmenů

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 21:41 ® Tomucha
Tomucha

jeďme na kouty…

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 21:29 ® pikos
pikos

ywan: no to já taky HaD: podivné království, kde mají krále?

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 21:09 ® ywan

pikos : som zvjedaf na reakciu pána Pupáka, vždy ma rozosmeje a teraz to určite nebude inak

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:35 ® HaD
HaD

pikoš: Valašské Království

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 19:33 ® pikos
pikos

ZN: tu Prahu ber jako fakt; nebudeš zítra večer v Praze? je čas na žejdlík, jó, a co to je VK?

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 19:02 ® ZN
ZN

pikoš: tys tady chyběl. Praha je Praha, VK je VK, je mi u nás dobře. A proti pražákom nic nemám, někteří si umí i vypít a ještě poznají, co je na kolena a co k pití.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:42 ® kulin
kulin

Já bych byl pro Kouty a jestli se to uskutecni tak muzu vzit 3–4 lidi na trase Hr. Kr.-Kutná Hora atd. Mě by vyhovoval spíš ten leden-únor.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:32 ® Tomik
Tomik

me je to jedno ale asi bych jel…

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:30 ® pikos
pikos

Milky: Jó, pro mě je zlatá… a u jednoho stadionu máme dírek dost a dost…

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:20 ® Milky
Milky

Ano, Praha je Praha a na zrcadlo nadává ten ....... kdo má křivou hubu Kdyby nemrzlo, mohlo by se to fé Prase udělat. Zimních stadionů je tam dost, akorát spráfffci by se možná nelíbily ti dírky

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:16 ® pikos
pikos

ZN, Milky: Praha je prostě střed všeho. Je zlatá, milovaná, zas*aná, zku*vená, debilní a potažmo takoví jsou Pražáci, ale pořád je to Praha, Praha, Praha kam všichni vzhlížejí, kam se obracejí, kam utíkají. Všichni chtějí do Prahy. Bohužel tady nemáme žádný dírkařský revír aproto bych se přiklonil pro tu Želetavu.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:58 ® Milky
Milky

ZN Hmm

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:55 ® ZN
ZN

Milky: no právě, ten Vsetín, ten mi vrtá hlavou. Takže, resumé, tvá metoda je na hovno

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:40 ® Milky
Milky

ZN To není nic revolučního ani to není žádné tájo. Už jsem ho jednou popisoval, ale co bych pro tebe neudělal Vzal jsem si nevýchodnější a nejzápadněší místo ČR, to samé jsem udělal i s nejsevernějším a nejjižnějším místem. Na průsečíku obou těchto spojnic to vyšlo. Je pak ještě jedna metoda, kdy be to dalo udělat vzdáleností, a pak vydělit dvěma. To už jsem nedělal. Shledáváš asi na mé metodě něco špatného, že to nevyšlo někam k Vsetínu

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:19 ® Hrouzek
Hrouzek

Alivio- nene mě stačí když bude záběr od nějakejch plotiček, je to sranda

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:18 ® ZN
ZN

Milky: můžeš prozradit metodu a vzorec tvého bezesporu revolučního výpočtu?

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:06 ® Milky
Milky

Už minule jsem počítal, kde je ± střed ČR. Brutálně to vyšlo do Prahy, někdo do Motola . Nevím, proč se Dědku čeříš, BoBo si ty kilometry rozhodně z prstu necucá a taxi myslím, že lokalita typu Pilák a Kouty je opodstatněná. Znám to z vlastní zkušenosti, kdy společnost HP vykřikovala v Mělníku něco o spravedlivém místě konání dalšího NPT a umístila ho do Mikulova – pro velký úspěch dokonce dvakrát. Termín bych s ohledem na ruch okolo vánoc a jejich blbé časování o víkendu raději viděl na leden. F únoru je už naplánován SVuT (svazovací víkend u Toulafce).

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 14:33 @ 

Hrouzek:chomáč rousnic a jde se na dírky na sumíky,co?Sakra to abys vyvrtal pořádnou díru!!!!

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 14:08 ® Prutos
Prutos

Dědek: Ok. Ještě nevim jestli bych jel-záleželo by na termínu. Nemam taky žádné vybavení, ale to by se ňák napravilo. Případně se ozvu.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 14:02 ® MoravakX

Mohu nabídnout revír na sraz či jenom tak na zachytání v Čáslavicích, je to u Želetavy, necelé 3 ha vody, hloubka do 4 m. Případné ubytování spolu s místem pro posezení u krbu pro cca 30 lidí a pro přespání je možné zajistit v myslivecké chatě asi 150 m od rybníka (pokud je volný termín). Obsádka okoun, pstruh, štika, candát, bolen, bílá ryba a zbytek ryb asi nebude až tak aktivní (kapr, lín, amur). Polohu a podmínky mohu poslat do e-mailu, pro takovouto akci by byly podmínky sjednány dohodou.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 13:57 ® Dědek
Dědek

prutos : jsem zvyklej delat taxika

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 13:50 ® Hrouzek
Hrouzek

Jojo dírkovačku bych bral a taky se přiklánim ke Koutům nebo Pilák to je jedno…

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 13:38 ® Prutos
Prutos

Dědek: Jak by si tam jel? Na mě je to taky dost daleko,ale kdyby se nás domluvilo víc vyšlo by to levněji

reagovat