Vyhledávání
Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012
8.12.2005 | HaD | 50.385 zobrazení | 251 odpovědí
EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. ___________________________________________ dírky 2004
Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 8. ledna 2006 v 19:27 ® Tomucha
-
TO ALL : kdo jede v neděli z dírek směr brno nebo min Polička? potřeboval bych hodit do poličky nebo do brna. díky moc
reagovat - Neděle 8. ledna 2006 v 18:27 ® kostnak
-
joba, prut i „ohrievac“ od firmy HOUM MEJD.
reagovat - Neděle 8. ledna 2006 v 11:26 ® joba
-
kosttnak: Tvoje výbava je mi sympatická, mám podobnou,zima asi nebude
reagovat - Sobota 7. ledna 2006 ve 23:12 ® Tomik
-
Tomash: HOVADA
reagovat - Sobota 7. ledna 2006 ve 23:01 ® Tomash
-
Tak já nejedu, protože se Dwarf na oslavě mých 19-tek ožral jak puma a má útrum. Bez něj nejedu.
reagovat - Sobota 7. ledna 2006 ve 20:50 ® kostnak
-
uz som vychystany. dufam, ze som nezabudol nieco dolezite.
reagovat - Pátek 6. ledna 2006 ve 20:46 ® Tomik
-
jel bych ale sem bez peněz
reagovat - Pátek 6. ledna 2006 ve 20:41 ® HaD
-
protože si se nehlásil
reagovat - Pátek 6. ledna 2006 v 19:03 ® pepino99
-
A proč já takový dírkař nejsem na seznamu ?????
reagovat - Pátek 6. ledna 2006 v 19:02 ® HaD
-
- HaD
- Gagi
- BoBo
- kostnak
- joba
- Prichy
- Dědek (bez ubytování)
- Bass
- Zdenek
- pupak
- red
- rarach
- Tomucha
- Čajda
- Jaryn
- DM (bez ubytování)
- prutos (bez ubytování)
- Tomash ?
- Kulin
- Osprey ?
- Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 21:24 ® joba
-
Padis : to by šlo, až budeš chtít vyrazit tak se ozvi,já sem připravenej skoro pořád , buď pošli mail,nebo osobku,nebo se domluvýme na ICQ
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 21:11 ® Padis
-
JOBA to se domluvíme třeba na plavačku na Chrudimku nebo jinam. Než mám začne vláčka
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 20:47 ® joba
-
Quote: On 2006–01–05 19:29, Padis napsal: joba jak znám učastníky srazu tak o tu slivku nemusíš mít strach. Rád bych jel taky ale zřejmě mě to nevyjde
škoda… pardubáků tam moc nebude mohl si rozšíšřit naše řady… ale můžem vyrazit i mimo sraz jestli chceš, třeba zavláčet(až se bude moct) na labe,loučnou,nebo chrudimku ?
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 20:45 ® joba
-
Quote: On 2006–01–05 19:40, Gagi napsal: Joba: Já se obetuji! Samozřejmě také přispěji svojí troškou do mlýna. Jen doufám že se Ti moc nezprotivim, abych nebyl cestou zpět vlečen za autem .
tak to abych vzal 3 litry na cestu tam, na chytání a na cestu zpátky pokud já nechytím nic a ty jo tak za mnou nazpět poběžíš
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 20:40 ® Gagi
-
Joba: Já se obetuji! Samozřejmě také přispěji svojí troškou do mlýna. Jen doufám že se Ti moc nezprotivim, abych nebyl cestou zpět vlečen za autem .
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 20:29 ® Padis
-
joba jak znám učastníky srazu tak o tu slivku nemusíš mít strach. Rád bych jel taky ale zřejmě mě to nevyjde
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 ve 20:06 ® joba
-
koukám se nějak rozšiřují ,,účastníci zájezdu,, bez noclehu, to sem teda zvědavej kdo vypije ten litr slivovice co beru sebou…
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 v 18:06 ® HaD
-
osprey: právě jsem Ti to navrhoval v diskuzi svezl bych Tě tam i zpět
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 v 17:49 ® osprey
-
HaD: Během čekání, zda se mi v diskuzi ještě neozveš, nalezl jsem tohle místo. Myslím, že bychom mohli probrat vše potřebné vyvrtavše otvory v ledu na doslech od sebe (anebo i blíž, aby nebylo nutné moc řvát). Musím ještě vymyslet, jak se tam dostanu, ale hlavní věc je vtom, jestli tam budeš mít dost času se se mnou vybavovat.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 v 17:35 ® kulin
-
Tak já bych teda taky jel. Můžu vzít 2 lidi na cestě Trutnov-Hradec-Kutná Hora-atd. Tomash-jestli chceš jet,tak ti můžu proutek pučit,jen si musíš vzít nějaký twistry,muchy,marmišky.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 v 17:19 ® HaD
-
- HaD
- Gagi
- BoBo
- kostnak
- joba
- Prichy
- Dědek (bez ubytování)
- Bass
- Zdenek
- pupak
- red
- rarach
- Tomucha
- Čajda
- Jaryn
- DM (bez ubytování)
- prutos (bez ubytování)
- Tomash ?
- Čtvrtek 5. ledna 2006 v 16:09 ® mana01
-
BoBo-moc dik,tvar neni nic moc,ale duse patri rybam.
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 v 10:20 ® Tomash
-
Jestli nějak zařídím dopravu, tak bych snad i jel, ale nemám vybavení. Dá se tam nějaké půjčit? Platí na Koutech zákaz na jiné nástrahy než umělé a zamačkávání protihrotů? Rád bych se na vás aspoň juknul…
reagovat - Čtvrtek 5. ledna 2006 v 8:35 ® BoBo-Falknow
-
mana01: Nejsem sice HaD, ale přesto – proč by jsi nemohl? Rádi poznáme nové tváře.
reagovat - Středa 4. ledna 2006 ve 21:47 ® mana01
-
Ahoj Hade. Mam internet jen tyden,a jsem moc rad,ze jsem nasel Vase stranky. Cetl jsem o Vasi akci na dirkach, letos to nestihnu,ale priste bych moc rad jel s vami. Muzu?
reagovat - Středa 4. ledna 2006 v 11:48 ® Prutos
-
Předběžně se přihlašuli, ale taky bez noclehu.
reagovat - Středa 4. ledna 2006 v 11:29 ® dam
-
HaD – Jedu, ale bez noclehu
reagovat - Středa 4. ledna 2006 v 11:16 ® joba
-
Quote: On 2006–01–03 22:59, Gagi napsal: Joba: Rád bych Ti uprosil v Pardubicích bych byl v 8 30 na vlakáči. Jen bych poprosil o nějaký kontakt, jeden nikdy neví co se může stát. Ostatní ,,níže".
čau kontakt na mě : 777796183, napiš mi na tohle číslo sms že si to ty a já si tě uložím, jinak to platí v 8:30 na vlakáči
reagovat - Středa 4. ledna 2006 v 9:50 ® HaD
-
- HaD
- Gagi
- BoBo
- kostnak
- joba
- Prichy
- Dědek
- Bass
- Zdenek
- pupak
- red
- rarach
- Tomucha
- Čajda
- Jaryn
- Úterý 3. ledna 2006 ve 23:59 ® Gagi
-
Joba: Rád bych Ti uprosil v Pardubicích bych byl v 8 30 na vlakáči. Jen bych poprosil o nějaký kontakt, jeden nikdy neví co se může stát. Ostatní ,,níže".
reagovat