Chytej.cz

Dírkosraz CHYTEJ.cz 2012 necteno

8.12.2005 | HaD | 50.354 zobrazení | 251 odpovědí

EDIT: 2012 Příští víkend se v neděli, 19.2.2012, uskuteční malý sraz Chytej na dírkách na klubové vodě CHYTEJ. Sraz v 9:00, ukončení podvečer. Vlezné 390 Kč. V ceně povolenka a občerstvení. Ryby – siven, pstruh, okouni 10–45 cm, štiky. Lov bez protihrotu, živá rybka na štiku povolena. Všechny štiky si mohou lovci ponechat, lovec největší štiky obdrží povolenku na jeden den díreky zdarma. Vrtáky i nějaké pruty k dispozici. Co vy na to? :-) Kapacita cca 35 lidí. _____________­________________________­______ dírky 2004

Tady by jsme se mohli opět domluvit na lokalitě a termínu. Termínově to vidím buď někdy mezi svátky, jako vloni – to by jsme mohli zase oslavit i ty moje narozky, i když tentokráte ne kulaté, jinak by to mohlo být někdy v lednu. Osobně bych se přikláněl buď k Piláku nebo ke Koutům, protože je to zhruba ve středu republiky. Taky je možnost ta, že bychom jeden den ráno přijeli, zachytali, večer by se posedělo a popilo, někde bychom přespali a druhý den šupky dupky domů. Na to by asi byly vhodnější Kouty. Pokud by to mělo být přes noc, tak asi až v lednu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 13:29 ® Prichy
Prichy

Dedek: v lete bych mozna jel i na moravu, kdyz udelate nekde akci na vikend neni problem, ale v zime bychom fakt prijeli a za hodku jeli dom.....

Jinak k tomu. termin je u me fuk, nevim jestli budu moct a hlavne nevim, kdyz budu moct. minule to byl pilak. nevim o kolik dal jsou pro nas kouty, ale na druhou stranu je tam hospoda, pivko, teply jidlo (doufam, ze to pres zimu nezavira teda)

HaD: rikal jsi i neco o lednu ci unoru. zvaz to, kazdej bude mit abstak a dirky by prisli vhod (opit se muzes i bez narozek )

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 12:06 ® Dědek
Dědek

BoBo- mě je to celkem jedno,pojedu (pokud budu moci) třeba do Plzně. Opravdu mi to nedělá problém, bral jsem spíš ohled na zdejší kluky.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 11:59 ® Robur
Robur

Znám jen Pilák u Ždáru nad Sázavou, je to on nebo nějaký jiný? Pokud by se řešil termín, tak jsem por mimosvátkový, tedy leden, únor.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 11:19 ® HaD
HaD

BoBo: proto navrhuju opět poměrně „spravedlivou“ lokalitu. Jsme z celé republiky a to je daň za to . Pro kluky ze Slovenska je to dál, to mě mrzí, ale přeci jenom jsou asi v menšině. Mě osobně je to fuk, klidně pojedu kamkoliv

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 11:12 @ 

Jojo,a to BoBo ještě neví,že jestli dám dokupy nějakej peníz a pojedu,tak že se mu nacpu do Pašíka. Fordík jde na totálku servis.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 11:07 ® Robur
Robur

Bobo, zase to budete mít blíž na MS v kopané. Jo západ je západ.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 11:03 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Dědek: Moraváci pořád někam jezdí? No to je smutné, to já a ostatní ze západních čech to máme za rohem… Kolik km jsi to měl na Pilák? Ze Sokolova je to 220km (tam, zpět to samé .

Za sebe a ostatní Sokolováky mohu zodpovědně prohlásit, že dál určitě nepojedeme, zvlášť, jestli to bude na otočku.

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 11:02 ® Tomucha
Tomucha

přítele nemám. takže nemužu sloužit. a ani nechci !!!

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 10:43 @ 

Tomucha:pokud je tvůj přítel rybář,tak ho vezmi s sebou

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 10:40 ® Tomucha
Tomucha

jánošíku na moravě není moc ledu… jsem pro mezi svátkama, ale i v lednu to mám sice zkoušky ale co bych pro vás neudělal. Takže se přikláním mezi svátkama. myslím že lepší budou kouty, ale ne ne prosím už na louce. raději chatky nebo nespat vubec. akce je s vč. milenek/manželek/ .. ? je to pánská nebo heterosexuální híz­da?

reagovat
Čtvrtek 8. prosince 2005 v 10:29 ® Dědek
Dědek

Jsem pro, ale aspoň jednou by to mohlo proběhnout u nás. Moraváci pořád někam jezdí a taky kluci ze Slovenska byto měli kousek.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1