Vyhledávání
Fórum i pro neregistrované?
5.12.2005 | HaD | 8.327 zobrazení | 69 odpovědí
Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. prosince 2005 ve 23:54 ® Prichy
-
file : nejsem z daleka nejakej profik v chytani ryb, ale jsem premyslivy. to znamena, kdyz nekdo napise takovou otazku, logicky umi i cist. proc se tedy pta ne neco, k cemu je tu na netu (at na chytej ci jinde) miliony clanku?? Proc by mel nekdo, kdo napsal deset clanku, pak na tu samou vec odpovidat kazdymu zvlast??? Naco ten clovek ty veci psal??. co myslis jinak myslim dostanes odpoved, pokud nekdo bude vedet.
HaD: ja nevim, rybar ma rad klid, nebo alespon ti co chodi na chytej a kazdej z nas asi vi proc. ale zkusit to muzes, uvidi se ne?
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 23:13 ® CeP
-
>file : schvalne jsem si ted prosel toplist a hledal kde by si nekdo delal z nekoho prdel. nemuzu si pomoct ale v drtive vetsine vidim vcelku seriozni odpovedi zvici k tematu. samozrejme vyjimky se najdou vzdy a vsude. jinak za posledni dobu si nepamatuju ze by ses na neco ptal. jestli jsem prehledl omlouvam se. a nakonec. po precteni nekterych otazek ale nemohu rict jinak nez na blbou otazku blba odpoved…
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 22:04 ® TomasA
-
Ne, mohou se přeci zaregistrovat, tak v čem je problém?
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 21:30 ® Enzo
-
Zkušební doba není špatný nápad,ale měli by se určit nějaké pravidla např. vytvořit kolonku pro neregistrované.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 16:22 ® Padis
-
No za zkoušku by to stálo. Jak psal Rubur třeba měsíc ZKUŠEBNÍ DOBY a dál by se vidělo.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 15:51 ® file
-
Myslim ,ze by se to melo umoznit, ale oddelene od tohoto fora. Pribude temat a-la „co si mam koupit na kapra“ a nebo „kde berou na Orliku“ a tak.
Mam zkusenost ,ze pokud se vas stamgastu clovek zepta na zakladni vec, udelate si z nej akorad pr. l. Pak by se kvalitnejsi mistnosti dostavaly rychle z toplistu.
Takze jo, ale oddelit !
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 13:21 ® Kecalka
-
za zkoušku nic nedaš ,a pokud budou nejaci rejpalci tak to zrusis a je to .
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 13:13 ® Robur
-
Eddy, v případě kvality tvých „překlepů“ je to stejně jedno
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 13:06 ® HaD
-
děkuji za všechny dosavadní názory a očekávám hromadu dalších
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 13:03 ® jake
-
povol to a záhy pochopíš, proč ne!? . Když už nějakou změnu, tak takovou, že bych do rubriky Z LOVU dal hyperlink „reagovat“ – když chci někomu pochválit (nebo pohanět ) jeho úlovek, případně se zeptat na podrobnosti, je můj dotaz přesunut do diskuse, ale kontinualita se jaksi vytrácí – omlouvám se za kritiku
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 12:56 ® EDDY
-
Já jsem taky pro akorád nevím jak se to bude rozděloavt. jak budu vědět ským mluvím… Bod jakýmy jmenu budou psát???
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 12:52 ® Prutos
-
Po přečtení si všech příspěvků sem došel k názoru že klady by mohly převažovat nad zápory. Jsem tedy pro zkoušku.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 11:31 ® Dědek
-
ANO, třeba to pohne s děním tady. Ostatně to můžeš kdykoli zastavit. Spus to, ať se ukáže mentalita našeho národa
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 11:16 ® xycht
-
Ne, jsem proti.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 10:45 ® Robur
-
Ještě jedna myšlenka, např. zadávat témata do Fóra by mohli jen registrovaní, odpovídat všichni, pak by se to možná léčilo samo, protože pokud tam někdo bude psát hovadiny, tak mu asi niko neodpoví, tudiž ho to brzy omrzí. Navíc si myslím, že na rybářský web zas moc nerybářů nepoleze a rybařina není politika či fotbal, aby do toho kecal každý.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 10:36 ® Robur
-
Já bych prubnul zkušební lhůtu např. měsícm buď se to osvědčí, nebo ne. Už tak je dost problémů s registrovaným partnerstvím. Jen tedy nevím, co se objeví u uživatele např. host nebo třeba mail, z kterého bude host psát. Dávat tam asi „host“ by bylo dost nepřehledné.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 9:56 ® Jakub
-
ANO
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 9:46 ® toulovec
-
myslím že povolení zápisu pro neregistrované by mohlo přinést spoustu nových názorů, poznatků a zápisů. To že někdo bude dělat bordel je naprostá kravina. Pokud se budu chtět zaregistrovat jako Julius Fučík, nikdo mi v tom nezabrání a takových nicků si můžu udělat 10. Copak jste všichni zapomněli na seduma? kolik ten měl nicků – 5? jeden měl s kroužkem nad hlavou a ostatní.............. blue … Pokud tu někdo bude dělat neplechu, je věcí adminů, aby vše ohlídali a umravnili lumpy. A navíc jsme velký kluci, takže nám nějaký ten vulgarismus asi charakter nepokřiví ne? Třeba i to, že neregistrovaní mohou psát bude důvodem pro jejich registraci a jejich častější reakce a zápisy.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 0:17 ® mirmen
-
DEATH : „bordel“ dělají i mnozí registrovaní ve specializovaných rubrikách žvaněním o naprostých hovadinách a blbostech ,které nemají s rybařinou naprosto nic společného Stačí projet třeba 20 stránek zpátky a pročíst si napsané
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 0:16 @
-
DEATH: Přesně tak.!!!!!!!!!Půjdem spolu po modré cestě a budem vše myslet upřímně!
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 0:09 ® DEATH
-
Já nejsem extra vysazenej,ale můj názor je ne.
- Když budou chtít dělat bordel,tak do fóra se budou muset regnout. Já vím,ale bez nutnosti registrace může dělat bordel každej tydýt co projde okolo…
- Když tu bude chtít vegetovat a přidávat do fóra a podobně,tak nevidím problém v tom,aby se zaregistroval jako jiní,není to nijak zdlouhavé nebo otravné…
- Pondělí 5. prosince 2005 ve 23:29 ® mirmen
-
ano, a» se klidně vykecají ve svém bloku
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 22:18 ® regulus
-
- proč ne
- proč ano, pokud se chci zůčastňovat diskusí tak se zaregistruji, osobně jsem si nevšiml žádných překážek při registraci a pokud budu chtít, tak v podstatě nelze ani zjistit kdo jsem
Je mi to jedno, to je jen můj názor, rozhodnutí na HaDovi
Jedna z dalších variant je možnost přihlásit se jako „host“. ve fóru by pak vystupoval jako „host1, host2,host3,…“, případně možnost uzavřít některá fóra jen pro registrované atd
To je výčet některých dalších možností
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 22:02 ® Tomash
-
Bože a proč ne? I neregistrovaný by měl mít právo se vyjádřit. Já bych byl pro jednu změnu – abych mohl dávat fotku do fóra „standartním způsobem“ – tím myslím stejný, jako do diskuze, či jiných rubrik – Vláčkaři, Sumcaři. atd. Jako netový antitalent dodnes neumím vložit foto do fóra .
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 22:01 ® jake
-
Ne
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 21:15 ® Robur
-
Když je ten Mikuláš Apropo, o jakých výhodách pro zaregistrované se tu mluví. Nechci slevu zadarmo.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 21:05 ® BoBo-Falknow
-
HaD: Zkus to a uvidíš, ne?
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:31 ® skwor
-
Na druhou stranu by to mělo své výhody. Já chodil dříve na net do školy, kde jsem psát nemohl, a dost mě to mrzelo...............
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:19 ® ZN
-
povolit. Jako registrovaný žádné výhody nepotřebuji.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:15 @
-
hlavně dyž HaDíku budeš dělat nějaké změny,šlo by u fóra udělat změnu,že pokud jsem registrovaný,napíšu příspěvek,abych jej mohl po napsání změnit?Je to celkem na PIKAČU,když něco napíšu,odešlu a pak zjistim že je tam chyba. Prostě aby si každý registrovaný uživatel mohl měnit SVÉ PŘÍSPĚVKY.
reagovat