Vyhledávání
Fórum i pro neregistrované?
5.12.2005 | HaD | 8.321 zobrazení | 69 odpovědí
Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 13. prosince 2005 v 16:56 ® HaD
-
Robur: neboj se nic. Už je to vymyšlené a pracuje se na tom. Nech se překvapit
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 16:52 ® Mittchel
-
jasně žě joooooooooooooo
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 v 16:44 ® Robur
-
Hade, tak co ti vyšlo, ANO nebo NE, už jste se v redakci poradili? Nebo čekáš, že napíše někdo nezaregistrovaný. Vždycky rozvíříš debatu, jak s tím echolotem, my se zhádáme a pak nic. Myslím, že jsi se chtěl zbavit echolotu a tak jsi ho pak nabídnul tom nejblbějšímu přispivateli.
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 v 0:13 ® Čajda
-
A Davide,taky bych se připojil k tomu co napsal myslím Alivio a to je možnost opravit příspěvek.
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 v 0:09 ® Čajda
-
Jednoznačně ANO. Přeci není nutný, aby se každý musel povinně registrovat jenom proto,že chce občas reagovat na nějaký téma. Co se týká obav o kvalitu fóra,já bych to nepřeceňoval. Dneska jsme tu samý registrovaný a občas se tu objevují věci,že zůstává rozum stát a navíc tu jsou 4 bdělí moderátoři. A rozhodně bych fóra neodděloval,to by nemělo smysl vůbec něco povolovat.
reagovat - Sobota 10. prosince 2005 v 1:06 ® DEATH
-
Teď mě tak napadá.. Ty piráte co si udělal s HaDem?
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 ve 3:53 ® regulus
-
Svůj názor jsem už řekl, ale když tady tak melete o té registraci, hodím vám rukavici.
Uživatel registrovaný jako BS odpověděl do diskuze „mazání navijáku“ 7.12. v 17.01 hod. Jeho důvody proč odpověděl jsou vedlejší. Tentýž den jsem ve 12.05 dostal mail s údaji o vazelinách, 13.02 napsal odpověď do fóra a pouze na základě mýho ukecnutí během telefonickýho hovoru asi ve 12.30, s paní z firmy co ty vazeliny prodává který bylo v této podobé „… taky se o tom vedla řeč na jednom rybářským chatu…“ slovo chytej. cz jsem z huby nevypustil, mohl někdo zjistit, že se o tom na internetu vede řeč. Domnívám se, a HaD nám to může potvrdit nebo vyvrátit (pokud je to v souladu s regulemi serveru), že tento pan BS, vyčuchal na internetu o který server se jedná, našel otázku, zaregistroval se a odpověděl. A vůbec si s tím nedělal žádnej problém. Nemyslím si, že šel jen tak kolem.
Takže nemyslím si, že by nutnost registrace byla zas až takovej problém pokud někdo chce odpovědět.
Jinak co se mne týče tak pokud jsou v některým fóru bláboly, tak to prostě nečtu.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 15:09 ® bizkit
-
hojky! myslim že kto má záujem dačo napísať do fóra, tak si dá tu námahu aj sa zaregistrovať (je to len par minut). nech si každý berie za svoju zodpovednosť čo sem píše a stojí si tak trochu za tým. dobrá www stránka nepotrebuje mylných návšetníkov.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 15:01 ® Robur
-
No jo, ale teď se do toho vžijte jako naprostý nováček, a vidíte, že máte poskytnout svoje data napospas tomu pirátovi s tím šátkem, to si přece musí každý člověk dobře rozmyslet. Hade promiň, ale synek mně koukal přes rameno a ptal se, co je to za piráta. Takže, buď budeš muset změnit fotku nebo si dát další kladný bod pro neregistrované diskutéry.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 14:21 ® MoravakX
-
Mě by zajímalo, proč se někdo nezaregistruje. POkud ryby chytám a nejsem jenom čumil, tak v tom není problém.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 23:38 ® Prichy
-
HaD: co nechat reagovat i neregistrovane a zvolit nasledujici taktiku.
u registrovaneho uzivatele se zobrazi v reakci ci odpovedi jeho nick u neregistrovaneho uzivatele IP…( je v tom nejaky technicky problem?? je mi jasne, ze napr clovek s dynamicky pridelovanou IP bude mit pokazde jinou, ale bude tam alespon neco…)Jinak uz je to fakt o h. ne
File: mylis se, jsem v rybareni celkem zacatecnik. ale to sem nepatri
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 18:48 ®
-
Šanci by měl dostat každý.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 18:07 ® pilot
-
Dobrý večer, souhlasím,ale oddělit a po zkušební době třeba 6 měsíců to sloučit,až by se vidělo jací „štamgasti“ se tam budou nacházet. Díky pilot
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 16:49 ® jake
-
Srovnávat Seznam a Chytej je jako Nové Mlýny a hektarový vesnický rybník
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 16:22 ® dudu
-
Příznivcům registrace bych doporučoval podívat se třeba do diskuzí na Seznam. Všichni jsou tam povinně registrovaní, ale ta úroveň to je něco.
reagovat
A ta registace tady? To je jak psal Toulovec stejně k ničemu. Určitě existuje hromada rybářských příznivců, kteří netouží ztrácet čas nějakou registrací (mají třeba ještě net na telefon, nebo nechuť se organizovat,atd), ale občas by se k některé otázce vyjádřili. Myslím si že i přes nějaké ty úlety by se to vyplatilo. - Středa 7. prosince 2005 v 16:18 ® staker
-
spíše čtu než píšu. Jestli někdo chce psát a má to být přínos, tak se nemusí stydět podepsat. Chodím sem hledat inspiraci a přečíst si postřehy druhých. Na bláboly a prázdné plky anonymů si můžu přečíst denní tisk. Podle mě by se přispívající měli registrovat, potom prouvažují co píšou a podepíšou.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 16:06 ® hagrif
-
NE protože někteří anonimní uživatelé by mohli spíš jen provokovat.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 13:54 ® willIam
-
ja bych byl pro, za zkoušku nic nedáš!
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 13:46 ® file
-
Stacilo by uvolnit treba polovinu pozic ve foru pro free.
Vlk by se nazral a koza zustane cela
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 13:38 ® jake
-
Je to jako o sousedových třešních. Jedna je za plotem a druhá ne. Když si budu chtít pár třešní nakrást, z té co není za plotem to bude rychlejší
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 13:12 ® toulovec
-
A já souhlasím taky, jen mluvíte o tom o čem jsem mluvil já ))) jen se mnou nesouhlasíte ))). pokud se budeš chtít chovat slušně, chováš se slušně. Pokud jdeš prudit, budeš prudit a v tom ti žádná registrace nezabrání ))) proto říkám, klidně ať sem píše každej.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 12:54 ® jake
-
Jen si vzpomeńte na MK – a jeho (nebo spíš její) provokace. A takových debilů by jen přibylo.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 12:35 ® file
-
Minule jsem nepodekoval. Dekuji
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 12:33 ® jake
-
Opět souhlas s file
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 12:07 ® file
-
toulovec: Ano jsem v podstate anonym(nemam zajem se kdekoli proflaknout. Do moji soukromy osoby je preci kazdymu prd). Rozdil mezi mnou a free anonymem je preci jasny, ja jsem chtel reagovat na par temat, nebo neco zadat, nastavit si tento web. Proto jsem si zde musel vytvorit identitu. Kazdej ste si sjeli ,kde jsem byl a co jsem kdy rikal prave kvuli identite „file“.
TAKZE: Pokud zde budu chtit neco ziskat.
MUSIM SE I POD (PSEUDO)ANONYMNIM NICKEM CHOVAT SLUSNE A PREMYSLET CO PISU
COPAK TO NIKDO JINEJ NECHAPETE?
To na free nikoho nenuti.
Koncim ,rekl jsem toho plno a rozumnej clovek to pochopi.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 11:36 ® toulovec
-
file, jake: prosím Vás pánové, jaký je rozdíl mezi neregistrovaným a registrovaným???? Tak například nick FILE mi neříká vůbec nic, nevybavuju si že bych tě někdy výrazně viděl, že by ses nějak projevoval tvé údaje v kartě jsou poněkud úsměvné, neb je tam uvedeno pouze is@inhrt. com. Pro mne jsi taky naprostý anonym. Tak proč to nepovolit těm co nemají registraci? Je to jako bych já žekl, file nemá vyplněnou kartu, zakázat přístup. Myslím si že plácáš úplné blbosti stejně jako ti anonymové, které chceš zakázat. Nic proti tobě nemám, jen si srovnej svou osobu a to co říkáš. Myslíš že ti co nejsou registrovaní nemůžou reagovat taky stejně slušně jako ty???? nebo z čeho máš strach? Je to hloupost. Registrovat se mohu, ale co tam napíšu je jen moje věc. Proboha neřešte to.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 11:26 ® jake
-
souhlas s file
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 10:19 ® file
-
Tak naposledy: Nikomu to fakt ale vubec nevnucuju. Delejte si lidi co chcete. Chteli jste nazor ,a tak jsem napsal free Forum ano ,ale extra. A taky proc. Nikoho jsem tim nechtel vydrazdit, je to proste muj osobni nazor.
Cago
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 8:03 ® ZN
-
file: co člověk, to názor. Je špatné, někomu svůj názor vnucovat. Pro tebe je to odborné fórum, pro mnohé je to především zábava s možností něco se dozvědět. Mimochodem, co se braku týká, někdy je daleko větší brak „odborná“ odpověď jak cokoliv jiného. Myslím, že je potřeba, aby si každý našel co potřebuje, každý očekává od pokecu něco jiného a každý má jiný přístup. Takže, dělat nějakého Petronia je nesmysl. Za sebe mohu říct, že mi vůbec nepřipadá, že by pokecem něco ztrácelo hodnotu. Pokud by to tady mělo být jen odborné, byla by to nuda. Zdar
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 1:05 ® file
-
Cep: Nejsem zaniceny diskuter , a navic jsem zacatecnik, takze informace na 99% ziskavam.(mam asi jen 3 temata ) Taky furt makam a tak si vzdycky jen neco prectu a sem tam neco placnu.
Prichy: CHYTEJ ctu cca. rok a nemyslim si ,ze bys nebyl odbornik na chytani ryb. Skromnosti se daj nahonit plusovy body ,ale ta tvoje je si myslim prehnana.
Z fora jsem ziskal dost a muj nazor je ten ,ze tohle je v podstate odborne forum. Pro lidi kteri chteji neco rici k veci si myslim neni problem registrace(ja jsem napr registraci na sebe v podstate nic neprozradil ze )Jeho otevrenim pribude nezajimaveho braku.
Pokud si nekdo bude chtit „zatlachat“ ,necht ma na to extra prostor a nekazi odnotu. Mam na svedomi(autorsky) take jeden stary chat a vim ,ze pokud se ma debata nekam dobrat nesmi byt anonymni ,jinak je to souhrn vykriku.
Howgh
reagovat