Vyhledávání
Fórum i pro neregistrované?
5.12.2005 | HaD | 8.429 zobrazení | 69 odpovědí
Byli by jste pro, aby bylo fórum uvolněno i pro neregistrované uživatele a tím i více žilo?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:12 ® CeP
-
udelal bych zmenu + kompromis vidim tady nahore moderatory a jsou 4. tyto bych prejmenoval na supervizory s nejvyssi pravomoci a pravem veta. moderatorem by pak byl samotny zadavatel otazky/tematu s omezenou pravomoci, napr.
reagovat
otevrit ci zavrit tema pro neregistrovane
atd… - Pondělí 5. prosince 2005 v 19:02 ® dudu
-
Jednoznačně povolit! Když bude někdo chtít dělat bordel tak se jednoduše zaregistruje, už to tady přece bylo, ne?
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:58 ® pupak
-
obcasny_pijak – A jaky vyhody bys chtel jako registrovanej snad ne pane boze vic prispevku? . . . tenhle kretenismus jsem uz zazil co furt vsichni brecite po vyhodach to vam nestaci ze vyhody vam davaj mobilni opreratori
reagovat))
- Pondělí 5. prosince 2005 v 18:49 ® fikus
-
pak registrace ztratí jednu ze svých velkých výhod. Nehledě na další faktory. (ty se mi ale veřejně rozepisovat nechtějí)
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:35 ® pupak
-
Dejve povol to a neptej se !!!!!
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:32 ® Bosanac
-
Ty a moderatori muzete zakazat pristup IP adresi kazdemu neslusnemu , proc neotevrit , registrace v teto forme neznamena ochranu pred neslusnym prispevatelem .
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:25 ® Prutos
-
Souhlasím s Chosem. Někdo by tu vyjádřil svůj názor a pak by se tu stejně půl roku neukázal-a bylo by po diskuzi. Krom toho mám pocit, že i 90% registrovaných uživatelů se tu vyskytuje jen velmi občasně.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:22 ® skwor
-
Chose:tomu nezabráníš, kdo by chtěl prudit se kvůli tomu klidně registruje.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:19 ® Chose
-
já ne,myslím že by tady přibylo vzájemné napadání,prudění atp. víš jak to myslím.....
reagovat