Vyhledávání
Ošetření muškařské šnůry
5.12.2005 | Dědek | 7.740 zobrazení | 31 odpovědí
Je tady nějak mrtvo. Co trochu popíchnout pány muškaře? Ošetřujete na zimu nějak muškařskou šňůru nebo na ní prdíte a necháváte jí na kolečku?Vždyt má už skoro každá doživotní záruku… A co s ostatním cajkem? Přiznejte se, kdo naposled namazal kolečko a pořádně vyčistil očka na klacíku. Tak šup
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 14. prosince 2005 v 19:56 ® Tomucha
-
Alivio – milky má prvdu šnury stejně moc lidí neošetřuje, dneksa má každej hodně peněz tak si všichni kupujou nový a nový… narazily jsme na problém, že nám dědek nechce svěřit jeho dorostenky
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 17:44 ® Milky
-
Alivio, co se ti nezdá? O ošetření muřškařské šňůry tu bylo řečeno hodně podstatného a tohle je bonus pro senzacechtivé čtenáře
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 10:05 ® Tomucha
-
Milky – to je škoda že dědek neopjede no nic ale mužu mu s Big Mikem slíbit, že bude o jeho dámy dobře postaráno…
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 ve 23:35 @
-
Milky,Tomucha : tato rubrika je o ošetření muškařskéšňůry,nebo ošetření vašich provázků ????
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 ve 20:41 ® Milky
-
Tomucha Dědek má možná pro nás přeqapení! Nepojede, stejně tak, jako v létě a místo sebe pošle holky a bude řídit jeho manželka Von je kluk uchatá děsně mazanej!!!
reagovat - Sobota 10. prosince 2005 v 19:40 ® Tomucha
-
Filip – každej koho sem učil vázat ví, že vosky nepoužívám. Zato sklepání provádím velmi důkladně a pořádně dokud nenarovnám a nesrovnám i ten poslendí chlup. taky se snažím tělíčka dobře podvázat aby neměla žádný pohyb.
reagovat - Sobota 10. prosince 2005 v 17:36 ®
-
Tomucha-to bys jí použil místo mušky?Už je mi to jasné. Pořádně nadabovat,sklepat srst,navoskovat ,jenom to upnutí do svěráčku by bylo asi až nakonec. Jseš kanec halící se do závoje nevinného koníčka!!!
reagovat - Sobota 10. prosince 2005 v 15:43 ® Tomucha
-
Jo ! dědek je pěkně lakomej, mě taky nechtěl dát číslo na žužu, a to jsem jí chtěl pozvat do kina a pak jí u mě ukázat jak se vážou mušky… přidal bych se do té vaší organizace Jsme hezcí, slušní, šikovní, inteligentní a známe zásady slušného chování tak proč dědek dělá zagorku a nechce nás seznámit .
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 ve 12:58 ® Dědek
-
Toulovec : to je raději zazdím do věže
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 9:05 ® toulovec
-
Dědek: je mi úplně ukradený jakýkoliv hnutí prti vulgaritě, ale ty holky bych teda sjel
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:09 ® Milky
-
Dědku, děláš mi starosti. Vůbec se nechceš zapojit do našeho hnutí Láskou proti vulgaritě! Nezůstávej na odvrácené straně, přidej se k nám!
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:02 ® Dědek
-
Milky :
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 17:23 ® Milky
-
Dědku, my tady bojujeme s Pupáciem – Láskou proti vulgaritě. Koukej vzít na sraz ty tvoje šubrletky a nedělj kůžičky! Pořád nám jen nadáváš a vyhrožuješ. Pupácio se obětuje a tobě je to ještě málo? Nevychovanče jeden.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 12:19 ® Robur
-
Jedno řešní bych měl, pokud se na té šňůře oběsíš, tak je záruka opravdu doživotní. Jinak je mě líto Milkyho, protože dle jeho poslední fotky asi nikdy doživotní záruku nedostane.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 9:24 ® Dědek
-
Pupak,Milky : jste jediní, kteří reagovali na nevyřčenou otázku a to ohledně doživotní záruky na šnůru. Musím říct, že vyslovení této věty z úst uznávaného prodejce muškařských věcí mě zarazila, protože mi to jaksi nejde dohromady. Stejně jako mi nikdo nedá doživotní záruku na pneumatiky, dost pochybuju i o této záruce. akže bych tuto otázku přesměroval právě na tohle téma. A ted do mě. Jo hajzlíci,nic balit nebudu, maximálně vás do hlíny
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 22:16 ® TomasA
-
Sundám ji z navijáku, propláchnu v mírném saponátu a pak protáhnu přípravkem od Cortlandu (napuštěný filc), nechám oschnout a namotám zpět na naviják. Asi to není nejlepší řešení, ale myslím si, že lepší něco než nic.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 19:32 ® pupak
-
dedku ty jantare raci nez zacnes chytracit o life time zarukach sbal holkam kufry at neprijedete pozde VIS, ZE CHLAPI NERADI CEKAJ!!!
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 19:19 ® Milky
-
Dědku, ty jsi ještě mladej kus a moc si nerozumíš cituji: Vždyt má už skoro každá doživotní záruku… cituji2: Máto malinkej zádrhel – pětka stojí 2300 Kč.
Nediskutuj s Pupákem vo tom a koukej doma zbalit holkám uzlíčky!
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 10:44 ® Dědek
-
pupak : chlapče,chlapče, ty mě překvapuješ, pokud nevíš, kdo dává takovou záruku. Zeptej se u Orvise, máš ho u nosu,aspon mi to tam tvrdili. Máto malinkej zádrhel – pětka stojí 2300 Kč.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 9:20 ® toulovec
-
mohu potvrdit, u pifa v garáži jsem byl minulej týden a vše funguje jak popisuje
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 23:14 ® pif
-
jasně ,že je potřeba ošetřit vercajk. jak skončí poslední lov,vzít ho a mrsknout s ním do garáže. na jaře ho najdeš zarostlej pavučinama,zasypanej bobkama od myší a překvapivě fungující. a pokud ne,koupíš novej shit a chytáš dál
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 21:29 ® Robur
-
Pro Váš klid,saponátoval jsem a při navíjení jsem netlačil, upřesňuji na hrany té krabice. Ještě jsem chtěl napsat, že jsem ji našel v Táboře před jedním domem, ale už jsem se proflákl s tou velikostí nohy, takže máš Milky si poslední slovo.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:24 ® Milky
-
Robur Vzhledem k tomu, jak ti smr. j nohy, volba karabice od bot neby šťastná S takovým dipem to příští rok nevyhraješ
. nic ve zlým (mám 47 a do vanilky tomu chybí hooooodně!)
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:03 ® pupak
-
Robur – kdyz uz chces osetrit snuru na zimu tak ji vycisti (staci omyt v saponatu a nedavej ji na krabici od bot ma to hrany, ale namotej ji na civku s vetsim prumerem . . .
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:00 ® Robur
-
Jsem muškař na baterky a na MP vodách, ale první rok jsem ji přemotal na krabici od bot, prostě to mělo velký průměr, takže posloužila, nohu má 43
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 19:25 ® pupak
-
ty vole DEDKU muzes mi rict ktera snura ma dozivotni zaruku ja si ji hned koupim ty jantare
reagovat)
- Pondělí 5. prosince 2005 v 18:12 ® Chose
-
Šnůru jsem očistil spešl přípravekem cortland,co byl u šnůry. na prut a kolečko sem ještě nešáh,ale chystám se na to…
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:06 ® Tomucha
-
já šnuru 3× do roka umyju spešl přípravkem od cortland a pokud je plovoucí tak i namastím spešl mastítkem od cortlandu. Šnůru vymotám a jen jí zlehka natočímna cívku aby nebyla utažená. kolčeko nemažu ale měl bych
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:01 ® HaD
-
Mě jeden muškař kdysi doporučoval šňůru omýt a natočit na kolo o velkém průměru, ale vzhledem k tomu, že jsem trošilinku bordelář, tak nedělám s žádným cajkem na zimu nic.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 17:35 @
-
já se musím stydět. Ještě jsem na to nesáhnul,ale pokusím seto napravit.
reagovat