Vyhledávání
Délka prutu na dírky.
4.12.2005 | Gagi | 4.704 zobrazení | 9 odpovědí
Právě se pokouším vyrobit prut na dírky a nevím jak mám udělat dlouhou ,,chytací" část. Jaké máte vy, kupované nebo táké věříte svým zlatým ručičkám.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. prosince 2005 v 10:59 ® tucnak11
-
CeP. Zapoměl bym ta drucha varianta,prut polož na vidličku,ja mam specjalni tripod na dirky udělal sem si ho,a nebo na tašku aby špice byla vodorově a nebo tršku zvednuta.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 10:54 ® tucnak11
-
CeP. Kondukter,kivadlo intigator. ružně se na to mluvi. Dělal sem ho s šklolaminatove tyčinky prace byla pod psa,možna ho ještie udělat s pružynoveho dratu. CHytam tym spusobem,mermyšku dam na dno a pomalym choupani zvedam tak 5 centiaku nad dnem a potom coras to vyš jak nejsou zaběry. Zaběr je vidět stejně jak na fidru,ohne to kivadlo anebo se vyrovna,a někdy vypada to jako vazka,třeba ichnet zatinat. Druhy spusob lovu použyvam jak na fidr,kmenovy silon mam 12mm podle jake ryby berou navleču tam 5gr oluvko před oluvko koralek a potom zarařku,zarařku posuvam si libovolně po silonu a tym si menim delku navazce ,chytam tak od děcka a mam 46 rok. Jenom tady ve Česku mam přestavku vuli zakazu.
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 0:13 ® Gagi
-
Děkuji!
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 19:59 ® CeP
-
tucnak11 : ten kondukter jak pises. to je kivok co pouzivaj rusove? jak to vlastne funguje?
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 19:48 ® tucnak11
-
ja mam tak pul metru udělal sem si ho s fidrove špice 1 oz + kondukter zaběru 10 cm,chytam s mermyškamy a nebo jako mini fidr. Mermyšky vyrabiam sobě sam, niekdy pojedu do Polski tak tam sobě koupim sou levnějši.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 18:13 ® Tomucha
-
když jsme u toho tak pokud si dám na konec indikátor a mám tam multík tzn že prut musí být navijákem nahoru tak potom se při napnutí vlasce nastane to, že se vlasec zařízne do úchytu, na konci očka a patrně se i předře. jak se tomu zabrání?
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 10:34 ® HaD
-
okolo půl metru. existují ale i kratší, i delší
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 9:58 ® toulovec
-
www. chytej. cz
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 8:41 ® Mike
-
Já mám jeden dělanej (délka cca. 40 cm) a jeden kupovanej (cca. 50 cm)
reagovat