Chytej.cz

Délka prutu na dírky. necteno

4.12.2005 | Gagi | 4.704 zobrazení | 9 odpovědí

Právě se pokouším vyrobit prut na dírky a nevím jak mám udělat dlouhou ,,chytací" část. Jaké máte vy, kupované nebo táké věříte svým zlatým ručičkám.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. prosince 2005 v 10:59 ® tucnak11
tucnak11

CeP. Zapoměl bym ta drucha varianta,prut polož na vidličku,ja mam specjalni tripod na dirky udělal sem si ho,a nebo na tašku aby špice byla vodorově a nebo tršku zvednuta.

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 v 10:54 ® tucnak11
tucnak11

CeP. Kondukter,kivadlo intigator. ružně se na to mluvi. Dělal sem ho s šklolaminatove tyčinky prace byla pod psa,možna ho ještie udělat s pružynoveho dratu. CHytam tym spusobem,mermyšku dam na dno a pomalym choupani zvedam tak 5 centiaku nad dnem a potom coras to vyš jak nejsou zaběry. Zaběr je vidět stejně jak na fidru,ohne to kivadlo anebo se vyrovna,a někdy vypada to jako vazka,třeba ichnet zatinat. Druhy spusob lovu použyvam jak na fidr,kmenovy silon mam 12mm podle jake ryby berou navleču tam 5gr oluvko před oluvko koralek a potom zarařku,zarařku posuvam si libovolně po silonu a tym si menim delku navazce ,chytam tak od děcka a mam 46 rok. Jenom tady ve Česku mam přestavku vuli zakazu.

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 v 0:13 ® Gagi

Děkuji!

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 v 19:59 ® CeP
CeP

tucnak11 : ten kondukter jak pises. to je kivok co pouzivaj rusove? jak to vlastne funguje?

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 v 19:48 ® tucnak11
tucnak11

ja mam tak pul metru udělal sem si ho s fidrove špice 1 oz + kondukter zaběru 10 cm,chytam s mermyškamy a nebo jako mini fidr. Mermyšky vyrabiam sobě sam, niekdy pojedu do Polski tak tam sobě koupim sou levnějši.

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 v 18:13 ® Tomucha
Tomucha

když jsme u toho tak pokud si dám na konec indikátor a mám tam multík tzn že prut musí být navijákem nahoru tak potom se při napnutí vlasce nastane to, že se vlasec zařízne do úchytu, na konci očka a patrně se i předře. jak se tomu zabrání?

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 v 10:34 ® HaD
HaD

okolo půl metru. existují ale i kratší, i delší

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 v 9:58 ® toulovec
toulovec

www. chytej. cz

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 v 8:41 ® Mike
Mike

Já mám jeden dělanej (délka cca. 40 cm) a jeden kupovanej (cca. 50 cm)

reagovat