Chytej.cz

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb necteno

4.12.2005 | foxRM | 6.603 zobrazení | 54 odpovědí

jaký máte nejlepší zažitek z letošních ryb

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 9. prosince 2005 v 17:46 ® Padis
Padis

Robur toť ulovek

reagovat
Pátek 9. prosince 2005 v 15:19 ® Robur
Robur

Tak jsem zvědav, kdo mě trumfne, právě mně volala policie, povolenka se našla.

reagovat
Středa 7. prosince 2005 v 18:01 ® Hrouzek
Hrouzek

Asi co bylo pro mě největší zážitek letos, bylo to, když jsem viděl přes den lovit 10ky sumců skoro pod nohama a hlavně když někteří měli hodně přes 2m… Lovili cípali,kteří skákali i přes 4m dlouhé skoky… bylo to prostě brutální, celej jsem se klepal, přece jenom vidět přes 100 zalovení a to mnohdy i tak detajlně,že bylo vidět,jak vylítla tlama sumce a těsně před ním, lítal cípal… Šermovaní mnohdy i obrovskejch sumčích ocasů v proudu. A pak když byli nažraný,tak jenom vlnili ocasky na hladině… tatka okusil většího sumce v obrovským proudu a to je teda brutus.. to je přímo fičák,když se opře o proud a valí ho dolu… Jinak další pěkný zážitky jako např.,když mě sumec zautočil do vrtule od elektromotoru při vábení, to jsem měl málem v gatích… Nebo,když mi Láda přivábil 2jku na prut, taky pěkný povodění hned z lodě. I když nakonec jsme ho museli dozdolat no koště z jedním očkem.. Nebo když jsme viděl,jak se třou velký sumci nebo i kapři v Itálii. Všecho je ohromné. Je toho hodně,to bych psal ještě zejtra )

reagovat
Středa 7. prosince 2005 v 17:37 ® dudu

Můj nej zážitek, potkal jsem RS na pstruhovce, fakt, nekecám.

reagovat
Středa 7. prosince 2005 v 17:10 ® jake
jake

Asi před měsícem když jsem vláčel u nás na Dřevnici. Stál jsem u splavu na břehu čelem k vodě a zády k cestě, za mnou asi tak 10 metrů svahovitý břeh s napadaným listím. Najednou slyším, že se na mně ze svahu něco řítí volaje kur. a a tak jsem instinktivně uskočil. A on to jeden z mých nejlepších kamarádů sjíždí tento břeh na kole – chtěl mě údajně překvapit a s kolem zastavit těsně u mě na břehu, leč kolo na vlhkém listí je prakticky neubrzditelné a tak vesele jelo dál. Kámoš to ke svému štěstí (a mé smůle) v poslední chvíli položil i s kolem na zem – zrovna do místa, kde jsem měl položený druhý vláčák – ten to naštěstí přežil bez úhony, kámoš bohužel (pro mne) bez koupele. kdyby s tím kolem do té vody vletěl, asi bych se posral smíchy (on údajně taky)

reagovat
Středa 7. prosince 2005 v 16:14 ® xycht

Když bratránka pokousal sumec ) to byl asi nejsilnější zážitek..

reagovat
Středa 7. prosince 2005 v 15:21 ® Pytel
Pytel

Můj nej Zážitek se stal asi před 14 dni a to když jsem spadl v takové kose do Odry . Utopil digital a než jsem došel do auta tak jsem měl všechno zmrzle a pak cesta v autě nahatý

reagovat
Středa 7. prosince 2005 v 15:21 ® Pytel
Pytel

Můj nej Zážitek se stal asi před 14 dni a to když jsem spadl v takové kose do Odry . Utopil digital a než jsem došel do auta tak jsem měl všechno zmrzle a pak cesta v autě nahatý

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 ve 23:07 ® Vydrain
Vydrain

na křetínce lubánkův hrčák .............­.............­.............­.............­.............­.........

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 ve 23:01 ® Tomucha
Tomucha

nejlepší to bylo na letním srazu chyej. cz v noci za bouřky. hauuuuuu

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 v 19:52 ® Radosh
Radosh

každá návštěva u vody je u mne zážitek......­............

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 v 17:12 ® Pavouk
Pavouk

Jo to jsme se tak ožrali,že jsme nemohli o půlnoci ani slidit udice. A při slkízení to 2 nepřežily. 2 rybáři spadli do vody a smotat 8 prutů nám trvalo asi 1,5 hodiny.

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 v 16:25 ® Padis
Padis

No nesmím zapomenout na rybačku s chosem

reagovat
Úterý 6. prosince 2005 ve 14:18 ® Prutos
Prutos

Nejlepší lovecký zážitek bylo zdolání kapříka 53cm na vlasci 0,10mm a dvacítce háčku. Sezobl jednoho kosťáka. Vodil sem ho asi patnáct minut a běhal za nim po břehu pač sem měl málo silonu. Jesli mě tehdy někdo pozoroval tak si musel myslet že su cvok

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 ve 22:58 ® CeP
CeP

dve spolecne vypravy za rybama v rodinnem kruhu HDU…

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 ve 22:30 ® regulus
regulus

Těch zážitků je hodně, nejsem zrovna skupinovej rybář, nejraděj mám když jsu u vody sám, takže každej takovej rybolov kdy je okolo jen „matka příroda“ a ticho… báječnej relax na nervy.

reagovat
Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:29 ® tucnak11
tucnak11

Nejlepši zažitek to sem měl jak zostal isem na noc sam u rybnika přes noc. Kolem mě rostla kukužice velke pole. Ve 24.00 skončil sem rybolov a tak si lechnul do spacaka aležel,vtem uslišim jakesy hrochtani a ide to na mně ta zasvičim baterku a tak o demě asi 10 m stoi divočak jak stodola zani tak s 2 menši,ja ani nevěděl kdy sem cvrknul do gati,zažvu aš mi mandle vypadly s držky,baterkou hodim do nich otočka a strom o ktery sem byl opřeny tak rychle isem vlez že ani veverka by to nedokazala,do rana seděl na tym stromě aš prvi chlapi přyšli,jeden mě se ptal že se tu neboim byt přes noc proto že tu chodivaji divočacy na kukužicu. A povida mi co tu tak smerdi ,ja mu na to zdechla ryba. Jak šel se umyt začali na mě utočit masařky.

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 ve 21:40 ® Tomash
Tomash

Po cestě na ryby jsemv létě pořídil hodně zdařilou fotku našich mužů zákonma v akci. Chrápali v autě, stažený okýnka a nevěděli o světě. Až když jsem je vyfotil, tak se jeden probral, vakoukl z okna a řekl mi – vo co de wole? Tak sem radši zdrhnul, aby mě nevodpráskli… Foto mám a pokud máte zájem, můžu ho naskenovat a dát do diskuze. BTW : Nej zážitek je při zdolávání ryby.

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 ve 21:27 ® nurse02
nurse02

Letos jsme shledl kvalitni souloz na brehu rybnika. Jenom jsem nemel dalekohled.

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 ve 21:08 ® Padis
Padis

no jasně že nej zážitek z letošního lovu byl sraz Chytejáků.

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 v 19:46 ® Ciffik
Ciffik

nejlepsi zazitek? . urcite kdyz me muj nej kamarad pozval na jednu krasnou reku kde jsem si chytil svou prvni parmu, ostroretku, podoustev i bolena . jsem mu za to strasne vdecny. parma je uzasna ryba a ze jich tam bylo. parada…+ jeste jsem chytil sveho prvniho uhore ale to zase na prehrade

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 v 17:07 ® Robur
Robur

taky mě dost nasr-lo, když mně blahorodí Toulovec zrušil dražbu

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 v 17:03 ® Robur
Robur

čerstvý asi tak hodinu, asi jsem ztratil papíry, myslím, že mně vypadly z kapsy před týdnem v té chumelenici, takže nevím, zda je najdu nebo aspoň někdo jiný

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 v 16:53 ® nome

mno nevím jestli nejlepší, ale docela zajímavý bylo když sem si zapíchl twistra do nohy

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1