Vyhledávání
Jaky je vas nej navijak na vlacku?A jake mate zkusenosti s ruznymi znackami?
4.12.2005 | R3F13X | 4.367 zobrazení | 22 odpovědí
Ja jsem dospel k nazoru,ze jsi jdu koupit Center od ABU misto Tici s bojovkou. poradte,,..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 9. prosince 2005 v 10:41 ® wj
-
ja mam Daiwa Laguna a absolutna spokojnost su to spolahlive, kvalitne navijaky so silnou brzdou, velka plocha platniciek, ABS cievka, porovnatelna ako shimano technium ak nie lepsia ! so shimano twinpowerom je zas jedna liga daiwa advantage. zakladne modely ako regal, regal XI, caprice doporucujem pre zaciatocnikov, budu s nimi velmi spokojny. daiwa
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 13:59 ® Prichy
-
Panove, vas ta tica nepusti. uz se opakuju a jestli chcete, tak tu moji vemu na sraz a ukazu jak je v p…
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 12:47 ® dzandys
-
Neměl jste náhodou už někdo v ruce tu novou Okumu VS? Na obrázku špatně nevypadá a ta cena se mi taky nezdá nejhorší.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 19:08 ®
-
Shimano Twin power 3000 XTR,Stradic 4000 FA a neznám problém.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 16:12 ® Padis
-
Mám Mitchell netěžuji si ,ale příští rok se dám do Tici
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 18:24 ® Prutos
-
R3F13X: Aspoň někdo si udělal radost
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 18:12 ® R3F13X
-
Ahoj,tak uz mam Abu Center Drag…2000. stal me pouhych cca 2500kc je na nej sleva z 5000kc. mno a jeste kdyz jsem tam byl tak mi to nedalo a vybavil jsem se Berkley Lightingem 3m 15–45g. mno solidni proutek na ty sumiky co chci vlacet a na velke stiky. jemne naradicko uz mam ale tohle je kral me vybavy. vcelku spokojenost. Jeste jsem si teda koupil snuru Rapala 0.127mm 6,5kg a Fireline 0.17mm a mam vanoce za sebou,teda co se tyce me,jeste neco nasi. teda spis povolenku…
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 18:02 ® topinka
-
Mluvil jsem o té ABU 501 s prodejcem od Kajmana a shohli jsme se že ta serie se nepovedla . Za naviják který má velikost 1000 a cenu 2700 by člověk očekával dobrý chod alesponˇ2 sezony při používáni na tekoucí pstruhové vodě na prutě 180cm 3–10g .
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 14:49 ® rett.rett
-
ahoj ted si myslim ze za malo penez hodne muziky je ryobi zauber. podle mn to je absolutni spicka dostupna ted ne trhu . cenově dostupna kazdemu. nebo si kup neco za desitku ale to si myslim ze je uplne zbytecne protoze zaubery by jsi za to mel tri!!!rett
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 ve 14:13 ® PetrC
-
Alivio: . ale myslim si ze neni ABU Garcia,jako ABU Garcia. Stejne jako neni Shimano a Shimano. Moje slova, pane kolego!!!
reagovat - Úterý 6. prosince 2005 v 11:05 ® Fugas
-
S Abu Center zkušenost nemam, ale mam starší Cardinal Pro snad 7 sezónu a nedám na něj dopustit. Hladkej chod, vůle minimální, překlápěč překlápí, brzda super a k tomu dobře vypadá. Nikdy s nim nebyl problém a nikdy jsem ho nemazal. S timhle Abu zatim jen spokojenost.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 23:57 ® PetrC
-
R3F13X: na středovou brzdu (Center Drag System) nedám dopustit. Je na stejné úrovni, co se týče citlivosti nastavení, jako přední brzda a v podstatě se dá ovládat ukazováčkem ruky, kterou držím prut. Druhou rukou mohu vykonávat jinou, vskutku zajímavou činnost.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 22:56 ® R3F13X
-
A mate nekdo zkusenosti s Abu Cardinal CENTER??S tou velkou brzdou???
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 22:01 @
-
Topinka:táta měl Abu cardinal a byl to držák. Pak si ho koupil kolega,má ho pořád. Já si toho novýho Cardinala pořídil ted,takze nemuzu porovnavat,ale myslim si ze neni ABU Garcia,jako ABU Garcia. Stejne jako neni Shimano a Shimano.
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 21:30 ® topinka
-
Po první sezoně chodí Daiwa Capricorn-A 2500 parádně po 2 sezonách ABU 501 nic moc a po4 sezonách Shimano Simetra4000 se dá říct že šlape tak nemužu říct jakou značku ale ABU asi ne .
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:17 ® Prutos
-
Já mam Spro Red Arc a po odchytané sezóně plná spokojenost. Má hladký chod a úžasnou přední brzdu
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 20:10 ® tucnak11
-
Nevim jaka značka je dobra, je jich tolik a ja věrny sem Shimano,zatym mi funguje velmi dobře . Sedonu mam 7 sezon SUPER X 1000GTM ide jak po masle TEHNIUM FA 25 to uš vubec nemlouvim ložiska ma arb to je cosy fantastyk tak jemně ide, prominte neni to reklama ale chytam na vlačku a zatym isem s tych navijaku spokojen a to velmi.
reagovat - Neděle 4. prosince 2005 ve 22:30 ® BigMike
-
Mám Ticu Libru, 3. rok. Vcelku spokojen, jen mi občas zachytí šňůru pod ohybem a nesklouzne na rolničku. A letos přestala pružinka doklápět překlapěč. Před ní jsem měl ABu Cardinala 83, myslím rok 1998 a používám dodnes. Tuhle koupil také ABU Cardinala, nevím teď konkrétně co a také dobrý. akorát jsem mu dal záhul s 0,20 firelinou na pařezech na Lipně a už nějak lehce kvadlá
reagovat - Neděle 4. prosince 2005 ve 21:07 ® boban
-
Mám 4000 Stellu od Shimana. Jsem spokojenej. Ještě si nadělím pod strom druhou a bude ještě ještě víc spokojenej.
reagovat - Neděle 4. prosince 2005 ve 20:21 ® PetrC
-
R3F13X: Milky má pravdu, opravdu se to venku pěkně smýká. Takže jdi. Jdi opatrně a pokud se tvé volby týká, je dle mého názoru (skromně hvězdného) velmi dobrá!!!
Tica, a je jedno zda s nebo bez bojovky, zůstane jen Ticou se vším všudy. A hlavně MEMAZAT!!!
reagovat - Neděle 4. prosince 2005 v 19:15 @
-
Milky:
reagovat - Neděle 4. prosince 2005 v 19:06 ® Milky
-
Jdi. Jdi opatrně, je venku uklouzáno!
reagovat