Vyhledávání
Jak jste spokojeni s kolovratkama od Schimmana
1.12.2005 | Lipo | 2.787 zobrazení | 4 odpovědi
Chtel bych se vas zeptat jestli nekdo z vas ma kolovratek Schimmano Exage 2500 s bojovkou a popripade ze ano jak jste s nim spokojeni.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 2. prosince 2005 v 19:43 ® xycht
-
mám Super GTM-RA 2500 s bojovkou a naprostá spokojenost. mam ho už třetí rok. Ale znam kluky, kterým tyhle navijáky nesedí
reagovat - Pátek 2. prosince 2005 v 10:01 ® tucnak11
-
Ja použivam na vlačku uš roky navijaky ot Shimana aisem s nich spokojny,s vyjmkou praskleho překlapače za 15 let. Na vlačku navijak dostava nejvic zabrat tak vic investujte do navijaku jak do prutu,duležite je s jakeho materialu sou udělane zubate soukoli a tak zvane střeva ne na kolika maš ten navijak ložiskach.Šetřyj cely rok a si koup nad 3000 tys. a uvidiš,ja mam teč na vlačku Technium FA-25 s ložyskama 3+1 Arb a isem s něcho velmi spokojen,na tenke vlasce mam SUPER X 1000 GTM s bojovou bryzdou. Nevim jak jinnirybaři použivaji navijaky. ale podle ankety na vlačku vychraly navijaky Shimano.
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 15:37 ® indy
-
Já ho mám a spokojený jsem částečně. Když vláčím, tak při nahazování se mi skoro vždy omotá vlasec okolo rolničky, už jsem se naučil to rukou při zaklapnutí srovnat. Předchozí Shimano (Aero GT…) to nedělá. Při klasickém nahazování by to Exage 2500 asi nedělalo, takže půjde na feeder. Dále při mém extrémním způsobu vláčení je tento naviják po asi 3 měsících už nepatrně vychozený. Jeho chod také není úplně „máslový“, jako u vyšších Shiman. Jinak zdolávání ryby a práce s bojovkou Ok. Bohužel jsem na lepší letos neměl peníze a Exage v žádném případě nezavrhuji. Při mém způsobu vláčení půjdu časem do multiplikátoru s novým vláčákem, jinak by se mi tak po roce vysypalo asi skoro vše.
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 15:12 ® Zlinsky_lovec
-
Schimmano je nějaká nová značka?
reagovat