Vyhledávání
Prut na ...
30.11.2005 | SS | 2.583 zobrazení | 7 odpovědí
Koupil jsem si udicu Shimano a všechny díly nejdou ani po násilím nasadit na sebe je tam asi 1cm škvíra. Mohli byste mi někdo prosím poradit jak to udělat aby k sobě přiléhali. uvažoval jsem o osmirkování, ale nechci ju posrat.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 1. prosince 2005 v 9:18 ® tucnak11
-
tak te spojky musi byt,ja mam pruty Shimano s trynovou spojko a take maji 1–1.5 cm,jedna se oto jak bys měl na doras tak maš za jednou sezonu vyklepany prut,ta mezera je na to aby spojky seděly přesně ,s časem budeš mit mensi mezeru ale netlač nasilim inačej reklamace neuznaji všychne prutay s trnovou spojkou nejidou na doras podivaj se na kapřaky. Chytam tak roky a mak klit žaden problem.
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 21:08 ® Prutos
-
SS: Jak říkal iceman- pokud mu to jde dorazit uplně tak to není v pořádku. Časem se mu to vyšoupe!
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 21:06 ® HaD
-
SS: můžeš to nafotit a hodit do diskuze? jinak je to tak jak píše ice
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 21:04 ® SS
-
Prutos: kámoš má úplně tu samou a mu to jde, tak nevím.
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 21:03 ® iceman
-
Tak ti nevím, jestli si děláš prdel, nebo to myslíš vážně. Počítám, že prut má tzv. trnové spojky (takové grafitové kolíčky na konci každého dílu) na které se nazazuje další díl. To že ti to nedosedá úplně na sebe a je tam ta škvírka je jenom správně. Postupem času se totiž tyhle spojky trošku obrousí a kdyby tam nebyla ta vůle tak by ti ty díly moc dobře do sebe neseděly. Takže pevně věřím že jsi násilím nezpůsobil prutu ani sobě žádnou újmu a smirgl si nech do garáže na rezavej plot
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 21:03 ® Kecalka
-
to bych supem vratila a jeste jim to omlatila o hlavu tim tlustym koncem ,to neres a vrat to
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 21:00 ® Prutos
-
SS: To si z nás děláš prdel,nebo co?! To bude asi trnovka a ta na doraz nejde!
reagovat