Vyhledávání
poslední vláčka v roce
30.11.2005 | saky | 3.107 zobrazení | 21 odpovědí
Kdy vyrážíte naposled v roce na vláčku a kdy naposled vlezete do vody v broďácích.
já loni chtěl jít 31.12., ale den před sem moc pil a tak sem vzbudil až skoro za tmy … A naposled sem v broďácích vlez do vody loni 13.12. – nechtělo se mi urvat Storma, tak sem tam vlaz a nakonec si i neplánovaně zaplaval
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. prosince 2005 v 18:17 ® SAM
-
já jsem naposled vláčěl 4.12.2005.
reagovat - Neděle 11. prosince 2005 ve 13:10 ® FABi
-
Svoji poslední vycházku jsem udělal pro tento rok včera 10.12. Chytil jsem, až je to neuvěřitelné dva kapry na twistr, normálně za hubu. Čuměl jsem jak puk, jelikož se mi to stalo poprvé. Pak jedno štíhle, které se mi setřepalo u břehu. Už aby byl březen. Možná ještě vyzkouším lov na dírkách. Uvidíme.
reagovat - Neděle 11. prosince 2005 ve 12:50 ® jake
-
No mám pocit, že byla včera – bezrybka . Už na to asi prdím. Poslední rybu letos jsem uvláčel 29. listopadu – pěkného tlouště. Možná zkusím dnes po obědě plavanou. Jinak stojáky v okolí jsou zamrzlé, takže tududumtum…
reagovat - Sobota 10. prosince 2005 ve 21:51 ® Zcuter
-
jelikž jsem šel na zahajení(16.6) tak musím jít i na ukončení(31.12). je už taková tradice.....
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 18:26 ® knedlik
-
Ja koncim az 31.1.2006, na Slovensku je to tak!
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 17:59 ® Cudla
-
Letos mám 30–31 šichtu,tak toho 29.12. si budu hrát na kačenku,zatápět si fernetem,to musí bejt(doma to bude zase to tam musíš ty starej troubo budeš mít nudle jako opratě)
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 5:07 ® regulus
-
Nechal jsem se unést odpověďmi, takže se jsem mluvil o 31. prosinci a v broďákách vlezu do vody naposledy tak v říjnu, nerad se koupu ve studené vodě, ve vodě to klouže.
reagovat - Pátek 9. prosince 2005 v 5:03 ® regulus
-
Přiznám se, že mě tento šílenej nápad nikdy nenapadl, většinou jsem to vždycky zapíchl s prvním sněhem, obvykle v listopadu, asi 3× jsem byl z recese na štědrej den, ale jak se na to tak dívám letos půjdu a udělám si z toho asi rituál – loučení se sezónou, který budu každoročně opakovat. Jediný co by mě odradilo by byl déšť nebo kdyby mě zamrzla řeka.
reagovat - Sobota 3. prosince 2005 ve 2:09 ® HaD
-
na silvestra půjdu, i kdyby padaly ho. a s háčkama a dělo se kdoví co
reagovat - Pátek 2. prosince 2005 ve 22:27 ® BigMike
-
Jestli nezamrzne, tak jdu 31.12. jako loni!!! Brodím do poslední chvíle i když ty chvíle ve vodě nad kolena trošku zkracuju!
reagovatspíš přebrodit jez a tak. Nemám neopreny, jen tenoučké prsačky. Největší problém je se špičkama nohou, to je moje slabina, jinak nepamatuji, že by mi byla zima. Pokud mi tedy nezatejkalo jako loni
– podezřele mě mrazilo, nezvykle těžkly nohy a doma jsem vylejval vodu z holinek
- Pátek 2. prosince 2005 v 16:59 ® Padis
-
Dáli počasí a okolnosti tak určitě 31.12. Musíme přeci nějak ukončit sezonu
reagovat - Čtvrtek 1. prosince 2005 v 0:04 ® Pytel
-
No já se vykoupal v Neděli v Odře a bylo mi taky zima než jsem došel k autu tak jsem měl kalhoty zmrzle ((( Tak jsem nakonec řídil nahatý jen v tričku ))) A navíc jsem utopil digital to sere nejvíc ((((
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 v 17:18 ® tucnak11
-
Ja za bocha do vody uš ne vlezu jednou isem se vykoupal a to ještě musel jet domu vlakem,zanim isem došel do nadraži šel isem jak robot para ze mě buchala jak s lokomotyvy lide se na mě divali a mysleli že mi gatie hořou,dva přestupy vlakove po nadraži isem letal jako pomateny abym udryžel teplo těla. Domu isem přyšel jako nic se ne stalo aby roba se ze mě nesmala,rychle vyvlek mokre věcy isem schoval,napil se po polske slivovicu to znamena dvě decy a lup do posteli.
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 v 15:48 ® Donald
-
30.12 Ono totiž 31.12 je tam moc lidí a do vody nejdu, protože je místy hodně velká hloubka a na víc je mi zima i bez vody.
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 v 15:29 ® paccco
-
Když je dobré počasí tak 31.12. Ale do vody nechodím,na to se mám moc rád.....
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 14:45 ® Prutos
-
saky: Já k sobě většinou žádnýho šílence nemám a Dyje není zrovna nejlepší řeka na brodění. Jo v létě,to je jiná… . pod splavem,pěkně na boso
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 14:29 ® saky
-
Prutos: to já sebe taky, ale to by nebyl adrenalin. Přece jen je to větší „sranda“ šmátrat nohama po dně, když má voda jen 4°C, místo 18°C to si dá člověk sak.. pozor, aby neupad . Faktem ale je, že se zase snažim, aspoň v zimě, chodit ve dvou.
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 14:14 ® Prutos
-
Saky: Do vody už nelezu pač sem zimomřivý a mam se rád
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 14:08 ® saky
-
A chodite „jen“ po břehu, nebo si troufnete vlizt i do vody? vykoupali ste se někdy?
Jinak poprvý vyrážim vždycky koncem března na Vltavu 8 – Štěchovice, většinou ale nevytáhnu nic, dřív než v dubnu…
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 14:04 ® Prutos
-
Alivio: Přesně tak! Jinak to ani nejde-je to rituál
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 13:45 @
-
Saky:tak to je jasný že 31.12. jdu naposledy. To musí bejt!!!!!!Stejně jako 16.6. poprvé (na MP)
reagovat