Chytej.cz

Vánoční kapr a zima.... necteno

30.11.2005 | saky | 3.117 zobrazení | 21 odpovědí

Baštíte 24.12. kapra, nebo si dáte radši nějakou jinou rybu, třeba pstruha…? Já osobně ryby nejim, takže se těšim na pořádnej flák prasátka .

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. prosince 2005 ve 13:00 ® hagrif

Já jím na vánoce kapra a to proto, že je to jeden ze symbolů vánoc a také proto, že mě ryby chutnají.

reagovat
Neděle 4. prosince 2005 ve 22:39 ® BigMike

Kapra nemusím ani v sezóně a když, tak uzeného. Na vánočním stole již tradičně candátek, pár řízečků štičky a rodina toho kapříka. A hlavně pakpivo !!!

reagovat
Sobota 3. prosince 2005 v 19:39 ® Hrouzek
Hrouzek

Já o vánocích mám nejradši krocana )))))))))

reagovat
Sobota 3. prosince 2005 v 19:21 ® Ciffik
Ciffik

hm. hezka otazka. kapra bych na vanoce klidne sned ale to bych ho musel prvne chytit ne ted uz vazne. kapry nejim a proto jich beru domu za rok max.5 . nechutnaji mi za to pstruh na grilu to je basta. no ale o vanocich jedine morskou stiku nebo jak se to jmenuje z mrazaku. v 3obalu. nema to sice kosti ale neni to pomlety takze by to z teoretickyho hlediska ryba byt mohla..

reagovat
Pátek 2. prosince 2005 v 17:02 ® Padis
Padis

Ale jo rybu na vánoce baštím ale radši něco jiného než kapříka. Jinak chodím s kamarády 24.12 na tekutého kapříka.

reagovat
Pátek 2. prosince 2005 v 0:11 ® regulus
regulus

Ryby nemám rád (k jídlu), naprostou většinu do sebe nedostanu ani za nic. Kapr se u nás ale dělá, protože zbytek rodiny ho na rozdíl ode mne rád má. Já si udělám pstruha nebo kus lososa na grilu, na kterém si sice nijak zvlášť nepochutnám, ale jsem schopen ho sbaštit. Samozřejmě bych si mohl udělat ten řízek, ale jak už tady několik lidí řeklo, vánoce jsou o tradicích a tak když už do sebe nedostanu kapra tak alespoň nějakou rybu. Jediný co z kapra jím a dokonce to mám rád je rybí polívka s opraženejma rohlíčkama (ale musím si ju přecedit aby byla bez masa).

reagovat
Čtvrtek 1. prosince 2005 ve 23:04 ® DEATH

Samozřejmě,že rodina se šťourá v kaprovi hodinu a vybírá kostil.. a já jakožto správný rybář jím pouze vybrané,libové,šťav­naté vepřové maso

reagovat
Čtvrtek 1. prosince 2005 v 17:12 ® Candatar

Tradice je tradice, takže kapr, ale trochu jsme si ji vylepšili, takže vždy 1 řízek kapra, 1 candáta a 1 štiky. Možná si řeknete, že se přejídám, ale já to pak zas shodím.

reagovat
Čtvrtek 1. prosince 2005 v 16:39 ® Milky
Milky

kapr, asi fádní co? Ale nic si z tého nedělám

reagovat
Čtvrtek 1. prosince 2005 v 11:39 ® jake
jake

Koukám, že by většina raději candáta?! Já teda jednoho mám v mražáku, ale tradice je tradice – takže jednoznačně kapr, a to ne ledajaký, ale čerstvý, dovezený od kamaráda z Jeseníků z jednoho malého rybníčka

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 v 17:26 ® Robur
Robur

Mám ryby rád, a protože přes rok klasiku neděláme, tak se na smaženého docela těším. Jen jsem měl po svatbě trochu problém mté nové půlce rodiny vysvětli, že i když jsem rybář, tak jím i jiné věci, protože mě vždy napakovali zbytky osmaženého kapra a mysleli, že ho budu upřednostňovat před řízky atd., dokud se to nesní.

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 v 15:51 ® Donald
Donald

To musí být klasika kupovaný kapr, rybí polívka a rybí řizky v trojobalu se zemákovým salátem. A k snídani jako obvykle kapr v trojobalu za studena. Už se těším

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 v 15:26 ® paccco
paccco

Já radši na vánoce candáta,teda když je.

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 14:49 ® Dědek
Dědek

Ryby nejím, teda skoro. Za mala mi je znechutili a nějakých 25 let jsem je nevzal do pusy. Teď se to snažím dohnat, ale moc mi to nejde. Vánočního kapra jsem začal baštit asi před 3 lety a tuto tradici dodržuju. Ale na dojezení musím mít řízeček

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 14:40 ® xycht

Vidím to stejně jako hraji…

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 14:34 ® saky

WRC: jakej máš rekord??

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 14:34 ® WRC

16..

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 14:30 ® WRC

kapr je tradice kterou neporušuju protože se vždy těšim na rengen kolik tam napočítaj kostí…

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 14:09 ® Prutos
Prutos

Většinou kapříka. Ale kdyby byl candošek… . vůbec bych neprotestoval. Letos bude kapr pač kendyho už asi nechytim

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 13:47 ® hraji
hraji

Celé vánoce jsou o tradicích, a když už se dodržují tradice, je třeba dodržet i kapra. Ač přes rok nevezmu ani jednoho, toho vánočního si vychutnám v trojobalu. Ale prosím aby to nebylo chápáno jako něco proti těm, co mají raději vepřový řízek. Ten já totiž přímo miluju, ale vánoce chtějí kapra.

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 13:43 @ 

No taky uznávám,že nejlepší kapr je vepřová krkovička. Jinak filátko z mořskejch ryb si dám rád. Asi letos rozmrazim makrelky a bude to…

reagovat