Vyhledávání
Kam chodíte na ryby ?
29.11.2005 | regulus | 11.337 zobrazení | 58 odpovědí
Otázka přímo nabádá k vtipným odpovědím typu k vodě, do MAKRA atd., ale vážně, třeba by ostatní zajímalo kam ti druzí na ryby chodí. Nemyslím tím aby jste prozrazovali svoje fleky, ale nezaškodí informace název řeky, rybníka, přehrady, označení revíru, na jaké ryby, používaná rybolovná technika, typ nástrahy (živočišná, umělá). Rozsáhlost vašich odpovědí nechám čistě na vás.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. září 2008 v 10:48 ® kamos007
-
všude kde jsou ryby.
reagovat - Sobota 6. září 2008 v 9:54 ® Radim11
-
- Tesco – vždy máte jistotu že něco chytnete
- Soukromý revír – zarybněná oblast, takže když víte jak na ně, tak si zachytáte
- Revíry ČRS – odhuduji tak 2/3 revírů, které se nezarybňují, takže i když máte výbavu za 50.000 Kč tak je vám to na nic
- Pátek 5. září 2008 v 16:03 ® ART
-
ja chodim nejraci k vodě taky jsem to zkoušel na poli ale nějak tam mi neberou
reagovatne to je vtip prevazne chodim na orlas feedrovat
- Pátek 5. září 2008 v 7:53 ® Berty
-
Zkouším to po celé republice, hlavně tam kde nejsou další rybáři
reagovatPoložená, feeder, plavačka, přívlač – podle nálady a místa a času.
- Pátek 5. září 2008 v 7:17 ® mayor
-
chodim na morava 13a, hloucela 1, Drevnice1(na rybky pro vodniho hada a do jezirka )
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 ve 12:55 ® baddy73
-
Já ač východočech preferuju rybařinu na Vysočině konkrétně oblast okolo VN Trnávku je tam spousta míst kam plánuju zavítat a věřim, že ani tam nebudu zklamaný. Hlavně mě tam totiž přitahuje přírodní scenerie v okolí zdejších vod. Jinak ve východních čechách se mi líbí řeky Zdobnice a Divoká Orlice. Věřím že je v ČR spousta zajímavých míst a každý má to „svoje oblíbené“ a asi není důvod dělat s tím nějaké moc velké tajnosti. Kde je hodně a velkých ryb je známé, to rybářské tamtami rozhlásí okamžitě a kde je to „jen“ hezké s průměrným a mnohdy až podprůměrným zarybněním, tam tihle rádoby rybáři stejně nepojedou a když tak jednou.
reagovat
A když přihlédnu k tomu, že nekteří „místní“ rybáři mají specifické názory a prostředky jak uhájit „svůj revír“ před cizími „nájezdníky“ (asi nejsem jediný, kdo po návratu k autu v lepším případě jen dofoukával vypuštěná kola)nemusím mít strach, že bych při příští vycházce potkával procesí rybářu, jenom na základě mé odpovědi do tohoto fora. - Čtvrtek 4. září 2008 ve 12:07 ® Bert reakce na …
-
Já vyrážel na Džbán,teď co ho odbahňujou chodím na Hostivař Vláčet na Vltavu a chystám se na Berounku
reagovat - Čtvrtek 4. září 2008 v 11:25 @ ??? reakce na …
- reagovat
- Pátek 16. prosince 2005 v 19:06 ® joba
-
Všude kudy jedu,ale nejradši mám Berounku7,6 a Lepý rameno na Labi na cihelně v Pardubicích…
reagovat - Pátek 16. prosince 2005 v 11:59 ® R3F13X
-
Snowbie. chodis na Hostivar???A co tam lapes???Ja bych tam taky nekdy zasel,kdyz oni tam parchanti nedovoluji vlacet…
reagovat - Pátek 16. prosince 2005 ve 4:10 ® mirmen
-
Flip,Alivio: nejedná se pouze o „odrybnění“, ale hlavně o to,že se mnohdy jedná o pěkná místa, na která se těším a chráním si je ( a nemám zájem po někom uklízet bordel nebo přijet na své tábořiště a zjistit, že je tam obsazeno).
Dodatek k „odrybnění ": mnozí vědí, co se děje, když někde vysadí ty chudáčky " Břéti – konzumáčky“. Na revíru, kde posedávalo pár místních a několik málo „přespolních“ najednou není k hnutí. Kapříci s důvěřivýma očima plují po novém bydlišti, seznamují se s břehy, lekníny, nacházejí zakrmená místa a žádostivě se cpou brambůrkou či kukuřicí. Pak zásek, chvíle marného boje, Břéťa na břehu, oči vyvalené a poslední, co vidí, je stín blížící se gobopaličky. Zvěst se šíří jako lavina, mobily a mejly: „támhle berou, hmmm, pojeďme taky…“
To samé platí o dalších „kulinářsky atraktivních druzích ryb“. A na mnoha revírech rybář dokáže rybu najít ( pokud čte řeku, sleduje proud, má zkušenosti o chování ryb v určitém ročním období… aj.).
Osobně neupadám v nadšení nad aktivitou některých kolegů-rybářů-psavců, kteří ( např. do celostátně vydávaného rybářského měsíčníku či na internet nebo do televizního pořadu ) napíší chvalozpěv na téma lovu atraktivního druhu ryby a podepíší se tak i nad budoucností revíru. Nevadilo by mi to tak u soukromých vod s doplňovanou obsádkou, ale u vod Rybářského svazu bych tak jako tak doporučil každému „. mlčeti zlato“.
reagovat - Pátek 16. prosince 2005 v 0:32 ® regulus
-
Quote: On 2005–12–14 15:02, denyg napsal: Já chodím na ryby k vodě
Denyg, Denyg, seš vtipnej jak sviňa, přečti si pořádně otázku a běž se stydět.
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 19:49 ® MMArtanuss
-
Já chytám na uslavě
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 17:46 ® snowbie
-
hostivař
reagovat - Středa 14. prosince 2005 v 16:02 ® Zlinsky_lovec
-
Já chodím na ryby k vodě
reagovat - Úterý 13. prosince 2005 v 19:39 @
-
Souhlasím s Flipem. Když jdu na Ohři,tak napíšu Ohře 12. A řekni mi kde jsem tu rybu chytil?Ohře 12 má 8 km a její povodí má 8 ha. Nebojim se že bys mi to vychytal
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 v 1:42 ® Chose
-
příští rok pstruhové Labe 39A,39,38P,37P,36P,35P dále Voleška 1P,Jizera 8,11,12,13,14 už se těším
reagovat - Pondělí 12. prosince 2005 v 0:06 ®
-
Mirmen-když napíšeš Ohře-Nechranice,nebo Dyje-Vranovská přehrada,tak tím si vodu neodrybníš.
reagovat - Neděle 11. prosince 2005 ve 23:20 ® Čajda
-
Většinou Sázava 12,13 a Sázavka. Sem tam i Vltava 7.Čas od času vzrážím na neznámé revíry,většinou menší říčky a potoky,protože mám rád samotu. Zatím jenom vláčím,ale od nový sezóny bych chtěl zkusit i feeder.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 ve 20:06 ® mirmen
-
V oblibě menší říčky s obsádkou tloušť,úhoř ( na lovy úhořů na položenou).
- parmové řeky – noční lovy na rousnici s pravděpodobností úhoř, cejn,parma… (klasická položená) nebo boloňka či feeder ( hlavně přes den)
- nížinná řeka – cejn,kapr… ( feeder)
Řeka i stojáky – vláčka.
Myslím si, že by se neměl uvádět revír do veřejných diskuzí ( a na schránku taky ne).
Co se týká revírů – jsem zastánce názoru – „mlčeti zlato“!!
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 19:49 ® Tomash
-
Pavouk : Dost ubohej vtípek – navíc autor otázky – dal „tvůj joke“ jako příklad pro výstrahu. Ty smajlíky tomu žádnej šmrnc taky nedodaly.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 18:50 ®
-
Muškaření:Svinenský potok 1-stojáky
Malše 4–5,Černá 1,2,Vltava 27,28 Přívlač:Pískovny Lužnice 10B,10A.
reagovat - Čtvrtek 8. prosince 2005 v 1:27 ® regulus
-
Pavouk: jseš stračně vtipnej?!?!?!
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 20:19 ® skwor
-
R3F13X:v hýskově jsem chytil svého prvního mírového candáta
reagovat - Středa 7. prosince 2005 ve 20:16 ® Pavouk
-
1-Tesco 2-Carefour 3-Makro
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 11:32 ® R3F13X
-
Vltava od Kralup az po Slapy,doufam ze pristi rok i Orlik a Labe. Mno a jeste Berounka Az po Hyskov.
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 10:10 ® Kubah
-
1-Orlík 2-Slapy 3-Sázava
reagovat - Středa 7. prosince 2005 v 0:14 ® Cudla
-
Ohře7 až11,propadliny na Mostecku vynikající plavačka a feeder,Banda(vtž)Chomutov,vinikající revír na vytáčení lidí(hladovců)na feeder nemá to chybu když pouštíš dvacátou rybu a ostatní ani záběr
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 v 17:31 ® Pavouk
-
Dyje 5,7,4b,4c Morava 9,10,11,12 Olšava 1,2
reagovat - Pondělí 5. prosince 2005 ve 12:39 ® Gudaska
-
Berounka a Sázava kamkoliv, Vltava – Slapy, Orlík, Lipno; Mastník, Lužnice, Nežárka, Hamerský potok. Obecně: vyhledávám pohled na vodu a přírodu, klid a soukromí. I za cenu, že jdu „k vodě“ a ne „na ryby“.
reagovat