Chytej.cz

Kupujete pruty navijáky pře E-shop?????, necteno

29.11.2005 | Pytel | 6.540 zobrazení | 35 odpovědí

Chtěl jsem se zeptat kupujete pruty navijáky přes E-shop???A jestli si je třeba někde do obchodu jdete nejdřiv ošahat a pak až kupujete přes e-shop kvuli ceny ????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 23. prosince 2005 v 18:43 ® xycht

Mlady rybar: no po svátcích asi jo, ale to sem přesně nechtěl takže sem nevrlej

reagovat
Pátek 23. prosince 2005 v 17:52 ® Mlady_Rybar

xycht: Ups, tak doufejme, že to po svátcích dodají

reagovat
Pátek 23. prosince 2005 v 16:23 ® xycht

Mlady rybar: bylo to taky na www. hobby-g. cz

reagovat
Pátek 23. prosince 2005 v 16:19 ® xycht

Mlady rybar: No já sem si MINULEJ čtvrtek objednal stojan na sumce a bylo mi sděleno, že konce tohoto týdne přijde a nic mi zatim nepřišlo. nechápu, že někdo nenapsal, že to nepřijde…

reagovat
Pátek 23. prosince 2005 ve 14:45 ® Mlady_Rybar

V neděli jsem si objednal k vánocům vláčecí nástrahy z nastrahy. cz a ve čtvrtek jsem je v pohodě měl, dneska jsem si objednal muškařinu(prut+na­viják) na hobby-g tak jsem zvědav kdy a jestli v pořádku to dojde

reagovat
Pátek 23. prosince 2005 ve 13:53 ® Radim

minulé týden sem si objednal váhu do 50 kg od doc fishing, došla, rozbalikl sem chyběli tam 4 šroubky bylol to rozebraný a už to asi nejde dat na nulu… jak tak pojedu tak jim to tam dám, no tak uvidím, ael jinajk co sem si nechával jinak poslat tak všechno dobrý

reagovat
Pátek 23. prosince 2005 v 11:03 ® paccco
paccco

chybička se vloudila

reagovat
Pátek 23. prosince 2005 v 9:30 ® sharkcom
sharkcom

braunstar. Druhý den na stole i v tomhle předvánočním mumraji.

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2005 ve 23:55 ® SS

pacco- snad a místo e ne?? Já taky nemám zatím žádný problém. Ty pruty co jsem si kupoval na e-shopu, tak u nás mají o 300kč dražší a kupoval jsem si dva, takže jsem ušetril 600 no a mínus poštovné tak 500. A to jsem si nekupoval jen pruty.

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2005 ve 22:48 ® paccco
paccco

Tento týden jsem si přes E-shop objednal dva pruty,zásilka došla za 48 hodin,vše bez problému!!!!!Po­několikáté,tak nevím,štěstí či co?? Takže zatím velice rád nekupuji přes net!!!!

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2005 v 19:55 ® Pytel
Pytel

No dneska mi přišli dva pruty s jedne nejmenovane firmy(dost známa) a jeden s prutu byl poškozen křupnutej prostřední díl takže skošenost hodně špatna

reagovat
Čtvrtek 22. prosince 2005 v 19:54 ® Pytel
Pytel

No dneska mi přišli dva pruty s jedne nejmenovane firmy(dost známa) a jeden s prutu byl poškozen křupnutej prostřední díl takže skošenost hodně špatna

reagovat
Sobota 17. prosince 2005 ve 14:26 ® Yuri

pred 14 dny jsem si objednal winklepicker na serveru ryrskyobchod. cz a jeste mi nic nedoslo, tak nevim…

reagovat
Čtvrtek 15. prosince 2005 ve 13:02 ® kodlk

CeP: Do Ústí to mám 5km, tak není co řešit.

Jinak mám velice špatnou zkušenost s nakupováním ingrediencí do boilie. Hlavně po zimě. To se snad všichni zabavují nedopradaných starých zásob.

reagovat
Úterý 13. prosince 2005 ve 22:18 @ 

konečně někdo!!!!!Už jsem myslel,že se to stalo jenom mě.

reagovat
Úterý 13. prosince 2005 ve 21:35 ® knedlik
knedlik

Kupil som si u Braunstaina 2 rovnake navijaky stradic 6000FG a kazdy mal inu klucku,tak neviem ci to bol zamer alebo omyl?

reagovat
Úterý 13. prosince 2005 ve 21:09 ® Padis
Padis

zatím jsem neměl problémy s nákupem přes E-shop

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 ve 12:36 ® Kecalka
Kecalka

ja nakupuji skoro vse pres internet hobby-g je dobra vse prijde do 3dnu vse pro rybare take do 3–4dnu zatim vse ok nikdy zadny problem . tak snad jsem to nezakrikla tfuj tfuj tfuj

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 10:54 ® Cudla
Cudla

Není oto ,že je to levnější nebo opak,ale musím si prut nebo naviják osahat. To je to hlavní,cítím když mi sedí nebo ne a pak teprve koukam kdo to bude sponzorovat. Stejně to zbyde na mojí penězence.

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 10:33 ® skwor
skwor

Právě mi dorazil od Braunstara colmic zephir 180cm 1–8g, takže jsem s e-shopy spokojený

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 8:23 ® nurse02
nurse02

Nakupy na Hobby-g a spokojenost. Prekvapili me kdyz mi uznali reklamaci na zlomeny feeder.

reagovat
Pondělí 12. prosince 2005 v 0:12 ® dudu

Nakupuji po netu skoro vše. A musím dát za pravdu výroku manželky „ty slevy nás zruinují“.

reagovat
Neděle 11. prosince 2005 ve 23:36 ® staker
staker

občas mám nutkání něco koupit, ale protože si radši nejdřív osahám co kupuji tak radši volím kamenný obchod. Navíc v e-shopu jsem ani neviděl pruty které mi sedí, tak se jen pro inspiraci kouknu.

reagovat
Neděle 11. prosince 2005 ve 23:27 ® Čajda

V poslední době nakupuju většinou z E-shopu(většinou od Braunsteina) a maximální spokojenost.

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 v 18:45 ® CeP
CeP

parkrat jsem uz nakupoval. prut sice jen dvakrat, ale zkusenost jednou dobra a podruhe skvela (nemeli skladem podberakove ocko za 350 tak poslali jako omluvu zdarma znackove tricko ktere meli v nabidce za 650) . pak asi 3–4 to byla bizuterie, krmeni, hacky atd. taky vcelku v pohode. jen jednou balik putoval vinou posty 7 dni. a jednou byl balik znacne poskozen. po rozbaleni na poste bylo zbozi v poradku a prevzal jsem ho.

kodlk: fikanej zpusob, ale oplati se jen do urcite vzdalenosti. ne? nebo jedes klidne 150km tam a 150 zpet?

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 v 17:33 ® Daemon

Cokoliv, co jsem kupoval z E-Shopů bylo bez problémů až na zmiňované navijáky. Koupil jsem dva stejné a když mi přišli, tak jsem nejden tentýž den poslal hned na reklamaci, protože měl zlomenou přední brzdu. Když mi poslali náhradní, tak měl na přední brzdě pro změnu strhlý závit… Nakonec jsem zjistil, že je u nás v kamenném obchodě měli jen o 125 Kč dražší a to nepočítám poštovné a balné. U takových věcí je lepší si dávat pozor…

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 12:18 ® kodlk

Objednávám téměř výhradně z e-shopů. Pošlu objednávku, vyčkám na odpověď že mají vše co chci a pak si pro to zajedu osobně. Sleva mi pak platí jako z e-shopu a vše co kupuji si i osahám a bez problémů nevyhovující zboží odmítnu. Mám totiž zkušenost, že některé obchody při dobírce zabalý ty nejhorší kšunty, které mají.

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 v 11:04 ® paccco
paccco

Zrovna nedávno jsem si objednal vláčecí prut s navijákem. Vše mi došlo do 48 hod a žádný problém se zásilkou,takže maximální spokojenost.

reagovat
Úterý 29. listopadu 2005 v 19:30 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Tomik: Většina serverů má při objednávce nad určitou částku poštovný+balný free

reagovat
Úterý 29. listopadu 2005 v 19:00 ® Tomik
Tomik

zrovna dneska mi prisla zasilka za 1000, objednavam jen občas, ale je to vyhodnejsi, akorat me nekdy stve to postovny..

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1