Chytej.cz

Chov sladkovodnich ryb v akvariu necteno

27.11.2005 | R3F13X | 50.293 zobrazení | 215 odpovědí

Mate nekdo zkusenosti s chovem sladkovodnich ryb v akvariu?Nebo vite o nekom(kontakt) kdo s tim ma zkusenosti?Myslim ryby jako jsou okouni,uhor,sticky. kdysi to meli v jednom rybarstvi,ale to vzalo za sve,chtel by jsem si to udelat doma. Diky za vsechny rady…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Neděle 27. listopadu 2005 v 17:51 ® Vydrain
Vydrain

Uplně bez problémů, měli jsme 4 trumánky, okounka, línka, karáska a skaláčka. akorát ty trumánci moc rychle rostli a pak začali žrát své spolubydlící a pak se i navzájem. akorát okoun radši spáchal sebevraždu a vyskočil ven

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 16:42 ® ESKY

Vzhledem k tomu, že jsem pěstoval ryby 20 let-tak se domnívám, že o tom něco vím. Měl jsem kapry, karásky, líny, candáty, amer. sumečky, plotice, okouny + asi 50 druhů tropických rybek. Domnívám se, že nejlepší je okoun v kombinaci s malými kapříky(seženeš je při výlovu) Jestli chceš, tak mi napiš osobku, co tě zajímá konkrétně

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 15:52 ® R3F13X
R3F13X

Milky a mohhl by jsi mi prosim dat nejaky kontakt,rad bych si poridil malou sticku a okouna. Meli jsme ho kdysi jen ze srandy v takove vanicce u bratrance na chalupe a je to taky zroutek. pak jsme ho pustili,prosim napis mi kontakt,treba mail a nebo tak. dekuju

Joba. Prosim te,mohl by jsi mi take napsat kontakt???Treba mail a nebo neco takoveho. Dekuju..

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 15:40 ® joba

kamarád má doma sumce (asi 35 cm),ale tuto rybu nedoporučuju ) protože se není na co koukat přes den leží bez hnutí,a v noci řádí a dělá kravál,přerývá mu dno a hledá něco k snědku..... nehledě na to že to akvárko má jenom 80×40×30 cm tak nevím jak se mu tam bude dařit,pokud ještě povyroste. Můj názor na chování sladkovodních ryb v akvárku (aspoň těch cos psal je ,že je to hovadina)

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 15:35 ® Milky
Milky

J8 měl doma sumečka. Byl docela nudnej a v noci děsně šramotil. Vím o někom, kdo má už rok doma štiku, ale to je kráska! Sežere, co jí dáš, neostýchá se, je to prostě ryba parádnice! Úhoř je taky pěknej zašívák a nechce se ukázat. Pokud chceš mít akvárko, na které se chceš dívat, vol ryby, co se moc nežinýrují! Štičku dopopručuji!

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1