Vyhledávání
jake mate skusenosti z pletenkami
26.11.2005 | sumeckapr | 6.100 zobrazení | 33 odpovědí
jake mate skusenosti z pletenkami ktere jsou knam dovazeny jake pouzivate ty ceske carp braid nebo treba anglii kryston atd..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 22. října 2007 ve 20:48 ® Prichy reakce na …
-
Alivio: ty jsi mluvil s moji starou vid
reagovat - Pondělí 22. října 2007 ve 20:03 ® Shrek reakce na …
-
Prichy: citace:„tak se nediv, nikdo z nas, za to nemuze“-konec citace – leda ho-vno Jaroušku.Už od dětství mě učili prupovídku „Za všechno může Příchy“
reagovat - Pondělí 22. října 2007 v 17:57 ® Prichy
-
Piranha: prostoru bylo az dost.....mlceli jsme vsici, az regulus to asi nevydrzel a zacal se ti otevrene smat, protoze toto je velice znama vec…tak se nediv, nikdo z nas, za to nemuze
reagovat - Pondělí 22. října 2007 v 0:13 ® dudu
-
regulus- znáš to ne, jeden iniciativní blbec nadělá víc škody než komando školených diverzantů
reagovat - Neděle 21. října 2007 ve 23:52 ® Piranha reakce na …
-
Ja si myslim ze k tomu ta diskuze tu je a ze mam pravo o tom mluvit rikam jak to vidim ja tak co,nikoho nenutim davat misto lanka pletenku, ja si ji tam dam a davam porad a nic mi to jeste neukouslo,tak proc budu davat lanko
reagovat - Neděle 21. října 2007 ve 23:46 ® regulus reakce na …
-
Piranha – no zaplať pánbůh, že už se nebudeš vyjadřovat. -:)))
reagovat - Neděle 21. října 2007 ve 23:42 ® Piranha reakce na …
-
Mastrof-ja zubama zadny snury ani vlasce nekousu mam na to bud nuz nebo klesticky na nehty, pri dnesnich cenach za zubarske vykony na to seru.A ten co tady placal to ze skeble to urizne jak prd, a vlasez ne tak proc ty hlupaci ingeniri vymyslely snuru pro kaprare a proc to svetovy spicky testovaly.Protoze vlasec je ludra a rve se 20ka vlasec a 20ka snura je kua rozdil i co se otěru tyce.Ja mam s tim dobry zkusenosti a jestli vy ne,tak je to vas problem jde o moje pohodli a muj nazor.A jiz se nebudu k teto diskuzi vyjadrovat,je to moje tečka........
reagovat - Neděle 21. října 2007 ve 22:31 ® BigMike reakce na …
-
Mluvím s tím kousáním o fire line do 0,17:)Jinou jsem nezkoušel! 0,20 už nezvládám a je pravda, že nemám ten břit co zamlada!:)
reagovat - Neděle 21. října 2007 v 17:52 ® mastrof
-
piranha: nebo vubec žádný zuby nemáš, pak bych to pochopil. ale v tom případě máš celkem ůsměvnou přezdívku:))))
reagovat - Neděle 21. října 2007 v 16:51 ® cormaxx
-
Piranha: už i na ty škebličky je lepší silnej vlasec 0,50+ než pletenka!
reagovat - Neděle 21. října 2007 ve 13:19 ® mastrof reakce na …
-
piranha: mozna by si mel prestat pít ty jestli nedokazes precvaknout pletenku zubama…
reagovat - Neděle 21. října 2007 ve 12:22 ® Bleky
-
ja osobně použivám pletenku prvni sezonu a jsem sni moc spokojeny zaprve vodit rybu na pletence ktera nema žadnou prutažnost je neco užasneho citite každy pohyb ryby je to proste nadhera a zadruhé stratovost nastrah na pletence se snižila na polovinu.
reagovat - Neděle 21. října 2007 v 10:12 ® dvorak reakce na …
-
Piranha-Zkus si přejet pletenkou o hranu nějakého šutru…
reagovat - Neděle 21. října 2007 v 9:32 ® Piranha reakce na …
-
BigMike: tak to bych chtel vydet jak to teda delas.Fak prehnany hele.Pletenka je proti odirani o kameny ci skeble hlavne kaprari to pouzivaj aby si neprepilovaly vlasce o hranu nejakokeho schodu kde sou musle a ty to prekousnes.Uz nepij.
reagovat - Neděle 21. října 2007 v 8:05 ® Švejk
-
Robur – slyšel jsem něco o pletence z materiálu SPECTRA, Obchodní název to má POWER PRO. Cca 5kč/m. Bohužel jsem zatím neměl možnost vyzkoušet
reagovatU Zábrdy v Brně ji mají a někdo už prý na ni právě z FL přešel. Jestli s ní máte někdo nějakou zkušenost, tak sem s ní
- Sobota 20. října 2007 ve 21:58 ® BigMike reakce na …
-
Pletenku normálně ucvakávám zubama já, natož štika! A kdo říká že to není možné, měl doposud štěstí!!! Na štiku platí jedině ocel!!! A pořádná!!! Zrovna prdím na lehké chytání a dělám železné návazce!!! Jdu ráno s otcem na „štičí“ potok i když málokterá tam má míru! Takže i tak nechci překvápka a přijít o pěkné,doma dělané voblery v barvě okouna:))))Na ty tam jdou!!!:))
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 21:27 ® čabi
-
Na vláčku používám shimano antares,je fakt dobrá a netřepí se,mám ještě taky spiderwire,ta je taky dobrá jenom je trochu tužší.Ještě mám pletenku od rapaly a ta je úplně na h…Ihned ztratí bervu,štěpí se a často motá,nedoporučuju!
reagovat - Sobota 20. října 2007 ve 14:40 ® Mysho 22 reakce na …
-
Piranha:To nemysliš važne??? Že pletenku ti štuka neprekusne.BLBOST!!! Klidne i 30cm štuka ti cvakne 0,20mm pletenku jak nic.To sa mi už stale vickrat ,že sem sa takto spalil.
reagovat - Sobota 20. října 2007 v 9:48 ® brunik reakce na …
-
NENI PLETENKA JAKO PLETENKA
reagovat - Pátek 19. října 2007 v 18:28 ® jiris
-
robur / nic, v klidu ho zase zavri
reagovat - Pátek 19. října 2007 v 18:17 ® Piranha reakce na …
-
Ja pletenku pouzivam jako navazec s hackem a s obratlikem but na feedr nebo kaprarinu ale je to vyborna vec misto lanka na dravce stika to neprepiluje ani nepretrhne mluvim o nejaky 0,20–0,30.Je to flexibilnejsi a davam to i za vlaceci nastrahy ve vode to o proti lanku nestraci chod nastrahy
reagovat - Pátek 19. října 2007 ve 14:30 ® Robur
-
rád bych otevřel toto tém, zda je na trhu s pletenkami něco nového, co překovnává fireline v ceně i kvalitě?
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 ve 14:26 ® Pavouk
-
Oprava:Pevnost 22kg
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 ve 14:24 ® Pavouk
-
Souhlasím s prutosem,0,18 od penu.Údajná pevnost v tahu měla být 18kg,ale mě se zoztrhla uz při 10. Ale u vody mě jestě nezklamala,takže si myslím že je v poho........
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 v 0:47 ® BigMike
-
Pletenku od 0,17 jak povídá Jake! Odšpuntovat dno a zachránit nástrahy! Jinak 0,12 stačí i když. Nevidím rozdíl ve vnímání ryb 0,10 a 0,20, mluvíme -li o štice a candátovi a fl šedé barvy! Jak se začne třepit, lehce ostříhávám konec. Na hluboké vodě se tak netřepí jako na vodě do 2 metrů a s hranami. Jinak, pokud jse o štiky,doporučuji lanko, Fl sama o sobě podléhá zkáze i štičky 30 cm. Kevlar dobrej, ale musí být ve vestě a v několika vrstvách
reagovatA stejně vám ho třeba „tanto“ prorazí! Jedině ocelové lanko, pokud jde o pořádnou štiku!!!
- Neděle 27. listopadu 2005 ve 22:57 ® Prutos
-
Na těžkou přívlač Penn 0,18mm a 22kg Skutečná nosnost je podststně nižší ale zato je kulatá a ještě mě nezklamala
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 ve 12:18 ®
-
S pletenkami mám různé zkušenosti, to podle toho jaké a na co používám. Byly doby (když to byla novinka), že jsem je používal místo ocelových nebo wolframových lanek na zubaté, než jsem se poučil, že to je špatné řešení. Naivně jsem se domníval, že když používají např. pyrotechnici kevlarové deky jako ochranu proti výbuchu, nemá štika šanci. Omyl! Stejný, jako představa, že pletenku nemůže přefiknout třeba obyčejná škeble.
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 ve 12:00 ® R3F13X
-
Mno ja mam s FL zkusenosti dobre,tedy asi na jednu sezonu,pak zacne ztracet barvu a trepit se a mel bys ho pry pak vymnenit. Ted jsem koupil snuru od RAPALY a tak se tesim ze ji vyzkousim,. vypada dobre a 0,127 s tahem v uzlu 6,5kg. je dobra reference. mno cas ukaze Jinak kamos mel na vlacku klasickou MAXYLON a pry taky nezklamala…
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 v 11:53 ® Milky
-
S pletenkama mám svoje zkušenosti a mohu říct, že ne všechny jsou dobré. Mnohdy se stane, že pletenka vsákne vodu a začne uvnitř hnít. Pak praskne rychleji než monofil. Do platenky, do melounu ani do ženy není vidět a tak spoléhat na maximální pevnost v tehu je holý nesmysl. Některé levné pletenky pak jsou spíše ploché a své vlastnosti (průřez) je proklamovatelný jen na krabičce, v praxi je to diametrálně jiné. Už se snažím vybírat dle referencí kolegů – nikoli někoho neadresného a z recenzí, co jsou „podmazané“ – NIKDY!
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 v 11:43 ® Daemon
-
Já používám na návazce DAM Hypron a nebo nějakou HT 2001 od Spomy…
reagovat