Vyhledávání
Na rybách je sranda
25.11.2005 | klacek44 | 2.387 zobrazení | 13 odpovědí
Na rybách je sranda super. cz
Zažili jste na rybách nějakou srandu??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 26. listopadu 2005 ve 14:38 ®
-
Jake-to jseš zatím na tom dobře teď je to zatím jenom o zraku,ale můj kolega k tomu zraku má sklerozu a to je průšvih. Třeba onehdy nemohl najít v pološeru kleštičky. Tak to podměrečnému candátovi zkusil ukousnout a zapomněl že tam má wolfram. No a zubař není zrovna nejlevnější firma.
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 ve 14:31 ® Chose
-
No někdy je sranda větší cestou na ryby než na rybách. například když je Padis navigátor a 100% ví že teď pojedem doleva…)))
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 v 11:18 ®
-
Luban-když chceš zahnat nudu vezmi si sebou pár kvalitních jointů a budeš se smát i tomu,že přijdeš o povolenku.
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 v 9:39 ® xycht
-
Nevim jestli to byla sranda, ale bratránka pokousel sumec. sumík ležel kousek od břehu uvázanej a bratránek mu sáhnul na ocas – sumec vylít a zakousnul se mu ruky ) jak chtěl bratránek vytáhnout ruku tak mu na ruce visel i sumec – potom se pustil a ruka celá sedřená ) nejdřív sme se váleli smíchy ale pak sem běžel pro septonex ..
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 v 9:23 ® jake
-
No jéje. Zejména ve spojení s nedobrovolnou koupelí a výroky „Na téhle plážičce to rozbalím“ – byla ještě tma a navíc ty moje oči – naštěstí první letěla židlička a po tom zvláštním zvuku „žbluňk“ jsem pochopil, že to není plážička, alebrž napadené listí na vodní hladině. Anebo „Musím se dostat tam na ten kámen“ – hop – a po pás ve vodě. Ale přitom vypadal ten kus molitanu trčící z vody dost věrohodně . A bude hůř…
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 23:43 ® CeP
-
tuhle fotku uz jsem si zacaroval sam svym vlastnim antilubankovskym zarikadlem. takze jeste jednou. ty se nudis a my se naramne dobre bavime. na tvuj ucet samozrejme…
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 23:32 ® Zlinsky_lovec
-
Když jsem s kámošem, tak je srandy vždy. když jdu sám, tak taková není
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 23:11 ® CeP
-
no safra. tak to vidim ze od ted budu muset cestovat do moravske zeme na zaprenou. jinak mne zatknou na hranici a vsadi do tezkyho zalare..
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 23:10 ®
-
čarovala ryba aby byla chyba,čaroval rak,aby bylo tak!!!
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 23:08 ® pif
-
ta fotka neměla nikdy spatřit světlo světa!!!za to je doživotní kriminál-:(((
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 22:54 ® CeP
-
no dyk to je ono. ty se nudis a my se bavime…
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 22:44 ®
-
CeP:to ti závidím,ja na rybách zažívam len nudu
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 22:34 ® CeP
-
no jejeda. a dybych mel ted zacit psat tak skoncim nejdriv za tejden
reagovat