Vyhledávání
Berete domu ryby a nebo poustite???
24.11.2005 | R3F13X | 5.179 zobrazení | 38 odpovědí
Jake ryby berete domu(velikosti)?A jake poustite?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 1. prosince 2005 v 11:09 ® frost
-
většinou si za sezonu ponecham 2 až 3 kapry kolem 50cm což podle mě není nic špatného. protože jináč všecky ryby pouštím. doufám že mi to Péťa odpustí
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 12:47 ® Prutos
-
T bylo pro RARACHA
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 ve 12:46 ® Prutos
-
Jenže i v případě dodržování ryb. řádu si někdo může zcela legálně ponechat např. 300kg ryb!!! Je to OK??? A ty se máš snad zaco stydět?
reagovat - Středa 30. listopadu 2005 v 11:50 ® paccco
-
Když mám na rybu chuť,tak si ji vezmu(samozřejmě pouze tehdy,zda je mírová)!
reagovat - Úterý 29. listopadu 2005 v 16:50 ® rarach
-
Opět zbytečná otázka, pokud se neporušuje RŘ je do toho každýmu hov.......
reagovat - Úterý 29. listopadu 2005 v 16:46 ® Prichy
-
kapry jsem pustil. jinak jedna stika, jeden candat, do 10 okounu. jo a jeden cejn
jinak z reviru nesvazovych asi 40–60 okounku.. 15–20 cm. miluji jejich maso a navic jsou to vody, kde takovym mnozstvim muzete vode spis pomoci nez uskodit. jsou to totiz zakrslici a nemaj moc co zrat. tak asi tak
reagovat - Úterý 29. listopadu 2005 ve 13:40 ® pedrosa
-
No já abych řekl pravdu, tak když rybu chytím, tak na ní chuť mám, ale jsem strašně línej jí přechovávat, zabíjet, kuchat a pod. Tak to většinou dopadá tak, že jí vyfotím a maže zase do vody. Beru jenom občas, když má míru a je hodně zmasakrovaná třpytkou. No a abych ukojil svoji mlsnotu, tak beru filátka z Makra
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 ve 22:14 ® EDDY
-
NO Tak koukám všichni jsou velice úspěšní rybáři,. já jako každej rok…0. Počet kilo ryb za rok 0… stoho vyplívá že bud nic neumím a nebo jsem blázen..... Tak si vyberte )) No vánoce jsou zase bez ryby no ale musím říci že takvej STEAK taky neni špatnej )))
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 ve 22:12 ® BoBo-Falknow
-
R3F13X: Jsem línej to spočítat Ale v sobotu jsem úlovkové lístky ukazoval Příchymu, Aliviovi a M_Mikimu. Příchy a M_Miki jsou v šoku a na chytej je uvidíš až tak příští týden a Alivio je odolnej
Ale slíbil jsem, že to spočítám a dám to sem, tak to také tak udělám. To bude držková Zatím jen malinký závdavek (opravdu jemný úvod) – letos jsem si vzal cca 25 okounů (min 25, ale spíše větší).
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 ve 21:49 ® Robur
-
Minimálně, letos 1 štička, kapra jsem nechytl, ale asi bych si tak 1 vzal a 2 duháky.
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 ve 21:25 ® Candatar
-
To co je pod míru pouštím, ostatní mají smůlu
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 v 19:19 ® SS
-
Já si veznu, tak 1–2 kapry za sezonu a jinak všechny ryby pouštím.
reagovat - Pondělí 28. listopadu 2005 v 0:52 ® BigMike
-
OK, pravdu má Milky
reagovatNějak jsem se letos k vodě nedostal jak bych chtěl
) Ale když mi nepřál sv. Petr u vody, vynahrazuje mi to jinde
) Na to, co jsem letos strávil u vody jsem Super rybář
) A woblery? No, řeknu to takhle – ještě jim dát šanci
))
- Neděle 27. listopadu 2005 ve 13:14 ® Mlady_Rybar
-
Já eště nic pořádnýho nechyt, tak sem taky nic nezmasil
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 v 11:58 ® Gagi
-
Já pouštím všechny ryby s dvěmi vyjímkami: 1/ když chce rybu švagrová cca 7 krát co se letoška týká a za 2/ největší mnou ulovenou rybu od daného druhu. S 2 bojuji ale pudy lovce skoro vždy zvítězí. Letos to nepřežil tloušt 58.
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 v 11:47 ® Milky
-
BM: hehehe , vím, jak by to dopadlo. Ty spíš hledáš učitelku aerobiku, aby jste to zkoušeli !na srkačku" !
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 v 9:42 ® xycht
-
BigMike: vim jistě, že jsi vodě nijak neublížil. a nekecej, vim,že ryby chytat umíš
reagovat - Neděle 27. listopadu 2005 v 0:43 ® upbraider
-
Big Mike:Jak to že nechytáš????Vždyť máš armádu homemade balza bigmike woblerů ne?
reagovat - Sobota 26. listopadu 2005 ve 22:44 ® BigMike
-
Tak asi takhle – rodina papá rybky s chutí a jelikož jsem mizerný rybář, co má míru, to beru
reagovatTo tedy znamená pro šílený letošek – něco bílé ryby z jara, 2 kapry, 7 pstruhů, 6 štik, 3 candáti a asi 30 okounů. Myslíte, že jsem vodě nějak ublížil? PS: hledám někoho, kdo mě naučí chytat ryby
- Sobota 26. listopadu 2005 ve 21:49 ® R3F13X
-
Bobo vcera jsi psal ze sem hodis co beres domu. To orad jeste pises
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 20:35 ® BoBo-Falknow
-
A kua, to jsem asi masařka. Spočítám to a písnu to sem (do zejtřka bych to mohl zvládnout). Jinak předesílám – co si vezmu to sežeru, rozdávám jen PD ze soukromých vod, páč mi nechutnaj.
P. S. Akorát Příchymu jsem dal dva duháky ze svazovky
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 18:23 ® Milky
-
V povolence je u každé návštěvy u vody minimálně jedna ryba. Takže celkem je tam asi 400kg. Nerad nechávál kolonky volné Skutečně ponechaných? No, stačí mi na to prsty na rukou . Takt
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 15:28 ® HaD
-
hraji: uvidíme
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 15:11 ® Zlinsky_lovec
-
Prutos: ten největší
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 ve 14:13 ® Prutos
-
Tak tedy v číslech,letos ponecháno: 14 kaprů ( 45–55 ) 3 candoši 3 štiky 3 sumici (90–105) a pár okišů 90% z toho sníme s rodinou (nejvíc já) a asi 2 kapry sem věnoval coby Vánoční Su masař?
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 11:53 ®
-
Jelikož u nás jí ryby pouze manželka a počáteční naděje,že by se mohla kostičkou udusit vyšly naplano,beru domů ryby čím dál méně. Protože vláčím a muškařím selekce je jasná. Z vláčky pouze slušné candáty (50 cm a více),pěkné okouny,mimo trofejních(40 a víc). Za to si to vynahradím při muškaření na brojlerech duhových,tam zmasím občas i třicítku a slza mi při tom neukápne.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 11:01 ® Donald
-
Letos jsem od vody odnesl asi 9 kaprů, 3 candáty, asi 5 cejnů, mám pocit že 4 amury, 3 ůhoře a asi 15 karasů, 1 parmu. Když odhadnu co jsem chytil, tak asi 100 kaprů, 10 amurů, cejnů a karasů přibližně od každého tak 50 až 70 ks, několik Jelců, nějakou tu parmu, samozřejmě hromada šulic, tak 20 ostroretek a 10 podouství. Z 9 kaprů 2 v rybníčku,2 doma, 2 u rodičů a 2 u tchánů, candáti taktéž rovným dílem, amuři zůstali 2 u mě, 10 karasů a 2 cejni na akci na gril a zbytek šel na zkoušku do udírny. Su masař a rybožrůt? Já myslím že nejen v rybářských mezích, ale i v těch lidských mezích. A nic nebylo trofejního!
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 9:46 ® skwor
-
Za poslední tři roky jsem odnesl jen jednoho duháka(granuláč na těsto na položenou)
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 8:50 ® CeP
-
hraji : jasne. na lososa z makra jsem uplne zapomnel. neni nad cerstvou filetu z lososa. ty mrazeny spalky mi nejak netahnou.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 8:49 ® xycht
-
Ryby beru i pouštim. Přiznám se, že když má ryba míru tak jí obvykle vezmu.
reagovat