Vyhledávání
Berete domu ryby a nebo poustite???
24.11.2005 | R3F13X | 5.181 zobrazení | 38 odpovědí
Jake ryby berete domu(velikosti)?A jake poustite?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 25. listopadu 2005 v 8:47 ® CeP
-
domu jsem letos vzal a sezral dva kapry 50, jednoho uhore. jinak beru velmi zridka. jen kdyz mam chut. vyjimkou byva tyden na dovolene na orliku. tam bereme cejny cca 35–40+ co stihneme snist. zkraje vic. ke konci uz mene. posledni dva dny chytame cejny do lednice a doma jdou do udirny.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 8:42 ® hraji
-
Vidím, že bych měl psát pomaleji a víc se dívat na monitor. omlouvám se všem jazykovědcům, správně má být samozřejmě bylinkách.
Apropó tak mě napadá. Administrátore těchto stránek, co zapracovat na možnosti opravit vložený příspěvek (samo že jen ten svůj), řekněme po dobu asi 5 minut po vložení.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 8:40 ® hraji
-
Domů beru ryby dost často, na získání ryby se totiž dopředu vždy dobře připravím, rozmyslím sipostup do nejmenších detailů a ptom postupuji rychle a nekompromisně. Nejraději mám ryby kolem 75 cm a hmotnostikolem kila, ale nějaké to deko navíc nebo míň mě nijak neznervozňuje. Vždy ovšem dbám, aby domů přinesená ryba byla kvalitně ošetřena. Rovněž její přípravě věnuji náležitou pozornost, nejčastěji ji vyfiletuji a upravím nabilinkách. Mým favoritem je losos, ale spokojím se i s pstruhem lososovým. V mém oblíbeném revíru se vyskytují až na semém konci lovné zóny, tam co jsou mražáky a zelenina. Můj oblíbený revír je MAKRO.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 8:25 ® jake
-
Ryby berů domů skutečně jen občas. K míře si přidávám ještě minimálně 10%, ale ani tak ji nevezmu vždycky. Letos jsem vzal asi 10 pstruhů, stejně tak okounů (vesměs ze pstruhovky), 1 kapra, 1 bolena, 1 candáta a 2 štiky – toť vše.
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 0:41 ®
-
beriem rybu ktorá má mieru a púšťam ktorá mieru nemá
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 0:24 ® R3F13X
-
Ne to zkousim jestli kdyz vsichni pisou kolik toho za sezonu nachytali tak jestli ty 60ky kudly klepaj po hlave,protoze jsem kdysi cetl. mirova sticka klepnuta po hlave ti na panvi v tvoji rekorni rybu nedoroste. i kdyz je pravda ze na panvi na masle plave pekne. radsi bych ji chytil znova a o 10cisel veci. mno ale je to vec nazoru…
reagovat - Pátek 25. listopadu 2005 v 0:07 ® pif
-
to je kádrování?nebo co to má znamenat?
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 23:52 ® R3F13X
-
A jeste jak casto???!!!!!
reagovat