Chytej.cz

Berete domu ryby a nebo poustite??? necteno

24.11.2005 | R3F13X | 5.180 zobrazení | 38 odpovědí

Jake ryby berete domu(velikosti)?A ja­ke poustite?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 1. prosince 2005 v 11:09 ® frost

většinou si za sezonu ponecham 2 až 3 kapry kolem 50cm což podle mě není nic špatného. protože jináč všecky ryby pouštím. doufám že mi to Péťa odpustí

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 12:47 ® Prutos
Prutos

T bylo pro RARACHA

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 ve 12:46 ® Prutos
Prutos

Jenže i v případě dodržování ryb. řádu si někdo může zcela legálně ponechat např. 300kg ryb!!! Je to OK??? A ty se máš snad zaco stydět?

reagovat
Středa 30. listopadu 2005 v 11:50 ® paccco
paccco

Když mám na rybu chuť,tak si ji vezmu(samozřejmě pouze tehdy,zda je mírová)!

reagovat
Úterý 29. listopadu 2005 v 16:50 ® rarach

Opět zbytečná otázka, pokud se neporušuje RŘ je do toho každýmu hov.......

reagovat
Úterý 29. listopadu 2005 v 16:46 ® Prichy
Prichy

kapry jsem pustil. jinak jedna stika, jeden candat, do 10 okounu. jo a jeden cejn

jinak z reviru nesvazovych asi 40–60 okounku.. 15–20 cm. miluji jejich maso a navic jsou to vody, kde takovym mnozstvim muzete vode spis pomoci nez uskodit. jsou to totiz zakrslici a nemaj moc co zrat. tak asi tak

reagovat
Úterý 29. listopadu 2005 ve 13:40 ® pedrosa
pedrosa

No já abych řekl pravdu, tak když rybu chytím, tak na ní chuť mám, ale jsem strašně línej jí přechovávat, zabíjet, kuchat a pod. Tak to většinou dopadá tak, že jí vyfotím a maže zase do vody. Beru jenom občas, když má míru a je hodně zmasakrovaná třpytkou. No a abych ukojil svoji mlsnotu, tak beru filátka z Makra

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 ve 22:14 ® EDDY

NO Tak koukám všichni jsou velice úspěšní rybáři,. já jako každej rok…0. Počet kilo ryb za rok 0… stoho vyplívá že bud nic neumím a nebo jsem blázen..... Tak si vyberte )) No vánoce jsou zase bez ryby no ale musím říci že takvej STEAK taky neni špatnej )))

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 ve 22:12 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

R3F13X: Jsem línej to spočítat Ale v sobotu jsem úlovkové lístky ukazoval Příchymu, Aliviovi a M_Mikimu. Příchy a M_Miki jsou v šoku a na chytej je uvidíš až tak příští týden a Alivio je odolnej

Ale slíbil jsem, že to spočítám a dám to sem, tak to také tak udělám. To bude držková Zatím jen malinký závdavek (opravdu jemný úvod) – letos jsem si vzal cca 25 okounů (min 25, ale spíše větší).

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 ve 21:49 ® Robur
Robur

Minimálně, letos 1 štička, kapra jsem nechytl, ale asi bych si tak 1 vzal a 2 duháky.

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 ve 21:25 ® Candatar

To co je pod míru pouštím, ostatní mají smůlu

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 v 19:19 ® SS

Já si veznu, tak 1–2 kapry za sezonu a jinak všechny ryby pouštím.

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 v 0:52 ® BigMike

OK, pravdu má Milky:-)) Nějak jsem se letos k vodě nedostal jak bych chtěl:-)) ) Ale když mi nepřál sv. Petr u vody, vynahrazuje mi to jinde:-)) ) Na to, co jsem letos strávil u vody jsem Super rybář:-)) ) A woblery? No, řeknu to takhle – ještě jim dát šanci:-)) ))

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 ve 13:14 ® Mlady_Rybar

Já eště nic pořádnýho nechyt, tak sem taky nic nezmasil

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 11:58 ® Gagi

Já pouštím všechny ryby s dvěmi vyjímkami: 1/ když chce rybu švagrová cca 7 krát co se letoška týká a za 2/ největší mnou ulovenou rybu od daného druhu. S 2 bojuji ale pudy lovce skoro vždy zvítězí. Letos to nepřežil tloušt 58.

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 11:47 ® Milky
Milky

BM: hehehe , vím, jak by to dopadlo. Ty spíš hledáš učitelku aerobiku, aby jste to zkoušeli !na srkačku" !

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 9:42 ® xycht

BigMike: vim jistě, že jsi vodě nijak neublížil. a nekecej, vim,že ryby chytat umíš

reagovat
Neděle 27. listopadu 2005 v 0:43 ® upbraider
upbraider

Big Mike:Jak to že nechytáš????Vždyť máš armádu homemade balza bigmike woblerů ne?

reagovat
Sobota 26. listopadu 2005 ve 22:44 ® BigMike

Tak asi takhle – rodina papá rybky s chutí a jelikož jsem mizerný rybář, co má míru, to beru:-) To tedy znamená pro šílený letošek – něco bílé ryby z jara, 2 kapry, 7 pstruhů, 6 štik, 3 candáti a asi 30 okounů. Myslíte, že jsem vodě nějak ublížil? PS: hledám někoho, kdo mě naučí chytat ryby:-)

reagovat
Sobota 26. listopadu 2005 ve 21:49 ® R3F13X
R3F13X

Bobo vcera jsi psal ze sem hodis co beres domu. To orad jeste pises

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 ve 20:35 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

A kua, to jsem asi masařka. Spočítám to a písnu to sem (do zejtřka bych to mohl zvládnout). Jinak předesílám – co si vezmu to sežeru, rozdávám jen PD ze soukromých vod, páč mi nechutnaj.

P. S. Akorát Příchymu jsem dal dva duháky ze svazovky

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 18:23 ® Milky
Milky

V povolence je u každé návštěvy u vody minimálně jedna ryba. Takže celkem je tam asi 400kg. Nerad nechávál kolonky volné Skutečně ponechaných? No, stačí mi na to prsty na rukou . Takt

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 15:28 ® HaD
HaD

hraji: uvidíme

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 15:11 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Prutos: ten největší

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 ve 14:13 ® Prutos
Prutos

Tak tedy v číslech,letos ponecháno: 14 kaprů ( 45–55 ) 3 candoši 3 štiky 3 sumici (90–105) a pár okišů 90% z toho sníme s rodinou (nejvíc já) a asi 2 kapry sem věnoval coby Vánoční Su masař?

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 11:53 ® 

Jelikož u nás jí ryby pouze manželka a počáteční naděje,že by se mohla kostičkou udusit vyšly naplano,beru domů ryby čím dál méně. Protože vláčím a muškařím selekce je jasná. Z vláčky pouze slušné candáty (50 cm a více),pěkné okouny,mimo trofejních(40 a ví­c). Za to si to vynahradím při muškaření na brojlerech duhových,tam zmasím občas i třicítku a slza mi při tom neukápne.

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 11:01 ® Donald
Donald

Letos jsem od vody odnesl asi 9 kaprů, 3 candáty, asi 5 cejnů, mám pocit že 4 amury, 3 ůhoře a asi 15 karasů, 1 parmu. Když odhadnu co jsem chytil, tak asi 100 kaprů, 10 amurů, cejnů a karasů přibližně od každého tak 50 až 70 ks, několik Jelců, nějakou tu parmu, samozřejmě hromada šulic, tak 20 ostroretek a 10 podouství. Z 9 kaprů 2 v rybníčku,2 do­ma, 2 u rodičů a 2 u tchánů, candáti taktéž rovným dílem, amuři zůstali 2 u mě, 10 karasů a 2 cejni na akci na gril a zbytek šel na zkoušku do udírny. Su masař a rybožrůt? Já myslím že nejen v rybářských mezích, ale i v těch lidských mezích. A nic nebylo trofejního!

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 9:46 ® skwor
skwor

Za poslední tři roky jsem odnesl jen jednoho duháka(granuláč na těsto na položenou)

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 8:50 ® CeP
CeP

hraji : jasne. na lososa z makra jsem uplne zapomnel. neni nad cerstvou filetu z lososa. ty mrazeny spalky mi nejak netahnou.

reagovat
Pátek 25. listopadu 2005 v 8:49 ® xycht

Ryby beru i pouštim. Přiznám se, že když má ryba míru tak jí obvykle vezmu.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1