Chytej.cz

Největší štika či okoun sezóny??? necteno

24.11.2005 | klacek44 | 19.134 zobrazení | 168 odpovědí

Zajímalo by mě, jaký je zatím váš největší okoun nebo štika sezóny??? Ja chytam teprve 1 rokem a zatim štika 61 a okoun 33 cm a vy???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 28. prosince 2005 v 19:00 @ 

Flip:taky se mi zdá..... Jsou tu takoví co jsou na to převelice hákliví.

reagovat
Středa 28. prosince 2005 v 18:37 ® Tomash
Tomash

Flip : přesně tak.

reagovat
Středa 28. prosince 2005 v 17:47 ® 

Okounku,Okounku raději sis měl nechat rozbít hubu. Při troše štěstí bys byl bit pouze jednou. Tady tě okounobijci málem posadili na elektrické křeslo. Legraci si dělat můžeš,ale letos pouze do 49,49cm. Jinak ti hrozí trest smrti.

reagovat
Středa 28. prosince 2005 v 11:45 ® skwor
skwor

BoBo:Už končím .........

reagovat
Středa 28. prosince 2005 v 8:20 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

skwor: nepochopil…

reagovat
Středa 28. prosince 2005 ve 2:07 ® kkarlos
kkarlos

CHudak okounek ten chytil okouna 54cm pak to zverejnil a bass cely dny bloumal nad tim co provede a nakonec ho donutil aby se z okounka(uspesnyho lovce velkych okounu) stal malej kluk kterej se bal o svoji hubu a tak to sem napsal!

• bassi je videt ze mas psychickej vliv na lidi
reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 22:34 ® Tomash
Tomash

Bobo : Jsem v klidu. Okounek je šílenec.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 22:28 ® skwor
skwor

BoBo:Jo, asi šlo o srandu, ale koukni, kde ta anketa díky tomu skončila ........

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 20:45 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

skwor, Tomash: Klidek chlapci, slo o srandu a ne o zivot. Nebo to je fakt tak dulezite? Jak je videt, tak se to povedlo. Okounek – v klidu, jestli rybaris, tak tu zustan A jestli ne, tak Te to treba chyti. Normalne pri rybarine nejde o nejaky nechutny soupereni, ale o prijemne straveny cas, coz nekterym trochu unika…

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 20:41 ® Milky
Milky

for All – mimo Bassse Omlufte prosím Masse, on několik dní nespal, protože někdo chytil většího okouna než ON. Jeho poslední rekace, které tak odsuzujete jsou vlastně z nevyspání a jak BoBo trefně píše, vlastně to ani ON nepsal! Seděl celé dlouhé hodiny nad zbytkem nástrah (letos v listopadu všechny prom. al někde u vody) a říkal těm chudákum woblerum:„Klu­cííííí, co ste mi to udělali?“

Bass Nic ve zlém, jsi tvrdý chlap a vyrovnáš se s tím!

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 20:15 ® skwor
skwor

okounek+twister:jste VOLOVÉ!!!

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 16:36 ® Tomash
Tomash

okounek : Ty woe, ty si kolík. Takže tu fotku jsi prostě někomu ukrad na netu, jo? Vydával ses za úplně jinýho člověka? Seš fakt šílenec. Už sem to sem jednou psal.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 15:31 ® okounek

Hele kluci. je mi to HROZNĚ líto, ale twister mě donutil. Chodíme do stejný třídy a on řek, že jestli to sem nenapíšu, tak mi rozbije hubu. Nevěděl jsem co dělat, tak radši poslední dny už nepíšu. Lituju toho, že mezi váma vznikli spory a tak se tady už neukážu…

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 14:42 ® 

Letos jsem viděl chlápka,který u nás na pstruhové přehradě revír Stropnice 3 vytáhl na kukuřici okouny 54,55cm. Musel jsem mu je změřit sám,protože pro něj to byl normální úlovek. Od jara jich chytil prý už asi 8. Protože dle jeho mínění je jich tam dost,tak si vůbec nepřipustil myšlenku,že je to vzácnost. Asi jak kde?Foťák sebou neměl. Možná ani doklady,ale nejsem k tomu kompetentní,tak ne­vím.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 14:33 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

regulus: Nezlob se, ale přeháníš to. Mě se ten okoun 54 taky moc nezdál, ono kdy někdo hodí do placu jen tak číslo a ještě má nick okounek, moc důvěryhodně to nevypadá. Bass o něm pochyboval a jak se nakonec ukázalo, tak právem.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 14:22 ® HaD
HaD

neprask, prej máš digitálního

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 14:21 ® xycht

regulus: s tou radostí sem nemyslel tebe, ale ty, kteří si vymysleli toho okouna 54cm tj. trotl okoun a spol…

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 14:16 ® regulus
regulus

Už hodinu přemýšlím jestli mám zareagovat nebo ne.

BASS – v prvé řadě jsem tě nechtěl urazit nebo se do tebe navézt, možná jsem něco napsal tak, že já to myslel jinak než ty sis to přebral, ale určitě v tom nebyl žádnej záměr. Hlavní důvod byla tvoje reakce na to, že okounek napsal, že si zapoměl foťák, nikdo jinej kromě SKWORa kterej se zeptal jestli ho má vyfocenýho do tý doby ani nepípl a když jsi potom začal o dva dny později s „magickou hodnotou“. Co se týče toho „chytráka“ tak jsem se nevyjadřoval proto, že mě vaše hádka připadala zbytečná a vůbec jsem nehodlal řešit, jestli OKOUNEK toho okouna chytil nebo si dělá pr. el, o věrohodnosti fotografie ani nemluvím, neumím to posoudit. Nevím jak komu, ale mě je šuma fuk jak velkou rybu kdo chytil, budiž mu přána. Taky nechcu nikoho soudit a nikomu nic vysvětlovat o prostoduchosti a slabomyslnosti píšeš ty a na rozdíl od tebe jsem o nikom nenapsal, že je ubohej. Ani o tobě jsem nenapsal, že jsi ješitnej (nemůžu to napsat protože tě neznám jinak než z tohoto serveru), ale napsal jsem, „že mi to zavání uraženou ješitností“ a to je poněkud něco jinýho. Uznávám, že s tím žárlením jsem to blbě napsal, myslel jsem to trochu jinak, mělo to být přirovnání a nenapadlo mě příhodnější slovo, za což se ti omlouvám. Dost mě udivuje, že tě ten okoun 54 tak zvedl „ze židle“, ale asi jsme každej jinej. To je vše a nehodlám o tom dál diskutovat a ostatní patrně taky ne.

XYCHT – souhlas především s tím ukončením, ale nějak jsem nepochopil to s tou radostí, já z toho rozhodně radost nemám, ale nech to plavat. Mě se ukázalo to, že pokud chytíš větší rybu než je obvyklý a napíšeš to sem, tak na tebe určitě někdo bafne, poučení je – 10 fotek z různejch stran a minimálně 3 svědci, nebo držet hubu.

Ještě k tématu: okouni okolo 30 cm většina míň, neměřím to, nefotím to a pouštím, mírová štika se mi letos vyhýbala takže jen pár štíhlat který nestojí za řeč

Omlouvám se ostatním, ale asi jsem musel odpovědět

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 13:40 ® Bass
Bass

BoBo: Víš jak ty vole, to mě fakt dokáže nasrat ................. to nemůžeš k ničemu nic napsat, protože hned seš nepřející a závidíš....­....... to by mi fakt prask

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 13:35 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Bass: Vole, reakce o tom, že tu nemáš co dělat je reakcí ješitnýho puberťáka, kterej se kvůli dvěma lidem ze sta urazí. Jelikož Tě znám, tak vím, že jsi to nepsal Ty, ale někdo kdo se za Tebe vydává Udělej s tím něco HaDe

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 13:29 ® Bass
Bass

HaD: vole

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 13:24 ® HaD
HaD

Bass: i kdybys byl nepřející závistivej kr. tak tě stejně miluju mlaaask

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 13:13 ® HaD
HaD

ZN: kšá kšááá hušhušhuš kšáááááá

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 13:13 ® Bass
Bass

ZN: přesně to mě dostalo, člověk je pomalu prašivej za to, že si nenechá srát na hlavu. A když se ozveš, tak si ješitnej závistivec.

HaD: Ty víš moc dobře, že s tvojí osobou to nemá co dělat ............... myslel sem to tak, že jestli tu opravdu budim dojem nepřejícího a závistivýho kreténa, tak jsem žil v omylu a nemám tu co dělat........­............ překážet nehodlám.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 12:20 ® rarach

Po dlouhé době jsem se fakt bavil a tak debilní téma to bylo.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 ve 12:08 ® ZN
ZN

HaD: sssssssss. To o tom kokotovi a potrefené huse jsi nemusel. A taková poučná diskuze to byla

Bass: člověk aby měl pomalu strach se ozvat. Kašli na to

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 11:44 ® HaD
HaD

Bass: mám to s tím přehodnocováním přístupu k Chytej snad chápat tak, že za to mohu já? Moc dobře vím, Stando, že ne! Ale kdybych byl vztahovačnej, tak bych klidně mohl!

Už toho nechte, lidi lhali, lžou a lhát budou. Mě to sice taky občas zvedne ze židle, ale učím se být vůči tomu imunní. A taky bych doporučoval moc nehodnotit ostatní podle toho, co někdy napíšou – někdo může být „kokot“, ale z jeho řádků to nikdy na povrch nevyplave a někdo se bude jak k… vyjadřovat a přesto jím být nemusí. Poslední věta není určena nikomu konkrétnímu, takže na mě za ni nikdo nesyčte! I když někdo si možná zakřičí, ale pak to bude přesně o tom „kejhání potrefené husy“.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 11:32 ® xycht

chleba: Blbý je především to, že si někdo vymyslí že chytil okouna 54cm a pak se zřejmě děsně baví tím jak se tu lidi hádají, místo toho aby to včas jako chlap ukončil a řekl, že to byl vtip…

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 10:35 ® dudu

Jediné co mají lidé přítomni na tomto serveru je to, že chodí na ryby. Všechno ostatní, ať už povahové vlastnosti, nebo důvod proč na ryby chodí je různé. Každý má určitý názor, různé zkušenosti, svoje priority, různou toleranci, snahu se medializovat, nebo naopak zůstat v anonymitě. Holt lidé jsou různí. Je samozřejmé, že čím víc lidí se zůčastní diskuzí, tím bude i víc konfliktů. K otázce štika 77, okoun 38 .

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 10:33 ® chleba

taky bych to ukončil. je to blbý, když se tady chce někdo zapsat a najednou hádka

reagovat