Vyhledávání
Největší štika či okoun sezóny???
24.11.2005 | klacek44 | 19.128 zobrazení | 168 odpovědí
Zajímalo by mě, jaký je zatím váš největší okoun nebo štika sezóny??? Ja chytam teprve 1 rokem a zatim štika 61 a okoun 33 cm a vy???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 26. prosince 2005 v 16:54 ® Pytel
-
Chleba : Já to tu už psál niž.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:53 ® chleba
-
Pytel: dík. Je jistý že je to možná nafouklá bublina, nebo měl štěstí, ale tak i tak, je lepší se o tom nedohadovat.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:50 ® Pytel
-
Chleba přesně tak!!!
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:49 ® chleba
-
hele hoši. nechci se do toho nějak vtírat, ale nechte ho bejt. Jestli kecá, tak ať kecá, každej si může myslet co chce a aspoň se nemusíte rozhádat.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:47 ® Pytel
-
Ale stejně s te fotky nepoznáš a to se na mně nezlob jestli měl 48 nebo těch 54 když to šikovně vyfotíš a zničím to neporovnáš tak poznáš houby. Proto jsem psal ať se vykašlete na to dohadovaní.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:46 ® Bass
-
xycht: Už zase maleš hovadiny. S tim kdo takovou rybu chytne já problém nemám, to si můžeš bejt jistej. Já si svoje ryby nachytám a stydět se za ně nemusim ............ ani za jejich míry.............. a upřímě řečeno, čekal jsem jen, kterej ubožák tady s tim vyrukuje............. a k tomu puštění – když někdo takovou rybu pustí aniž by jí vyfotil, tak je to frajer, ale radši ať o tom mlčí, protože jestli chce aby mu to někdo věřil, tak jí prostě měl vyfotit.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:35 ® Bass
-
Pytel: To neni honění za centimetrama. Aspoň mě tu jde o něco trochu jiného............. 44 cm je sice krásná ryba, ale chytit se dá. Kdežto 54 cm, to už je magická hodnota. Když ne v celkovém měřítku, tak pro lovce samotného určitě, protože taková ryba se chytne jedna za život ( a to kdoví jestli ). Proto si myslim že rozhodně stojí za přesné změření. Právě proto, aby se nastala předmětem takových spekulací jakejch jsme tu svědky.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:24 ® Bass
-
zedus: přesně tak, to je přesně to o čem byl muj článek................ seru na čísla a odznaky ............... s tim sem skončil. Mnohem větší radost mi udělá, když bude moje fotka v kalendáři na stole a každý ráno potěší někoho z vás pohled na krásnou rybu.
Tomash: Tebe zajímá jestli tu fotku poslal do nějaký soutěže ? ............ a neni to jedno ? ............ představ si, že někam pošleš fotku kde si si přihodil nějakej cm a vyhraješ. Můžeš mít z takový ceny radost ? Dyt je to postavený na hlavu .
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:24 ® Pytel
-
Bass a prosím nehraj si na pana dokonalého v Kajmanu odsuzuješ závodníka když si plni igelitku Okounama když to přitom děláš sám viz. tvá fotogalerie. Když už chceš někoho soudit tak začni od sebe…
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:24 ® xycht
-
Bass: Především nemelu, slušně jsem se zeptal. Mě se mnohokrát stalo, že jsem chytil pěknou rybu, chtěl jsem jí stoprocentně pustit ale neměl jsem foťák. Nebude spíš problém v to, že by velkýho okouna chytil někdo jinej že ty?
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 16:14 ® Pytel
-
Achjo že se tady dokážete dohadovat o tom jestli chytil nebo nechytil a jestli měl tolik nebo tolik. Jen on sám ví jak to do pravdy je jestli ze sebe udělal lháře nebo se směje nad tím že mu to zavidite. Já tohle vychvalovaní nemám rád jestli měl 52 nebo 44 co s toho. Radši kdyby jste si vážili toho že jste takovou rybu měli na prutu a užili si ten krásny souboj a ne se tady dohadovat o centimetrech jak malý.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 15:53 ® zedus
-
A mě je špatně z obou soutěžících. Kde se poděla ta krása z lovu a radost s chycení krásné ryby? Jenom se honíte za číslama a odznakama ze soutěží.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 15:26 ® chleba
-
sem s Tomashem!
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 13:30 ® Cidas
-
No papíry mám od začátku září a stejnou dobu i vláčím ) Chytnul jsem pouze štičky 33, 45, 45 a okouna asi 30 cm..... je to málo, ale radost mi udělali, byly to moje první ryby )
Okounek: Kolik ti je?
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 13:17 ® skwor
-
Tomash:Mě spíš zaráží, že zapomněl foťák a za dva dny má toho okouna na fotce
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 13:12 ® Tomash
-
okounek : Hoch to blbý nemá kamaráde. Hoch má přesnej metr a nehází do davu čísla… Na MRKu uvádíš, že má 53cm, tady se o týden později hádáš, že má 54cm – to už je rozdíl jednoho cm během týdnu. Když vezmu v úvahu, že jsi ho chytil v dubnu – podle „pupaka“ má 44 cm, takže koncem ledna bude mít 58cm, že jo? No a příší rok před ním zaleze i metrovej okoun nilský Fakt nechápu, co z toho máš. Navíc trapně argumentuješ, neměl jsem foťák, učíš Basse chytat okouny a dáváš mu praktické postupy, jak na to. Mně by spíš zajímalo, kde bereš tu jistotu v tom, že přidáš okounovi 9cm??? To bije do očí! A tvůj okoun 44cm až 54cm – fakt si ho hezky změřil, že váží kilo a půl? To mě fakt podrž, ať neupadnu. Jinak se jen potvrzuje má teorie – přidal si mu míru a vymýšlíš si neuvěřitelný příběhy. Sakra, vždyť si lapnul okouna 44cm, tak proč mu přidávat? Abys byl přede mnou v Trofejích, viď? Uplet si na sebe bič, protože tvůj i můj úlovek byl posouzen stejnou metodou a ty prášíš. jen by mě zajímala jedna dost důležitá věc – poslal jsi to foto do nějaké soutěže? Rybářství, Kajman? Pochlub se, lovče!
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 13:06 ® skwor
-
Na „sousedním“ serveru (mrk) je u toho okouna napsaný revír Ploučnice.........
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 12:45 ® kkarlos
-
ale ty to mas taky blby jelikoz by ti to nikdo neveril kdyz meril jen 44cm ± 2cm
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 12:44 ® okounek
-
to by měl hoch blbý… :
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 12:34 ® kkarlos
-
jejda jejda mas jediny stesti zes nerek ze mel 4,5 kg jinak by si asi tomash sel hodit smycku!
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 12:32 ® okounek
-
kkarlos: měl necelý kilo a půl. odhadem, protože s sebou k vodě váhu nenosim a pokud se ptáte, proč jsem ho nevzal domu a nesněd, tak proto, že trofejní ryby se maj poušte. Třeba ji ještě někdo chytne
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 ve 12:26 ® okounek
-
Bass: další překvápko nemam. ale je z tý řeky. Opravdu dobrej den. Hodil jsem popem a skoro sem ho tam neviděl, protože se tam voda vířila… kkarlos: jo je z labe. já chytám na labi jedině
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:53 ® Bass
-
Rozlousknuto ..................... viz. diskuze
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:42 ® DEATH
-
Sežerte se!!
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:40 ® Bass
-
okounek: ten je z tý řeky za tebou ?
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:33 ® kkarlos
-
Jo a muzu jeste vedet kolik ten okoun vazil??? kdyby vazil 3× vic nez normalne tak pocitam s tim ze byl chycenej v labskym proudu?!
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:19 ® Bass
-
okounek: Máš ještě něco čím nás můžeš překvapit ? ........... třeba další fotkou ................ nebo máš jenom jednu ?
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:18 ® skwor
-
okounek:Hele, promiň, ale už se o tom nechci bavit. Nějak tomu ale pořád nevěřím .....
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:17 ® Bass
-
Toho jsem se bál, že to bude právě tahle fotka .............. před časem mi jí někdo poslal, co prej na to řikám. ............ no, co na to můžu říct ............. pěkná ryba.
reagovat - Pondělí 26. prosince 2005 v 11:11 ® okounek
-
no jasně zapoměl, ale kamarád ne
reagovat