Chytej.cz

Největší štika či okoun sezóny??? necteno

24.11.2005 | klacek44 | 19.138 zobrazení | 168 odpovědí

Zajímalo by mě, jaký je zatím váš největší okoun nebo štika sezóny??? Ja chytam teprve 1 rokem a zatim štika 61 a okoun 33 cm a vy???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 27. prosince 2005 v 10:26 ® xycht

Myslím si, že by bylo dobrý to ukončit, chybu asi udělali všichni zúčastnění včetně mě a musím poctivě říct, že si nemyslím, že v tom co napsal Bass byla závist, že nějakej okounek chytil 54cm okouna. Přesto, že si myslím, že jeho reakce na můj příspěvek asi měla být jiná, tak chytá velký okouny pravidelně a nevěřím, že by ho nějak moc štval náhodnej úlovek nějakýho okounka nebo jak si říká.

Regulus: Mě se zdá, že ten debilní vtip, neukázal nic, jen to, že ten kdo sem vypustil toho okouna 54 chtěl od samýho začátku otravovat a možná i způsobit nějakou hádku. Povedlo a je vidět, že z toho máte radost. Gratulovat vám ale nebudu.....

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 10:24 ® chleba

regulus:máš pravdu

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 9:15 ® Bass
Bass

regulus: Musim přiznat, že tvoje reakce mě docela zaskočila, ale zase na druhé straně jsem čekal že až bude po všem, tak přijde nějakej chytrák a bude soudit ostatní a vysvětlovat jim, jak jsou jejich reakce prostoduché a názory slabomyslné. Kde si byl, když sem okounek tu fotku dával ? Proč si hned nenapsal, že mu to absolutně věříš a že ta fotka vypadá věrohodně ? ………….. ono je asi jednodušší napsat teď o každym jak je ubohej a hotovo. …………. Napsal sem okounovi, že mu tu rybu nikdo nevěří a tim jsem jenom odstartoval to, na co stejně každej myslel. Celej tejden mi ta fotka chodila na mail a každej se ptal, co na to řikám. Nikdo ale nebyl schopen říct to tady na plnou hubu. …………. A vysvětlovat nám co dokáže digi technika s fotkama, to si myslim bylo taky zbytečný, protože to každém dneska už ví a všichni viděli velmi zdařilé fotky ptáků s krokodýlí hlavou a jim podobné v diskusi. Jestli chceš, klidně ti sem dám fotku jak nesu toho Yetiho přes rameno i s kopím v zádech……………. Já, a myslim i většina ostatních jsme schopni uvěřit někomu, když bude vyprávět jak jeho kamarád chytil okouna 55 cm. Věřim i tomu z Orlíku a věřim tomu rád. A zrovna tak i jinejm nepodloženejm vyprávěním, ale nesnáším když ze mě někdo dělá vola a na to mám čich. Ne, já opravdu nepotřebuju ke všemu hned fotku s metrem, ale tohle jsem prokouk a nemýlil jsem se. Nejvíc mě ale dožere, když mi oznámíš že žárlím na cizí fotky. Od xychta jsem to vzal jako ukvapenou reakci v „ zápalu boje „ ale ted vidim, že to fakt někdo může myslet vážně. Já se vyjadřuju jenom k okounům, protože si myslim že jim rozumím a nějakého jsem už v ruce měl a tak si myslim že k nim mám co říct. Ale jestliže mě má pokaždé, když se vyjádřim k nějaké fotce někdo napadat z ješitnosti a závisti, tak je to pro mě jasný signál k tomu, abych přehodnotil svojí pozici na tomhle serveru.

reagovat
Úterý 27. prosince 2005 v 1:08 ® regulus
regulus

Je mi trochu smutno, z této diskuze, tiše ji pozoruju už dva dny a nestačím se divit. BASSi pokud budu chtít tak ti na fórum natransportuju 60 cm okouna, i když bude mít ve skutečnosti sotva 40 cm včetně vedle položenýho metru, počítače umí divy, nechápu o co se hádáš a kdyby tě chtěl OKOUNEK nas. t tak to udělal. Kdysi, když mi bylo 17 let tak jsem chytil okouna kterej měl 48 nebo 49 cm po těch 27 letech si to přesně nepamatuju, když jsem ho tahal z vody, myslel jsem, že je to candát a taky nemám fotku (nebyky digitály), uvědom si, že každej kdo chodí na ryby, nemusí mít nutně digitální foťák aby dokázal, že tu rybu opravdu chytil. To myslím obecně. Mám známýho, kterej se fotí s každou rybou, kterou v okolí 10m od něho někdo chytne, já sice ryby fotím, ale bez svojí maličkosti. Nejvíc mě mrzí BASSova první reakce: „okounek: Je ti jasný, že ti toho okouna nikdo nevěří ??“ Nemůžu si pomoct, ale silně mi to zavání uraženou ješitností, BASS je anglicky OKOUN. Reakce na XYCHTovu připomínku: „Bass: ty víš jistě, že okoun 54cm nemůže existovat?“ byla taky zcela neadekvátní, o napadání v dalších příspěvcích typu: „… čekal jsem jen, kterej ubožák tady s tim vyrukuje …“ se vůbec nehodlám bavit, taky to něco vypovídá. Dalším faktem, který v průběhu diskuse vylezl na povrch je to jak napsal CHLEBA : „Tak kluci. vyhráli jsme. Okounek se mi přiznal, že to nechyt a vsadil se s twisterem, že to protlačí. zaslouží si posměch“ mi připadá stejně ubohý jako BASSovo žárlení na většího okouna než chytil on (už si dovedu živě představit tu odezvu, ale trefená husa vždycky zakejhá). Myslím, alespoň je to můj názor, že by jsme se mohli trochu povznést nad recesí mládeže. Tak blbej fór to zase nebyl a myslím, že hodně ukázal.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 ve 23:57 ® Pytel
Pytel

Bych zakázal se děckam tady vyjadřovat

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 ve 23:06 ® xycht

chleba: sorry to nemělo bejt na tebe, ale OKOUNKA…

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 ve 23:05 ® xycht

chleba: vy ste fakt úplný debilové. kvůli Vašemu debilnímu vtípku sem prudil Basse, kterej měl pravdu…

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 ve 22:41 ® chleba

Tak kluci. vyhráli jsme. Okounek se mi přiznal, že to nechyt a vsadil se s twisterem, že to protlačí. zaslouží si posměch

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 ve 22:33 ® xycht

Bass: Nemusíš se mi omlouvat Nemyslim si, že závidíš, jen sem nemohl pochopit, proč si napsal, že mu toho okouna nevěříš tak mě napadl tenhle důvod. Ale asi sem se mýlil…

Jinak klobouk dolů před tebou, chytáš krásný okouny

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 ve 22:25 ® Dodo
Dodo

okounek : nějak často zapomínáš, nezdá se ti?!?!

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:46 ® ywan

dokopy nič: ak fakt niekto chytí 54cm basistu a neodfotí ho tak by sa mal nad sebou zamyslieť. ak si to vymyslel tak by sa mal nad sebou zamyslieť ešte viac / aspon 3 hodiny / no a tretia možnosť : kúpiť si poriadne meradlo od 0 do 100cm – aj tam mohol byť kameň úrazu A zabudol by som na možnosť č.4 : chlapi na rybách nepiť a nehuliť !!!

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:39 ® Bass
Bass

a co nám k tomu řekneš teď ?

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:38 ® ywan

doteraz som len pozoroval ako ďaleko to zájde

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:32 ® Bass
Bass

ywan: to si se připojil brzo

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:25 ® Radim
reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:22 ® ywan

odporučujem prečítať si Revír bez hraníc, tam Rusáci na dierkach dreli okiše nad 60cm len tak svišťalo

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:15 ® Radim

to je pěknej macík

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:14 ® Bass
Bass

pif: asi tak před 5ti lety jsem čet, že na Orlíku chytil nějakej němčour prokazatelně okouna 62cm .............. byla u toho hromada lidí a samozřejmě čech u kterýho byl na návštěvě.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 18:02 ® pif
pif

já jen k té velikosti,loni mě kamarád řikal,že chytil okouna 56cm,nemám důvod mu nevěřit. ale nedovedu si takovou rybu ani představit,tu obludu.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:54 ® chleba

hele, jestli si chcete voddechnout, děte na http:/www. online-hry. cz/bojove/438-war-on-spam/#

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:26 ® Bass
Bass

xycht: Napsal sem to, protože mi přišlo fakt ubohý obvinit mě z toho že někomu závidim rybu. Myslim, že většina z těch který mě znaji osobně se tomu musí smát.........­....... ale to je jedno .............. jestli chceš, omlouvám se ti ............ o to fakt nestojim, s někym se tu hádat kvůli kravině.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:19 ® xycht

Bass: a bylo nutný mi psát, že jsem ubožák? Já jsem se jen podivoval nad tím, proč pochybuješ o tom, že někdo chytne okouna 54cm a nevyfotí ho.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:19 ® Pytel
Pytel

xycht ale on nikoho neuraži.

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:16 ® Bass
Bass

To jsem rád

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:16 ® xycht

Bass: klidně urážej dál když ti to udělá dobře…

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:11 ® Pytel
Pytel

Já jo

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:10 ® Bass
Bass

Pytel: klidně, já v tom mám jasno .............. jenom doufám, že si pochopil co jsem chtěl říct a jak jsem to myslel ............... akorát mě mrzí co napsal xycht, protože to fakt nebylo nutný ............. ale mám – li to shrnout, co se okouna 54 cm týče, máme v něm jasno všichni, ne ?

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:03 ® Pytel
Pytel

Nevím no já napsal svůj názor ty jsi napsal svůj názor. Už bychom to dohadovaní ukončili co říkáš?

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 17:02 ® chleba

já mam rekord okouna(chytl jsem jen jednoho) asi 28. na plandavku

reagovat
Pondělí 26. prosince 2005 v 16:59 ® Bass
Bass

Pytel: Jasně, ale 48 a 54 je aspoň u okouna sakra rozdíl a když se podíváš na to co naměřil pupák a jak to měřil, tak si myslim, že je to poměrně přesnej údaj a hned tu máme další centimetry který haprujou.....­.......... chci tim jenom říct, že hodnota ryby 44 cm a 54 je uplně jiná ................. ať jí chytil kdo chtěl a ať s ní udělal co chtěl........­........ nevim, možná to vidim jinak, ale já osobně bych fotil a fotil a fotil......­............. a určitě bych uvažoval i o prknu na zeď, to říkál upřímě.

reagovat