Vyhledávání
Podložka pod ryby povinně? Ano/ne a proč.
22.11.2005 | foxRM | 11.556 zobrazení | 92 odpovědí
Jaký máte názor na podložku pod rybu? Měla by být povinně ve výbavě? Já myslím, že ano.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 26. ledna 2014 ve 13:40 ® chosebaits
-
NE.Další blbost a krám do báglu.Rozumnej rybář snad ví jak to má udělat, aby se choval k rybě šetrně.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 21:49 ® nnnap
-
na položenou mi přijde vybalená a připravená podložka normální. Je pohodlná pro rybu i pro mne. Nevidím důvod, když sedím na 1m2 několik hodin, ji nemít připravenou nebo cokoliv proti ní namítat. Jistě, nejezdím na kole. Ale to můžete taky všichni.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 21:29 ® Petula reakce na …
-
tony.bobo> asi tak nějak.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 21:11 ® tony.bobo reakce na …
-
Petula> To máš těžký.Kdysi sem si respektivě moja mi udělala podložku z karimatky a dopadlo to stejně jak popisuješ.Než sem udělal fotky tak se mi ryba několikrát omlátila o zem.Postupem času sem asi dostal rozum a na fotky sem se vykašlal.Je mi jedno jestli mi někdo věří zda sem chytil suma 2m nebo kapra 30 cm.Já vím jak to je.Podložku sice sem tam použiju pokud je břeh bez trávy jinak ju nevytahuju jelikož pokud tu rybu nechci vyhákuju ju hned v podběráku ještě ve vodě a kašlu na nějakou fotku.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 20:56 ® Petula reakce na …
-
tony.bobo> Takže to není jen o podložce jestli ano nebo ne jako povinnost.Podběrák je povinný,ale když ho rybář neumí použít,tak té rybě ublíží víc než když ji vyloví bez něho.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 20:53 ® tony.bobo reakce na …
-
Petula> Znám to,vidím to kolem vody
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 20:50 ® Petula reakce na …
-
tony.bobo> Věř mi,že miluju tyto rybáře,cajk mají značkový,přepych ve všech směrech,ale bohužel jim jde jen o ně samotné,né o rybu.K rybě se chovají jak hovada a že jich je!!!Hlavně,že mají super fotky.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 20:45 ® tony.bobo reakce na …
-
Petula> To je další stránka lovu kterou nikdo nevidí respektivě nechce vidět což je škoda.Další minus pro podložku jako povinou.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 19:55 @ Palivec reakce na …
-
nnnap> Já zase četl před chvíli na konkurenčním webu, že „lepší je čistá prdel kamaráda, než p.ča plná bakterií“.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 19:04 ® Petula reakce na …
-
tony.bobo> z druhé strany,když vidím rybáře ulovit velkého kapra,dá ho na zmiňovanou podložku,ale než nastaví fotoaparát pro zvěčnění sebe a úlovku,tak mu kapr 10× z podložky spadne a plácá se na břehu.Než se s ním borec vyfotí(cca 20 snímků)tak má ryba stejně dost.Podložka nebo bez ní,o tom to stejně není.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 17:01 ® nnnap
-
u kapra samozřejmost. Kapr je kámoš, ne maželka, abych ho vyválel v trávě. Jako můj soukromník o tomdle nediskutuje. Prostě podložka. A proč o tom nediskutujem my, oběti kapitálu? Asi proto, že jsme srabi a nedokážeme se mu postavit.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 16:32 ® mastrof
-
to je snad ještě větší blbost než K70! kdo se s tim má tahat? když je člověk dobytek nepomůže ani podložka.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 15:27 ® timbab reakce na …
-
Alov> Možné je všechno
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 15:16 ® Alov reakce na …
-
timbab> A když budeš zdatný mluvčí, tak třeba i povolenku
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 14:17 ® timbab reakce na …
-
nnnap> Přesně tak.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 13:29 ® nnnap reakce na …
-
timbab> jo, takovej druhej kapr
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 ve 13:13 ® timbab reakce na …
-
nnnap> No jasné,porybnej je přece kámoš, ne protivník.
reagovat - Sobota 25. ledna 2014 v 11:16 ® nnnap reakce na …
-
timbab> nebo si zapíše do své povolenky tvou docházku nebo rybu přes limit.
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 ve 21:32 ® timbab reakce na …
-
Alov> A při troše dobré vůle ti půjčí i váhu
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 v 17:09 ® Fryw
-
Proč ne. Hlavně když někdo chytá trofejní ryby a dělá s nima psí kusy na břehu…
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 v 16:53 ® tony.bobo
-
otázka podložky je celkem diskutabilní.Moje odpověď je nevím.Když procházím kolem vody a vidím jak někdo táhne rybu z vody po břehu namísto aby si vzal podběrák nebo jak ju švihem hodí zlostí do vody že je malá nebo ju tam dokonce dokope navíc když vidím jak ty ryby vypadají když se nasazuje tak si myslím že je podložka jako povinost zbytečná.Zároveň by vznikly problémy jak by taková podložka měla vypadat ono totiž i tady zmiňovaný igelit je podložka.Zároveň i kdyby se stalo že by byla povinost používat podložku měla by být automaticky povinost i použití podběráku.
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 ve 13:53 ® Alov reakce na …
-
timbab> Ježiši kriste !
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 ve 13:49 ® timbab reakce na …
-
Alov> To je jasný,proto je lepší,když je porybný poblíž a metr si můžeš zapůjčit
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 ve 13:41 ® Alov reakce na …
-
timbab> To je fakt, že v tom řádu se někdy člověk nestačí divit. Na druhou stranu to je v podstatě fuk, čím měříš (už jsme tu jinde měly o tom řeč s Davidem), protože jediný metr, který pak bude mít pravdu bude ten od porybného
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 ve 13:40 ® reakce na …
-
Cudla>
reagovatjá bych ještě do povinné výbavy přidal injekční stříkačku na píchání candátů, dezinfekci na poškozené vpichy po háčcích (a stříkačkách) a šprcku, pro ty co nechtějí ty kapry jen líbat..
- Pátek 24. ledna 2014 ve 13:29 ® timbab reakce na …
-
Alov> Kdyby to bylo specifikované tak by to moc okecávat nešlo ale vem si,jak je to teď.Míra pro zjištění délky ryby-to je co?Cejchovanej metr nebo provázek s uzlíkama či jak? Je toho moc a dává to velké možnosti pro vymýšlení blbostí
reagovat - Pátek 24. ledna 2014 ve 13:11 ® Alov
-
Tady lidi nejsou schopni nosit 3 (slovy tři) věci povinné výbavy k vodě, takže ještě jím zavést tohle, tak jsou komplet v řiti. Na druhou stranu, zas by měly co obkecávat
reagovatSpousta si v tom vyloženě libuje
- Pátek 24. ledna 2014 ve 12:31 ® Cudla
-
Ano,podložku povinně velikost 1×1,5m s pevnýmy boky zvlášť u muškařů,když jsou zabrozený.Krásně by to vypadalo když by ji mněl každej na zádech.
reagovatVýrobci by si zase mastili kapsy.
- Středa 22. ledna 2014 ve 13:20 ® malamut
-
Martin Chmelík> ono je to celkem šumák, jestli teflon, nebo smalt, hlavně se musí připravovat s láskou
reagovat - Středa 22. ledna 2014 ve 13:15 ® timbab
-
My máme podložku povinnou na RMV ale že by se nějak zlepšilo chování k rybám se říct nedá.Navíc podložkou může být i např igelitka a ne jen výrobky nejmenovaných firem.
reagovat