Vyhledávání
Lov na povrchové nástrahy v zime.
21.11.2005 | ORIMP | 3.271 zobrazení | 12 odpovědí
Aké máte skusenosti s lovom na poppery popr. iné povrchové nástrahy v chladnom počasí?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 24. listopadu 2005 ve 23:30 ® jake
-
Dědek: Pod pojmeme stoják myslím jakýkoli rybník nebo přehradu (de facto cokoli kromě řeky. Nejde o to jestli je to z Tvé hlavy nebo jiné – jde o to, jestli to funguje, zda to můžeš osobně potvrdit, že v zimních (resp. podzimních) měsících je možno na skitterpopa chytat ryby
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 19:00 ® R3F13X
-
na jake tyy pop chytate???
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 18:45 ® Dědek
-
Jake : jak jsem už psal, není to z mojí hlavy,taky jsem moc nevěřil. Co myslíš konkrétně pod stojákem?
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 9:49 ® jake
-
Dědek: Fakt, jo? To teda čumím jako blázen. Já jsem zatím na popa chytl jen 3 boleny, kdy jsem se ho letos v září konečně naučil trochu vodit – bylo to na Moravě. S klesající teplotou záběrů výrazně ubývalo a cca po 20. říjnu jsem to už s popama pro letošek vzdal. Má to smysl prubnout i na stojáku?
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 8:36 ® Dědek
-
Loni jsem vyzkoušel popa začátkem prosince na mělčině v okolí pařezů a vůbec si nestěžuju. Jo a není to z mojí hlavy
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 8:07 ® kostnak
-
na stuky pop v tomto pocasi prekvapivo funguje a konecne sa aj ostriez zadaril a to bolo vonku cca –2 st.
reagovat - Čtvrtek 24. listopadu 2005 v 7:15 ® Forest
-
Netvrdím že by jste nechytli nic, ale bude to spíše vyjimka, bo jak jistě víte ryby jsou v zimě zalezlí pokud možno v největší hloubce ve svém okolí a jsou mnohem méně agresivní a plašší než v létě, kdy se s popy dá úspěšně chytat. Navíc správná poznámka s namrzáním popa v zimě. Ale je to můj názor. Každopádně přeji hodně úspěchů.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 19:17 ® skwor
-
Na popry to bere v létě, v chladném období lovím většinou jen na twistery.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 18:52 ® stuka22
-
orimp: suhlasim s thomasom. a na orave ti to ukazem ze to ide aj cez zimu. zaltial lovu zdar
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 18:04 ® Tomash
-
Letos to chci taky prubnout na popy. Zbytečná ztráta času to určitě nebude. jde o to vědět, kde je jaká hloubka. Asi by to bylo na prd, kdybys „popil“ někde nad 15 metrovou propastí, ale tam, kde je 1–3metry hloubka to půjde. Minulý rok, když jsem chytal na rybičky na káču, začala najednou rybka mnou nastražená vyskakovat na hladinu a štika ji atakovala. Nakonec řto vyhrála štika (62cm). Takže i proto si myslím, že to půjde. Uvidíme. Každopádně dám vědět – chystám se jít o víkendu…
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 18:02 ® pablo
-
možno skôr v treskúcej zime použiješ wobler (po druhom a ďaľšom náhode) ako zbraň prvého úderu – ak sa trafíš
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 17:58 ® jake
-
Žádné. Ani to nezkouším. Myslím, že je to naprosto zbytečná ztráta času.
reagovat