Chytej.cz

Taky sbíráte nástrahy, když na přehradě upustí vodu? necteno

21.11.2005 | Daemon | 3.172 zobrazení | 30 odpovědí

Vždycky mám radost, když na přehradě upustí vodu a začnou se oběvovat různě pařezy a podobné překážky. Člověk tam vždycky najde nějakou třpytku, gumu a podobné věci… Také se snažíte něco ukořistit?:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 23. listopadu 2005 v 1:22 ® pikos
pikos

A víte, že vše co tam najdete patří státu, hlavně bacha na drahé kovy, máte jich každý, koukám, plný kýbl. Tavíte to, transformujete na zlato. A chudák stát chudne a chudne.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 19:38 ® R3F13X
R3F13X

Cep: Ja nekradu,setrim. to je lepsi si to kovovou formicku udelat ne???Kdyz mam moznosti. zatim to ale zkusim se sadrou…

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 19:37 ® R3F13X
R3F13X

upbraider. jake mas vyrobene woblery. Posli fotky…

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 19:19 ® CeP
CeP

upbraider : taxe kukni semkaj : „Příchykopyta®“

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 19:15 ® upbraider
upbraider

Možná se budu ptát hloupě. Rotačky,plandy a woblery si taky dělám. Ale jak vyrábí Přichy twistery?Docela by mi to zajímalo. Vláčka je můj oblíbenej způsob lovu…

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 19:02 ® Prutos
Prutos

CeP: On chce lít hlavičky aby ušetřil! Ale jinak je to pěkné.

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 19:02 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

CeP: Přesně do tohodle jdu. Příchy mi bude vyrábět gumy, já hlavy a budeme plně soběstační

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 18:41 ® CeP
CeP

R3F13X : na ty jigovy hlavicky by se ti mohlo hodit tohle :

ale kua ty penize…

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 16:45 ® Daemon

Já si taky dělám nějaký olova. Na staré plechovkce jsem kleštěma udělal zobáček a na druhé straně úchyt na kleště. Plechovku s olovem strčim na rošt nad ohněm a 5l pumpičkou na člun tam občas fouknu, takže je tam žár jako v peci. Potom vezmu plechovku do kombinaček a leju olovo zobáčkem do forem se sádry. Nic moc na tom není…

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 11:15 ® R3F13X
R3F13X

skoda ze tady v Praze nic obchazet nejde:o(((

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 8:31 ® Fugas

Snažim se toho ukořistit co nejvíc! Jak klesne na Orlíku voda, obejdu mista kde se hodně chytá + vázne a mam vždycky plný kapsy vláčecích nástrah. Olovo a krmelce už neberu, nebo toho mám už celkem dost. Tak 50% z toho co mam jsou nalezenci:-) . Největší radost mam vždycky z rapal, to se fakt vyplatí. V posledních letech ale ubylo plechů ale zase nacházim hodně gum. Většinou stačí vyměnit hlavičku s háčkem a maká jak nová. Nedělám to proto že bych byl až taková socka, ale prostě mě to baví

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 1:31 ® R3F13X
R3F13X

Cau transformatori. tzak co komu z toho vychazi???Mno ja se zitra pokusim o jigove hlavicky pomoci marmysky a propanbutanove lampy. mno doufam ze mi z toho zlato ani palenka nevyleze,potreboval bych ty hlavicky

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 0:11 @ 

srami:tak to potom jo. Uuups

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 0:03 ® srami
srami

ok ale já řeším ten propan-butan víš

reagovat
Úterý 22. listopadu 2005 v 0:00 @ 

Srami: mám teď doma 7kg olověné směsi,jelikož jsem hrnec přikryl pánvičkou,zarochal jsem to do ohniště a ta pánev se mi roztekla také,takže si myslim že to asi bylo dobře rozehřátý. Jinak jestli využívám energii nebo ne je mi fuck,protože dvě polínka navíc mě nezabijou.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:57 ® srami
srami

ok jenom že spotřebuješ celkem dost energie zbytečně a navíc nedosáhneš takovou teplotu aby se ti to vařilo a bublalo víš!!!

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:54 @ 

Srami: ale no tak,mluvím trošku nadsazeně,vždyť se to dá v hrnci roztavit a naběračkou nalévat. Jak polívčička. A máme kompromis. Já mám hrnec,ty naběračku,oba jsme happy a můžem jít na pivko.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:51 ® dudu

Cep- podle mě je lepší transformovat švestky do kapalné podoby, a tím z nich přebytečný olovo odstranit. Úspěch na rozdíl od tebe je 100%ní. Bohužel z toho olověnýho odpadu neumím závaží vyrobit, ale ten produkt je dost dobrý.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:50 ® srami
srami

A ty máš formu na 10 kg olova?

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:49 @ 

a ted si vem kdyz bude chtit roztavit 10 kg olova. budiz mu naberacka milostiva.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:47 ® srami
srami

Nejlepe je sehnat starou naběračku a dát do ní pár kousků olova a roztavit jde to rychleji lepší manipulace a pokud si uděláš na té naběračce kanálek odtokový tak se ti bude i dobře lít do formy a nemáš problém s teplotou

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:38 @ 

CeP: a když mi povíš jak se to dělá,tak budu tvůj uplně nejvíc nejlepší kámoš a dám ti kousnout štrůdlu.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:14 ® DEATH

Jako správný a tudíž chudý Čech. ano Ale ty ku*vy český bejvaj rychlejší.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 22:57 ® CeP
CeP

troubove… kdo to kdy videl tavit olovo… pche!! ja ho mechanicky transformuju ve zlato.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 22:47 ® Robur
Robur

KDyž neumíte tavit olovo, tak se podívejte na PElíšky.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 22:31 @ 

Nebo dle meho nazoru rychlejsi a levnejsi reseni je starej hrnec,nebo rendlik,rozdelat ohen,uprostred ohniste diru,tam polozit ten hrnec a je to,ale je prcani s tim dostat hrnec z ohne a nespalit se.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:33 @ 

Quote: On 2005–11–21 13:26, R3F13X napsal: Alivio. Cim tavis olovo doma???Ja si chci delat hlavicky a Marmysky a nevim cim to tavit,premyslel jsem nad propanbutonovou lahvi a varic na ni…

Přesně tak,malá lahev,hořák,starej hrnec a je roztaveno. Ale já to tavim a  leju po malým množství cca 0,5 kg. Kdybys chtěl roztavit 5 kg tak to ti asi stačit nebude.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:26 ® R3F13X
R3F13X

Alivio. Cim tavis olovo doma???Ja si chci delat hlavicky a Marmysky a nevim cim to tavit,premyslel jsem nad propanbutonovou lahvi a varic na ni…

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:24 ® R3F13X
R3F13X

h4h4h4h4. mno kdyz jsi u toho,tak ja nemam prilezitost ale u babci ve Vlasimi opravovali jez a tak zavreli Blanici vlasimskou na minimum,ze byla skoro sucha. tekl tam jen curek,predemm vylovili ryby elektrikou a bracha tam potkal nejaky kluky,co tam lezli bahnem a tak a meli skoro z poloviny naplnenej 5l kyblik woblerama,mezi kterejma prej nechybeli ani rapaly,twistery a rotackama. mno prej dobra podivana a to je tam reka hluboka od 70cm-1,5m a to tam lidi nechaj. si nevazej penez…

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:22 @ 

No pokud je to zachovalá guma,planda nebo wobler,tak proč ne?Ale jak řikám,musí to být zachovalý. Vyměnim háčky,zkontroluju jestli to neni někde moc orezlý a beru. Ale největší radost mi dělaj olova,olověný krmítka apod,olovo si doma sleju a dělám si nový. Prostě zrecykluju.

reagovat