Vyhledávání
Taky sbíráte nástrahy, když na přehradě upustí vodu?
21.11.2005 | Daemon | 3.172 zobrazení | 30 odpovědí
Vždycky mám radost, když na přehradě upustí vodu a začnou se oběvovat různě pařezy a podobné překážky. Člověk tam vždycky najde nějakou třpytku, gumu a podobné věci… Také se snažíte něco ukořistit?:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 23. listopadu 2005 v 1:22 ® pikos
-
A víte, že vše co tam najdete patří státu, hlavně bacha na drahé kovy, máte jich každý, koukám, plný kýbl. Tavíte to, transformujete na zlato. A chudák stát chudne a chudne.
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 19:38 ® R3F13X
-
Cep: Ja nekradu,setrim. to je lepsi si to kovovou formicku udelat ne???Kdyz mam moznosti. zatim to ale zkusim se sadrou…
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 19:37 ® R3F13X
-
upbraider. jake mas vyrobene woblery. Posli fotky…
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 19:19 ® CeP
-
upbraider : taxe kukni semkaj : „Příchykopyta®“
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 19:15 ® upbraider
-
Možná se budu ptát hloupě. Rotačky,plandy a woblery si taky dělám. Ale jak vyrábí Přichy twistery?Docela by mi to zajímalo. Vláčka je můj oblíbenej způsob lovu…
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 19:02 ® Prutos
-
CeP: On chce lít hlavičky aby ušetřil! Ale jinak je to pěkné.
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 19:02 ® BoBo-Falknow
-
CeP: Přesně do tohodle jdu. Příchy mi bude vyrábět gumy, já hlavy a budeme plně soběstační
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 18:41 ® CeP
-
R3F13X : na ty jigovy hlavicky by se ti mohlo hodit tohle :
ale kua ty penize…
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 16:45 ® Daemon
-
Já si taky dělám nějaký olova. Na staré plechovkce jsem kleštěma udělal zobáček a na druhé straně úchyt na kleště. Plechovku s olovem strčim na rošt nad ohněm a 5l pumpičkou na člun tam občas fouknu, takže je tam žár jako v peci. Potom vezmu plechovku do kombinaček a leju olovo zobáčkem do forem se sádry. Nic moc na tom není…
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 11:15 ® R3F13X
-
skoda ze tady v Praze nic obchazet nejde:o(((
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 8:31 ® Fugas
-
Snažim se toho ukořistit co nejvíc! Jak klesne na Orlíku voda, obejdu mista kde se hodně chytá + vázne a mam vždycky plný kapsy vláčecích nástrah. Olovo a krmelce už neberu, nebo toho mám už celkem dost. Tak 50% z toho co mam jsou nalezenci
reagovat. Největší radost mam vždycky z rapal, to se fakt vyplatí. V posledních letech ale ubylo plechů ale zase nacházim hodně gum. Většinou stačí vyměnit hlavičku s háčkem a maká jak nová. Nedělám to proto že bych byl až taková socka, ale prostě mě to baví
- Úterý 22. listopadu 2005 v 1:31 ® R3F13X
-
Cau transformatori. tzak co komu z toho vychazi???Mno ja se zitra pokusim o jigove hlavicky pomoci marmysky a propanbutanove lampy. mno doufam ze mi z toho zlato ani palenka nevyleze,potreboval bych ty hlavicky
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 0:11 @
-
srami:tak to potom jo. Uuups
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 0:03 ® srami
-
ok ale já řeším ten propan-butan víš
reagovat - Úterý 22. listopadu 2005 v 0:00 @
-
Srami: mám teď doma 7kg olověné směsi,jelikož jsem hrnec přikryl pánvičkou,zarochal jsem to do ohniště a ta pánev se mi roztekla také,takže si myslim že to asi bylo dobře rozehřátý. Jinak jestli využívám energii nebo ne je mi fuck,protože dvě polínka navíc mě nezabijou.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:57 ® srami
-
ok jenom že spotřebuješ celkem dost energie zbytečně a navíc nedosáhneš takovou teplotu aby se ti to vařilo a bublalo víš!!!
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:54 @
-
Srami: ale no tak,mluvím trošku nadsazeně,vždyť se to dá v hrnci roztavit a naběračkou nalévat. Jak polívčička. A máme kompromis. Já mám hrnec,ty naběračku,oba jsme happy a můžem jít na pivko.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:51 ® dudu
-
Cep- podle mě je lepší transformovat švestky do kapalné podoby, a tím z nich přebytečný olovo odstranit. Úspěch na rozdíl od tebe je 100%ní. Bohužel z toho olověnýho odpadu neumím závaží vyrobit, ale ten produkt je dost dobrý.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:50 ® srami
-
A ty máš formu na 10 kg olova?
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:49 @
-
a ted si vem kdyz bude chtit roztavit 10 kg olova. budiz mu naberacka milostiva.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:47 ® srami
-
Nejlepe je sehnat starou naběračku a dát do ní pár kousků olova a roztavit jde to rychleji lepší manipulace a pokud si uděláš na té naběračce kanálek odtokový tak se ti bude i dobře lít do formy a nemáš problém s teplotou
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:38 @
-
CeP: a když mi povíš jak se to dělá,tak budu tvůj uplně nejvíc nejlepší kámoš a dám ti kousnout štrůdlu.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 23:14 ® DEATH
-
Jako správný a tudíž chudý Čech. ano Ale ty ku*vy český bejvaj rychlejší.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 22:57 ® CeP
-
troubove… kdo to kdy videl tavit olovo… pche!! ja ho mechanicky transformuju ve zlato.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 22:47 ® Robur
-
KDyž neumíte tavit olovo, tak se podívejte na PElíšky.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 22:31 @
-
Nebo dle meho nazoru rychlejsi a levnejsi reseni je starej hrnec,nebo rendlik,rozdelat ohen,uprostred ohniste diru,tam polozit ten hrnec a je to,ale je prcani s tim dostat hrnec z ohne a nespalit se.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:33 @
-
Quote: On 2005–11–21 13:26, R3F13X napsal: Alivio. Cim tavis olovo doma???Ja si chci delat hlavicky a Marmysky a nevim cim to tavit,premyslel jsem nad propanbutonovou lahvi a varic na ni…
Přesně tak,malá lahev,hořák,starej hrnec a je roztaveno. Ale já to tavim a leju po malým množství cca 0,5 kg. Kdybys chtěl roztavit 5 kg tak to ti asi stačit nebude.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:26 ® R3F13X
-
Alivio. Cim tavis olovo doma???Ja si chci delat hlavicky a Marmysky a nevim cim to tavit,premyslel jsem nad propanbutonovou lahvi a varic na ni…
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:24 ® R3F13X
-
h4h4h4h4. mno kdyz jsi u toho,tak ja nemam prilezitost ale u babci ve Vlasimi opravovali jez a tak zavreli Blanici vlasimskou na minimum,ze byla skoro sucha. tekl tam jen curek,predemm vylovili ryby elektrikou a bracha tam potkal nejaky kluky,co tam lezli bahnem a tak a meli skoro z poloviny naplnenej 5l kyblik woblerama,mezi kterejma prej nechybeli ani rapaly,twistery a rotackama. mno prej dobra podivana a to je tam reka hluboka od 70cm-1,5m a to tam lidi nechaj. si nevazej penez…
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:22 @
-
No pokud je to zachovalá guma,planda nebo wobler,tak proč ne?Ale jak řikám,musí to být zachovalý. Vyměnim háčky,zkontroluju jestli to neni někde moc orezlý a beru. Ale největší radost mi dělaj olova,olověný krmítka apod,olovo si doma sleju a dělám si nový. Prostě zrecykluju.
reagovat