Vyhledávání
Chytani na marmysky. Vse co o tom vite a chcete se podelit
20.11.2005 | R3F13X | 29.949 zobrazení | 31 odpovědí
Pocinaje od zpusobu, velikosti, doplnovani marmysek gumami, hnojaky, atd az po vyrobu. napiste…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 18. prosince 2015 v 10:37 ® pechja
-
Dobrý den, zajímalo by mě zda si někdo doma vyrábíte marmyšky a zda by bylo možné se domluvit a nechat si vyrobit pár kousků, bohužel ty prodávané mě ve většině případů nevyhovují a čas na jejich výrobu bohužel nemám. Všem děkuji za pomoc když tak se ozvěte do zpráv Jan
reagovat - Sobota 3. března 2012 v 16:10 ® Cudla
-
Forma hliník dá se i pertinax,dělaj i silikonové
reagovat - Pátek 2. března 2012 ve 22:31 ® Losfedos reakce na …
-
Cudla> dekuju… jaký použít matroš?kov,nebo slitinu?
reagovat - Pátek 2. března 2012 ve 22:21 ® Cudla reakce na …
-
Losfedos> Vemeš kus materiálu (2×)a snažíš se zrcadlově vybrušovat tvar,chvilkama (stále) ti s toho bude jebat a pak je možná v dálce i výsledek..Pokusim se nafotit formu,ale až příští týden.
reagovat - Pátek 2. března 2012 v 19:11 ® Losfedos reakce na …
-
Cudla> némáte nákres formy na marmyšky? rád bych si nechal udělat formu… dik
reagovat - Středa 29. února 2012 v 18:51 ® Losfedos
-
nevíte prosím, nějaký dobrý a relativně levný e-shop kde se dají sehnat za rozumnou cenu Marmyšky,kde mají širší sortiment… diky…
reagovat - Pátek 24. února 2012 v 15:05 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Já zatím ještě mám,ale až dojdou tak vím kam pujdu.
reagovat - Pátek 24. února 2012 ve 14:23 ® kerob
-
R3F13X – opravil jsem ti tu hrubku v zadani (gumamY).
reagovat - Pátek 24. února 2012 ve 13:59 ® Cudla reakce na …
-
chosebaits>To je várka 2012 neboj moc jich nezbyde,jenco je u mě zjistí ti mí vlčáci…
reagovat - Pátek 24. února 2012 ve 12:52 ® chosebaits reakce na …
-
Cudla> Neukazuj moje zbraně!!!!!
reagovat - Pátek 24. února 2012 v 11:54 ® ladamaj
-
Na marmyšky Viz foto od Cudli.Prut jemnější špičku a občas nasadím chvějivku coš je znát a cítím každé drbnutí velikosti používám různé samosebou ji doplním nějakým atraktorem aperfektní chytání.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2012 v 9:40 ® Cudla
-
Když neprohánim mouchu tak většinou toto.
reagovat - Středa 22. února 2012 ve 23:47 ® pepanek
-
Víme hodně,ale podělit se nechcem.
reagovat - Středa 22. února 2012 v 1:04 ® sroubecek11
-
Tak marmyšku používám pro lov na smáčka a nemůžu si to zatim vynachválit.. Zkoušel jsem lovit na marmyšku+smáčka na našem rybníku a siveni po tom šli jak zblázněný
reagovat - Středa 23. listopadu 2005 v 11:09 ® tucnak11
-
Na mermysky chytal isem od děcka v Polsku a je mi 46 let. Tento spusob je tady zakazan s direk je moc duvodu. Ryby maji mit v zimu klit bezpečy rybaře a. t. d. Nmužu to pohopit asi je to moje věc ze lezu na led a ochrožuji svuj život. Ořralec u volantu ochrožuje jak svuj tak jinnych život a je vpořadku. Ale do tematu. Jaki ma byt prut,pokut chytame v leto vyhodny je winkepicker a to s najmenšim gramažem Byron ma 2.70 a3m gr.3–12 potom je Shimano. Na led to muřete si udělat sami,duležite je pokud chytate na male mermyšky udělat kondukter zaběru,10 cm ocelovy pružinovy drat ,tenky atake sklolaminatovy material šmirgl a pomalu zešmirglovat do tenkej tyčinky tak aby mermyška 2gr mohla cho trochu ochnout je to prace o nervy. Kondukter přypevni se na špice choupanim se zveda mermyšku ode dna spřerušovanim.
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 18:00 ® pablo
-
R3F13X: keď pozrieš na môj profil a nárečie, v ktorom píšem, tak zistíš, že nie
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 17:57 ® R3F13X
-
Pablo,jis z Prahy???
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 17:55 ® pablo
-
ja som kúpil špeciálne na marmyškovanie Jaxona syrius 2.7, 1–10g s chvejivou špičou a zatiaľ spokojnosť
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 16:38 ® kelt
-
Tumi: když se podíváš do rubriky marmyška tak se tam dočteš jakou výbavu použít na marmyškování. Já osobně jsem si koupil w-picker od shimana v gramáži 1–10g a jsem naprosto spokojen protože opravdu cítím v ruce co s tou marmyškou dělám a hlavně poznám sebemenší záběr…
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 16:09 ® skwor
-
HaD:Je ještě na Jordáně povoleno dírkaření?
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 15:39 ® R3F13X
-
Kdyz je lov na dirkach zakazan,jake jsou vymezeni pro to co je dirka a co je proste treba tajici led???
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 11:36 ® xycht
-
HaD: díky
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 11:32 ® HaD
-
xycht: podle RŘ ano
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 11:30 ® xycht
-
Chytal sem s nima na dirkách a měl sem takový ty olověný stříbrný – vel. asi 3cm na který sem dával červy a docela to na ně šlo. hlavně větší duháci a taky štika se spletla. Ty marmyšky jsou supr…
Mam dotaz: marmyškování je přívlač?
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 11:19 ® Tumi
-
Jake:je na marmyšku potřeba prut s citlivou špičkou????
reagovat - Pondělí 21. listopadu 2005 v 10:50 ® R3F13X
-
Hmm to se teda nemas,doufam ze jak tam strkaj nos,ze jim ho priskripnou a oni to nechaj plavat…
reagovat - Neděle 20. listopadu 2005 ve 22:39 ® jake
-
Existují i soukromé revíry. Ono se sice nesmí oficiálně ani na nich, ale chytá se tak – viz Grunty, Jestřabice apod. Ale to by byla trochu delší debata. Nicméně mám bohužel signály, že soukromý revír, kde jsem minulou zimu takto chytal, má v tomto asi odzvoněno. Začali tam do toho strkat nos nějací „ochranáři“ a údajně to vypadá na nadcházející sezónu dost blbě
reagovat - Neděle 20. listopadu 2005 ve 22:33 ® jake
-
A do třetice zase ještě já – přečti si RUBRIKY – téma MARMYŠKA. máš tam 7 krásných článků. když to přelouskáš, hned budeš moudřejší. A změń si nick – ten, který máš, je vhodný tak možná pro robota
reagovat - Neděle 20. listopadu 2005 ve 22:26 ® R3F13X
-
A kde jsi chytal na dirkach???Vzdyt se to nesmi ne???Mno doufam ze to s nimi pujde. dik za radu…
reagovat - Neděle 20. listopadu 2005 ve 22:21 ® jake
-
Na marmyšku se mi loni povedl zatím můj největší okoun – 32. Další zajímavost – první moje navázaná marmyška – snad druhým nebo třetím náhozem parma 47 – pochopitelně okamžitě ulomený háček při vyháčkovávání. V zimě jsem je zkoušel i na dírkách (se sýrem), ale k mému údivu zcela bez úspěchu. Tam se daleko více osvědčily mikrotwistery.
reagovat