Vyhledávání
gumové čluny pro rybaře
19.11.2005 | Kecalka | 59.197 zobrazení | 304 odpovědí
jake mate zkušenosti s"gumove rybařské čluny" . kvalita. značka, velikost,atd
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 11:05 ® LeoC
-
Včera jsem provedl kontrolní měření délky času potřebného k nafoukání celého člunu přes tem můj elektrický bazmekt: celé to trvá necelých 20 minut, dofoukávám asi 10 zdvihů do každé komory. Přestože mám nastavený max. tlak pro foukání, tak to jde max. do 200 mbar, přičemž hlavní válce mají mít tlak 250 mbar, AirMat podlaha a kýl 350 mbar.
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 15:14 ® saman
-
® LeoC> tak preji at udela hodne radosti na vode tesim se az koupim take vypada dobre
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 8:51 ® LeoC reakce na …
-
džigit> to ni, jsem fúkal fčera, dnezka se mi enem něchce chrapať
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 8:29 ® džigit reakce na …
-
LeoC> a gvuli temu si vstaval tak brzo?
reagovat - Pátek 24. prosince 2010 v 8:24 ® LeoC
-
Tak nový člun už byl nafouknut, zase vyfouknut a kupodivu jsem ho i s rezervou vměstnal do tašky. Protože mi tam chybí držáky prutu, což u Fishhuntera je na každé straně po jednom, a protože jsem při svých objevitelský e-mailech s čínskými výrobci člunů narazil na možnost dodání těchto držáků, chtěl bych se poptat, zda-li někdo má zkušenosti s jejich nalepením a následným používáním?
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 17:43 ® Stroft reakce na …
-
kejra> To nejde, mrzne a já nejsem mobilní, abych je ošetřoval. V pondělí pošlu kluka aby je vypustil.
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 16:28 ® kejra
-
Stroft>díky za nabídku,starý brachu…vidím to na mezisváteční soutok odra-ostravice..tak když tak je ještě podrž
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 15:09 ® džigit reakce na …
-
kejra> teď v zimě bys mohl okolo najít plno mrtvé havěti!Počínaje cikánskými holuby až po jejich „chovatele“.A pokud neschválí spalovnu,co s nově nabytým organickým odpadem,viď
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 15:05 ® kejra
-
osprey>jasně že fázi,proč nevyužít kvalitní vodivosti hliníku
reagovat…samo,že si dělám kozy,ale asi by to nebylo od věci.Obávám se ale,že při mé zapomětlivosti,bych tu šupu dostal já
- Sobota 18. prosince 2010 ve 14:15 ® Stroft reakce na …
-
kejra> Víš, že mám pro Tebe slabost
reagovatTaké proto ti nabízím zbytky nástražek, v perfektní kondici,cca 100ks. Jinak vypouštím do Lubiny.
- Sobota 18. prosince 2010 ve 13:52 ® osprey reakce na …
-
kejra> Pod proudem ve smyslu, že když dojde k manipulaci s lodí, přeruší se obvod a spustí alarm anebo máš do ní natvrdo puštěnou fázi?
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:34 ® kejra
-
Stroft>…Péťo nebýt Tebe,nemám Linder…a vůbec bych tak nějak rybářsky chřadl kdybych tě nepoznal…je to tak dobře??..
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:30 ® kejra
-
ospey>..mám ji neustále pod proudem,sběrači jsou všudypřítomní
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:29 ® Stroft reakce na …
-
kejra> tak bacha, já na tebe chlebem a ty......
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:23 ® osprey reakce na …
-
kejra> Krásná lodička – ta by se mi neohřála ani na zahradě, natož někde u vody
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:16 ® džigit
-
kejra> aha,spalovací a koníky mně nenapadly…
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:15 ® kejra
-
…ha,už je tu!!
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:14 ® kejra
-
Džigit>Jednak právě to rovné dno(fishing má véčko) a za druhé mohu zapřahat více koníků.Fishing jen do 5hp a to je věru někdy málo…tak a teď si počkáme,kdy se objeví sádrový panáček a začne mně plísnit
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:12 ® Stroft reakce na …
-
LeoC> Na tom parníku s Kejrou jsem nebyl. Byl jsem na druhém „parníku“ který nebyl o nic lepší a pozoroval jsem ho z 20ti metrů. Ač to bylo humorné , tak utopit bych ho nenechal, bo je to můj nejoblíbenější parťák! V té době, to byl ještě velký tvrďák.....celý mokrý, skoro v mrazu vydržel ještě další dvě hodiny chytat.
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 13:00 ® džigit reakce na …
-
kejra> a co Tě vedlo ke Sportsmenu?Proč ne Fishing?
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 12:38 ® kejra
-
Džigit>…tak,tak..neverending story…tak ještě pro pořádek ještě trošku toho hliníku na gumové forum a pryč odsuď!
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 12:36 ® LeoC
-
džigit> jenom jsem zvědav, zda kromě Tebe vleze někdo na mou loďku…
reagovat(až ji konečně příští rok nafouknu)
- Sobota 18. prosince 2010 ve 12:34 ® džigit reakce na …
-
kejra> na to se hodí výrok PepyČ-věčnej Tackletunning
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 ve 12:25 ® kejra
-
Džigit>No ono tvar jak tvar,mělo to aspoň rovné dno,což bylo fajn,ale ač z gumáku velikostní nárůst,tak pořád malá nestabilní plechovka s nízkými boky.Furt jsem jenom trnul,kdy mně to zaleje.Stroft by ti mohl vyprávět! Nýčko jsem spokojeným vlastníkem Linderu Sportsmann355. Teď už vím,že jsem měl pořídit Sportsmann400,ale i tak jsem nad míru spokojen.Čučet po lepším budeme do nekonečna
reagovat - Sobota 18. prosince 2010 v 10:33 ® džigit
-
kejra> no to je hodně nepovedený tvar lodi.Dovedu si živě představit,jelikož jsme se na setkali s podobným na Pálavě.Tam bylo dno ještě do oblouku.S vesly to šlo,ale motor…
reagovat
Ty máš teď něco velkého,viď? - Sobota 18. prosince 2010 v 10:05 ® kejra
-
Džigit> Období necek začalo až později…viz Stroftovo přiložené foto.Vlastnil jsem identický kousek a s úsměvem vzpomínám jak jsem ve předu vozil kovadlinu abych zkrotil neposedou příď bo jinak bych neviděl na cestu
reagovat…Stroft myslím zatěžoval poctivými křemennými valouny. LeoC>..
..znovu se podívej na foto mého parníku a slyš:kolena až k druhé laviččce,pod prdelí baterka,mezi nohama řízkovnice,na přídí batoh a takřka všude neposlušné kotevní lano..tenkrát ještě zbytnělý Stroft by se mi tam už vážně nevlezl
- Sobota 18. prosince 2010 v 8:21 ® LeoC reakce na …
-
Stroft> A Ty jsi byl s ním na tom „parníku“?
reagovat - Pátek 17. prosince 2010 ve 23:46 ® Stroft
-
kejra> Ještě teď se směji až se za břicho popadám, děkuji ti za nádherný zážitek
reagovatAby ti nebylo líto posílám také foto jednoho neuváženého nákupu a s tím spojeny slušný ponor kdy jsem si jen svou zbrklostí zachránil kejhák
- Pátek 17. prosince 2010 ve 23:36 ® džigit
-
kejra> že by proto vám říkali „neckáři“
reagovatse nedivím…
- Pátek 17. prosince 2010 ve 23:34 ® Stroft
-
osprey> Chválihodné, já na sobě budu muset ještě pracovat a konečně si koupím na loď popelník!
reagovat