Chytej.cz

Preparace necteno

18.11.2005 | Libor | 3.987 zobrazení | 14 odpovědí

Ahoj všichni, vím že pouštět ryby je fajn, pouštím pořád, ale když k tomu dojde kolik jste a za jakou preparaci zaplatili? Zajimalo by mě kolik stojí preparace… díky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 20. listopadu 2005 v 18:22 ® hraji
hraji

R3F13X: omlouvám se, jestli jsem spletl tvůj nick, je opravdu kouzelný. Co se týče preparování, návod najdeš na internetu.

reagovat
Sobota 19. listopadu 2005 v 10:22 ® pif
pif

měl 190 cm. taky se mě cena zdála hodně,ale co naděláš

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 20:59 ® Tomik
Tomik

podle me to je na vaze. mam doma nekde cenik ale nechce se mito jit hledat..

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 20:55 ® jiris
jiris

frenki – 60kč 1 cm??? Co to prosim te je? 1 m ryba cela cca 4 tisice.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 19:41 ® frenki
frenki

no, já ryby preparuji takže si svuj ulovek udělám sám. ale jinak stojí centimetr ryby kolem 60kč

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 19:38 ® skwor
skwor

Tomik:Podle tý ceny tak 265cm 140kg

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 19:29 ® Tomik
Tomik

jak velkej sumec to byl?

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 19:16 ® pif
pif

nechal jsem v praze u firmy ausbský preparovat hlavu sumce,stálo to 5000kč.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 18:34 ® Tomik
Tomik

p3fblablabla: mas osobku

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 18:33 ® R3F13X
R3F13X

Hraji optej se pls bratra jak se to preparuje. Diky..

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 18:32 ® R3F13X
R3F13X

Tomiku a jak se to dela???

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 15:55 ® skwor
skwor

sám jsem si „vypreparoval“ hlavu 90cm candáta. Dal jsem jí na 3 dny do mraveniště a kostru nalakoval. Není to pravý preparát, ale jsem spokojený

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 14:21 ® Tomik
Tomik

taky preparuju sám, nic na to neni. jen sehnat formalin..

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 13:02 ® hraji
hraji

Mám velmi, ale velmi šikovného bratra, který preparuje ryby s radostí a v podstatě zdarma. Není to ale pravidlo, za preparaci se platí docela dost, záleží na tom, zda preparuješ celou rybu nebo jen hlavu. Až pochopím způsob vkládání obrázků, tak sem dám obrázek štičí hlavy z jeho dílny.

reagovat