Chytej.cz

výroba marmyška necteno

18.11.2005 | pablo | 14.921 zobrazení | 39 odpovědí

páni, otázka do pléna, Skúšali ste už sami vyrábať nejaké marmyšky? Uvítal by som najaké nápady s formamy (sadrové mi veľmi nevyhovujú). Hlavne ma zaujmajú typy so stredovou dierkou. Skúšali ste aj povrchovú úpravu pokovovaním (meď, zlatá)? Dopredu vám ďakujem za príspevky

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 28. listopadu 2005 v 11:08 ® jarv

Máš je pěkný… a na „pecky“ se chytá stejně dobře jako na placatý.

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 v 10:43 ® pablo

fotku dávam do časti „vláčkaři“, nakoľko sa mi ju sem nepodarilo vložiť

reagovat
Pondělí 28. listopadu 2005 v 10:40 ® pablo

tak som podľa jarva skúsil vyrobiť nejaké marmyšky. Akurát som nedotiahol ešte spôsob vyplnenia formy cínom, nakoľko tento má stále snahu o guľatú formu. Spodná marmyška je od Ryny.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 v 8:40 ® pablo

jarv: až teraz som sa dostal na net. Perfektné a celkom jednoduché. Aspoň sa vyhnem práci s horúcim olovom. Ďakujem. A k tým dierkam. Chcel som využiť zásobu lopatkových háčikov, ktoré mi ostali- ale teraz zrejme do formy doplním len jednoduché očko z drôtu na uchytenie

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 21:54 ® mirmen

jarv:díky za odkaz, zajímavá isnpirace

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 12:19 ® jarv

Pokud si chceš sám dělat marmyšky se středovou dírkou, můžeš použít postup z odkazu – háček ale podržíš rovně a skrz očko dej nejdřív drátek, který po zatvrdnutí cínu vytáhneš (jde to dost blbě). Ale ten nafocený postup je pro mě lepší kvůli navazování – háček si posuneš dle použití marmyšky (vertikální – střed nebo normální vláčení – třetina délky tělíčka). Lépe je použít strýmrové háčky s očkem vyhnutým dovnitř, protože háček pak není v tak ostrém úhlu vůči rovině. Tady je ten odkaz: www. rybolov. de

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 11:01 ® ESKY

no jo, ale trošku to potrvá, je toho strašně moc, ju?

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 10:55 ® pablo

esky: bohužiaľ s ruštinou som mál vždy problémy. Nemohol by si mi poslať podrobnejší odkaz na tej stránke ohľadne výroby marmyšiek? Dík

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 10:47 ® ESKY

www. vlasenko. ru Jestli si pamatuješ jazyk velkého bratra, tak to bude tvoje nejoblíbenější stránka. Dovi… ( prostě tenhle týpek ví o přívlači snad vše )

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1