Chytej.cz

Jak na plotici? necteno

17.11.2005 | Mlady_Rybar | 3.640 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj,

chtěl bych poradit na co berou plotice(ale i perlín, karas apod.), obvykle chytím kapra(na rousnici, na těsto) pište tipy na nástrahy, vlasce, splávky, č. háčků, způsoby lovu. Děkuji moc všem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 19. listopadu 2005 v 10:32 ® spechy

Prichy:rád se přidám tu řeku bych bral estli nemáš strach co takhle Loket?

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 23:29 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Prichy: jj, teď hlavně okyši A na jaře jsem fakt zvědavej

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 22:53 ® Prichy
Prichy

Bobo jasan. muzeme to ze srandy zkusit, ale pod na reku..... Ne, s tim nasazovanim mas proste pravdu. ale jsem zvedavej. pockame si az to zacne jit, aby vysledky byli co nejoptimalnejsi. docela by me zajimalo, jak by to dopadlo… PS: at hlavne slapou okouni

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 20:52 ® nurse02
nurse02

Kostnaci jsou opravdu super nastraha a Bonudelle samozrejme taky. Nejradsi na feeder.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 20:17 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Prichy: OK, na jaře na Jesenici porovnáme, já budu chytat kapry a Ty plotice, schválně kdo víc No ale abych to vzal trošku vážněji. Faktem je, že plotice je opravdu hojná a všudypřítomná ryba, respektive – měla by být. Ideální příklad je právě Jesenice. Bývaly doby, kdy po celý rok, každý den brali cejni a plotice vysloveně ve velkém a bylo v podstatě jedno, jaká nástraha se jim naservírovala. Uplynulo pár desetiletí hospodaření ČRS a plotice s cejnem již zdaleka nejsou příliš hojnou rybou, ne že by se nelovili, loví se dál – jenže už to zdaleka není ono.
Před vláčkařskou sezónou chodím velmi rád bobkařit a kaprů nachytám daleko více než plotic či cejnů a navíc mám pocit, že je to rok od roku horší. Proto tuhle otázku chápu, ale položil bych ji asi jinak – „Čím to, že je na některých vodách snadnější chytit kapra, než plotici?“

Odpověď asi většina z nás zná…

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 18:54 ® jake
jake

Souhlas s Prichy

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 16:08 ® Prichy
Prichy

jinak jeste neco. ty chytis obvykle kapra?? no tak to je dost dobry. to ja vetsinou chytim driv 100 plotic co tim chci rict?? ze to je vsudepritomna ryba a jiste mi kazdy potvrdi, ze ji spis neni mozne nechytnout

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 16:05 ® Prichy
Prichy

Promin, prestoze jsi mlady rybar, jak vidno umis cist. nechtel by sis treba precist par clanku. na internetu je jich hromada. nez totiz se zacnes ptat (toto plati v zivote porad) tak bys mel neco podstoupit, snazit se sam a ne hned, tak jsem tady poradte mi…

jinak vem do kapsy rohlik. plotice ho maji radi

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 15:40 ® Mlady_Rybar

dík

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 15:03 ® kkarlos
kkarlos

Bíláci=bílí červy koupíš u Kokošky v Koperníkovce za 25kč krabičku

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 ve 14:34 ® Mlady_Rybar

Cejn je taky dobrá ryba, eště jsem žádnou bílou rybu nechyt. co je to bilace?

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 22:04 ® kkarlos
kkarlos

Feeder- krmit bilaci kdyby brali jen cejni nasadit kukurici ne bonduel ale tu tvrdou. Teda aspon takova je ma zkusenost ze cejni ji skoro nikdy nevezmou a velky plotky pres 30 ji vezmou radi

reagovat