Chytej.cz

Jak na štiku???? necteno

17.11.2005 | klacek44 | 5.884 zobrazení | 16 odpovědí

Jsem začátečník vláčkař . A vůbec nevim na co ty potvory štiky jdou. nemate nakou svoji oblibenou nastrahu??nebo zpusob(např. nechat víc spadnout ke dnu apod.). Díky za všechny rady. klacek44

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 22. listopadu 2005 ve 13:35 ® Pavouk
Pavouk

Zkus přívlač s mrtvou rybkou-pokud jsou v revýru štiky úspěch se dostaví velmi rychle.

reagovat
Pondělí 21. listopadu 2005 ve 14:55 ® klacek44

Robur: hahaha

reagovat
Neděle 20. listopadu 2005 ve 23:20 ® Robur
Robur

Quote: On 2005–11–17 23:14, Tomash napsal: Neboj se investovat do woblerů. Stojí to za to! Vol woblery v přírodních barvách – stříbrné, až měděné. Značky Nils Master, Rapala, Salmo, RSP mohu jen doporučit. Nejčastěji ve velikosti kolem 6cm, tedy 4–8cm je u mě pomyslná výseč. Samozřejmě neznámé místo nejprve proházím nějakým hodně levným twisterem s těžkou hlavou – jeho cena je tak kolem 15Kč – abys případně věděl o hrozící vázce. Jinak gumy na zubatku – kopyta, banja všech barev a docela killer je i ripper se zabudovanou olověnou zátěží uvnitř těla – River Sea program. Hodně štěstí!

Woblery určitě za to stojí, zvlášť když se to vyjádří v penězích, proto jestli do nich půjdeš a začínáš, tak si kup ty méně potápivé, nebudeš tolik trhat, na druho stranu v zimě to chce spíš vláčet u dna, takž pokud neznáš terén, jdi do gumových nástrah a o woblery na léto napiš Ježíšovi.

reagovat
Neděle 20. listopadu 2005 ve 23:15 ® Robur
Robur

Quote: On 2005–11–20 20:43, CZka napsal: Jsem mirne pokrocili „dravcar“ a letos jsem se rozhodl lovit dravce (hlavne stiky) na jednom soukromem rybnice na dirkach. Ale nevim jak se na dirkach postupuje. Nevim jaky druh nasrahy mam pouzit a jaky navazec pouzit… Prut uz mam ale zkusenosti ne… Diky predem za odpoved na mail CZka@seznam. cz.

No snad tady nebudeme rozebírat jak na dírku, i když o tom byla jedna říkanka:

/A ty chloupky na stranu, ať vám ho tam dostanu… PS: Zdravim vsechny uspesne i neuspesne rybare…

reagovat
Neděle 20. listopadu 2005 ve 21:43 ® CZka

Jsem mirne pokrocili „dravcar“ a letos jsem se rozhodl lovit dravce (hlavne stiky) na jednom soukromem rybnice na dirkach. Ale nevim jak se na dirkach postupuje. Nevim jaky druh nasrahy mam pouzit a jaky navazec pouzit… Prut uz mam ale zkusenosti ne… Diky predem za odpoved na mail CZka@seznam. cz. PS: Zdravim vsechny uspesne i neuspesne rybare…

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 11:55 ® klacek44

oki thx

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 11:49 ® kkarlos
kkarlos

A cena malyho banja je u nas v plzni 8kc+ hacek kvalitni nikdy nesklamal za 4kc ale jinak tak za 8kc. Cena toho kopyta je u nas 12kc a hacek asi 8kc. Snad ti to pomuze

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 11:43 ® klacek44

kkarlos: thx

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 10:16 ® kkarlos
kkarlos

Banjo je gumova rybka s twisterovym ocaskem smerem nahoru. Kopyto je gumova rybka s placatym ocaskem ktera ma ve vetsich velikostech(5cm) zarezy aby ocasek jeste lepe pracoval. A u banja i u kopyta pracuje ocasek a cele telicko se kejve ze strany na stranu.

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 8:54 ® klacek44

Tomash: co sou to ty banja a kopyta????

reagovat
Pátek 18. listopadu 2005 v 0:14 ® Tomash
Tomash

Neboj se investovat do woblerů. Stojí to za to! Vol woblery v přírodních barvách – stříbrné, až měděné. Značky Nils Master, Rapala, Salmo, RSP mohu jen doporučit. Nejčastěji ve velikosti kolem 6cm, tedy 4–8cm je u mě pomyslná výseč. Samozřejmě neznámé místo nejprve proházím nějakým hodně levným twisterem s těžkou hlavou – jeho cena je tak kolem 15Kč – abys případně věděl o hrozící vázce. Jinak gumy na zubatku – kopyta, banja všech barev a docela killer je i ripper se zabudovanou olověnou zátěží uvnitř těla – River Sea program. Hodně štěstí!

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 22:09 ® kkarlos
kkarlos

koukat kde lovi a pak to tam mrsknout a skoro vzdy tam je! My nej nastrahy na vlacku i stiky sou cernobili banja, hnedodo fialova s barevnejma flitrama twister rikam mu menic pac meni svoji barvu a pak kopyto od relaxu dolni polovina bila a horni pruhledna do zelena s flitrama.

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 21:30 ® skwor
skwor

klacek44:ta rybka stojí 30–40kč

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 ve 20:49 ® klacek44

carodej: kolik takova rybka stojí????

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 19:27 ® Libor
Libor

Nejlepší nástraha je trpělivost, doporučuju knížku „Přívlač na mimopstruhových vodách“-Fikar

reagovat
Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 19:09 ® carodej

Nejoblibenejsi? Jednoznacne gumova rybka s jednim hackem na hrbete. Tu muzu vklidu vlacet po dne a nesekne se mi jako wobler(ten je navic asi desetkrat drazsi). Otazka je spis s lankem, nebo bez. Bez lanka urcite vic zaberu. Ja uz jenom s lankem, protoze neznam vetsi nasrani, nez ztratit pod nohama krasnou rybu.

reagovat