Vyhledávání
kdo chyta kapry piste rady technyky poradim i priucim se
16.11.2005 | foxRM | 2.768 zobrazení | 5 odpovědí
vse co se tyka kaprariny
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 19. listopadu 2005 v 16:22 ® stuka22
-
foxrm: . ked pojdem urcite dam vediet ako som dopadol. dik za rady.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2005 v 18:24 ® foxRM
-
Quote: On 2005–11–18 16:22, stuka22 napsal: zdarvym vas . chcel by som poradit mame tu blizko rybnik asi 3,5ha kapre tam su ale este nikdy som tam nic nechytil. som iba vlackar ale dakeho kaprika by som si chcel chytit na tie vianoce. je tam bahnite dno pritok z rieky maly ostrov kopu rybarov, co by ste mi poradili ako na takuto vodu ist na kapre teraz v tomto zymnom obdoby co pozit na akej hlbke asi chytat kedy je ten naj cas atd atd… dakujem no doporucil bych hloubku tak 3az5m kapri v teto zime primaji potravü pomaleji tak bych doporucil spickoveho policajta na jemny zaber jako nastrahu bych doporucil za 1)srot by mel byt aromatycky a pro kapra lakavy treba lorpio-orech nebo karp canal od mosella do toho jeste nejaky partykl na hak bud medovku kukurici zizalu a zapichnout hacek z navnadou do krmitka -hlavne kdyz nechytate kapra a staci nejakej ten 45cm tak bych dal i slabsi vlas treba20az25v prumeru je to pro rybu hur viditelne a jeste ostrost haku musi byt dokonala zatim a stastny lov
reagovat - Pátek 18. listopadu 2005 v 17:22 ® stuka22
-
zdarvym vas . chcel by som poradit mame tu blizko rybnik asi 3,5ha kapre tam su ale este nikdy som tam nic nechytil. som iba vlackar ale dakeho kaprika by som si chcel chytit na tie vianoce. je tam bahnite dno pritok z rieky maly ostrov kopu rybarov, co by ste mi poradili ako na takuto vodu ist na kapre teraz v tomto zymnom obdoby co pozit na akej hlbke asi chytat kedy je ten naj cas atd atd… dakujem
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 21:49 ®
-
Já chytám kapry rád, určitě se najde plno odpůrců lovu kaprů, ale to je mi fuk. Nevím jaké máš zkušenosti, ale jestli jseš začátečník tak začínat hned z koulema není ta správná cesta. Je to náročné časově, finančně a výsledek není nikdy jistý. Do začátku je mnohem lepší zkusit jemější metody, plavaná, feeder nebo klasika s krmítkem, nachytáš mnohem více ryb a často se mezi nimi najde i velice slušná ryba. Zdolat kapra 70 cm na kaprový prut není moc velký problém a ani to není kdovíjaký zážitek a jestli si myslíš, že na koule budeš chytat jenom větší je velký omyl, ale když se ti pověsí takový kapr na plavačkový prut z 0.12 vlascem nebo na feeder se stejným vlascem tak se ti budou třást ruce ještě za hodinu a je to nesrovnatelný zážitek. Já chytám jak na koule tak na popsané způsoby a nemohu říci co mám raději. Nejvíce informací najdeš na MRKu ve článkách, tam je toho opravdu hodně a jsou to opravdu přínosné informace protože to tam většinou píší normální rybáři a je to reálnější než z časáků, kde machrují carp teamy i když i tam je třeba bát určité věci z rezervou. Chce to jak říkal soudruh Lenin učit se, učit se, učit se
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 17:04 ® sumeckapr
-
zdar chytam kapry sice kratkou dobu ale leda co zanam nejvic my pomohl william tady z chytej ten o kaprech vi moc ja mam pruty 3,5lb lineaefe 3,90 a parada sice sou tvrdsi ale kapr snimy dou vytahnou jak nic navijaky tica scepter bomby a boilie k nikl nutrabaits a vse kolem ted zrovna jedem na vrbensky z wiliamem na 4 dny otestovat vercajg tak zatim
reagovat