Vyhledávání
Rituál u vody
15.11.2005 | saky | 11.787 zobrazení | 102 odpovědí
ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo nějakej rituál, když přijdete k vodě. Já třeba přijdu k vodě, , sestavim vlačák, navlíknu si broďáky, sednu si na břeh a dám si cígo a jen koukám po okolí. Teprv pak vlezu do řeky.
na začátku sezóny obdobně, jen s doutníkem
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. října 2009 ve 22:54 ® Robur
-
reagovat
- Úterý 6. října 2009 ve 22:54 ® Robur
-
Snader, tož to jsi něco jako svazoprd?
reagovat - Úterý 6. října 2009 ve 22:47 ® Alov
-
Nejhorší je, když už ve stavu totálního zoufálství začnu zkoušet Murphyho zákony. Jako že se jdu vyčůrat i přesto, že se mi nechce atd. A záběr stále nepříchází. Tak si dovlchčuju směs, ruce od futra jak hovado a v tom prásk. Záběr jak prase a mistr ruce po lokty zabořené ve futru.Na to už je každý rituál krátký
reagovat - Úterý 6. října 2009 ve 20:15 ® Piranha reakce na …
-
LuboO> tak ja seknu sousedovy kravu, vola a kone a bude z toho maxi hetrik
reagovat)
- Pondělí 5. října 2009 ve 22:15 ® 1Mara reakce na …
-
Alov>
reagovat - Pondělí 5. října 2009 ve 22:13 ® LuboO reakce na …
-
Piranha> no ja uz chodim po susednom okrese, ale moje fotky su vylepene v kazdej vesnici, tak je to tazke… Ale minule som obetoval kozu a bola z toho metrovka:))
reagovat - Pondělí 5. října 2009 ve 21:33 ® Sander
-
Při příchodu k vodě si rád nejdříve hlasitě prdnu, abych navodil přátelskou atmosféru, kterou budu během lovu stále přiživovat :o)))
reagovat - Pondělí 5. října 2009 ve 21:21 ® Piranha reakce na …
-
LuboO> a funguje to, ze mam pravdu, akorad uz nema kde brat ty slepice
reagovat)
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:17 ® sus1 reakce na …
-
Alov> NAPROSTO přesně,akorát si teda nezakouřim ,ale nadávam eště po cestě domů v autě.
reagovatA doma:Jakpa dneska?? Ale jo,šlo to ,no??!!
))
- Pondělí 5. října 2009 ve 21:05 ® Alov
-
Přijdu k vodě a už to začne: " Tak doufám, vy kur*y šupinaté, že si dnes zachytám a půjdu domů spokojený…" Po dvou hodinách bez šupiny: " Svatý Petře. Proč mě trestáš? Aspon jednu šupinku, at mi smrdí ruce a doma zas nemusím lhát!!!" Na závěr rybolovu: „Tak vám teda moooc děkuju sfině. Zas hovno, ale hlavně že jste se nažrali
reagovatDD "Pak všechno pobalím, sednu si, dám si cigáro a řeknu si…“A stejně tu bylo fajn
"…
- Neděle 4. října 2009 ve 14:28 ® LuboO reakce na …
-
Piranha> tento ritual pouzivam aj ja, ale len ked idem na dravce…
reagovat - Sobota 3. října 2009 ve 21:44 ® FISHERBOY
-
Můj rituál je příjít, napsat docházku a nahodit:D
reagovat - Sobota 3. října 2009 ve 21:39 ® Piranha reakce na …
-
Kubajs> ee kdyz je to ritual tak spev, to neni hudba
reagovat)
- Sobota 3. října 2009 v 10:58 ® Kubajs
-
Piranha:zpěvem!!!!!!
reagovat - Sobota 3. října 2009 v 8:10 ® Piranha
-
Nejdriv zapalim 12 svicek a postavim je do kruhu.Potom z kamene poskladam kriz a na kriz polozim wooodoo panenku.Potom z pytle vytahnu slepici, uriznu ji hlavu a pozřu jeji krev a nasledne panenku i kriz poplivu krvi.Po te nasleduje ritualni tanec se spevem a motlitbami.Pak zapichnu vidlicky a muzu chytat.
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 23:19 ® Mary reakce na …
-
Bobo nejsi sám
reagovat - Pátek 2. října 2009 ve 23:14 ® Mary reakce na …
-
Robur> nejenom na rybách
reagovat - Pátek 2. října 2009 v 19:59 ® Robur
-
tak co, kdo se ještě na rybách modlí atp.
reagovat - Pátek 18. listopadu 2005 v 11:51 ® klacek44
-
jak tak koukam tak abych taky zacal z nakym rytualem.......
reagovat - Čtvrtek 17. listopadu 2005 v 10:23 ®
-
Také si užívám rituál u vody. Skoro vždycky, když najdu nějaké místo, kde si myslím, že by mohly ryby být ( a brát), spočívá můj rituál v tom, že nejméně 10min. u k l í z í m bordel po nějakém dobytkovi, který tam nechal válet všechno, co mu upadlo od pazour. včetně vajglů a krabiček od cigaret. Ale rybičky také vždycky pozdravím a když oschnu – jak jsem spocený po uklidu a sestavení cajku, sednu si a jen tak čumím do vody. Petrův zdar!
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 16:48 ® dam
-
Mám kámoše a ten se jde vždy hned vys..... A pak mu tu jde. Cha…
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 15:56 ® Robur
-
to máš dobrý, já jsem 8. ledna, to ve většině případů můžu tak akorát na dírky, ještě že existuje i jiná altenativa dom v teple.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 15:36 ® gun
-
Jo a dodám, že obě rybky skončily zpět ve vodě, takže si mohou užívat nadále, pokud je nesežral někdo jinej…
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 15:34 ® gun
-
Letos v dubnu mi narozky vyšly na víkend. Tak jsem v sobotu přišel k rybníku, stoupnul si na břeh a povídám: Nazdar rybičky, tenhle víkend mám narozky. Tak doufám, že si je pěkně užijeme a něco pěkného chytnu. A chytil jsem, v sobotu okouna 39, v neděli na tom samém místě kapra 75. Už se těším na příští rok a další narozky u vody.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 12:54 ® bizkit
-
hojky! väčšinou prídem k vode, poobzeram sa po okolí, poskladám si vlačák, otočím si šiltovku a už aj letí nástraha do vody.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 10:45 ® staker
-
Učili mě zdravit když někam přijdu. Tak přijdu na břeh, rozhlédnu se a pozdravím rybyčky. Já slušně zdravím, oni slušně berou.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 7:30 ® Stefi
-
… dojdu úplně k vodě, dřepnu si, zapálím si a pak než dokouřím pozoruju hladinu a … hledám…
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 7:20 ® RASTOK
-
. postavím sa k vode, 3× sa z hlboka nadýchnem a idem na vec. tento rituál dodržiavam aj v posilke
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 22:35 @
-
BoBo-Falknov : Už se těšim. Já bych rád candoše,ještě jsem ho nikdy nechyt. Uvidíme ve čtvrtek.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 22:29 ® paccco
-
Sundám si klobouk a pekně pozdravím
reagovat