Chytej.cz

Rituál u vody necteno

15.11.2005 | saky | 11.787 zobrazení | 102 odpovědí

ahoj, zajímalo by mě, jestli máte někdo nějakej rituál, když přijdete k vodě. Já třeba přijdu k vodě, , sestavim vlačák, navlíknu si broďáky, sednu si na břeh a dám si cígo a jen koukám po okolí. Teprv pak vlezu do řeky.

na začátku sezóny obdobně, jen s doutníkem

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:30 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Alivio: Jasně, hned jak chytnem okyše 50, tak si zapálíme

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:24 ® CeP
CeP

chicht; to uz je na zalozeni klubu…

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:15 @ 

BoBo – takže ve čtvrtek s doutníčkem??

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:09 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

CeP: Jo, do toho jdu taky

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:07 ® CeP
CeP

saky : ten doutnik je genialni. od nynejska budu kazdou sezonu ukoncovat na silvestra s bolonkou v jedne a doutnickem v druhe ruce a novu zahajim zrovna tak jakmile vystrizlivim po silvanku… thx

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 20:17 ® ozrala

to ja si rozdelam vercajk pak si sednu na kresilko dam si cigo lahvace a pak to zacne

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 20:01 ® Axamith
Axamith

Když chytnu rybu, která stojí za to, tak ji pěkně pozdravím. Vyjádřím jí tak úctu a poděkování za pěkný souboj.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 19:42 ® jake
jake

Většinou, když přijdu k řece a uslyším téct vodu, tak se mi začne chtít strašně chcat – tak okukuju, kde bych to vysypal

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 17:44 ® nurse02
nurse02

Jak tak vidim tak je to podobny. Jak to vsechno roztaham po brehu tak micham krmeni a neco tam hodim. Pak sedim,kourim a kocham se pohledem do krajiny.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 17:31 ® Tomash
Tomash

Když vláčím tak první nához provádím vždy s 30 let starou stříbrnou mepsskou č.1 po tátovi. To je můj rituál.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 16:45 ® topaga
topaga

Podobně jako saky. Jen více kaprařím, tak těch cíg mám tak 5 než všechno to harampádí rozložím. Pak si dám to jedno sakyho cígo v křesle, rozhlížet se není kde, protože mně to trvá trošku déle a je již většinou tma a pak je už jen krvavá řeka Ale většinou táhnu domů bez záběru a s 20 v plicích ..... Rituál je každá má návštěva u vody a v přírodě.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 16:38 ® FABi
FABi

Přijdu k vodě, vyndám věci z auta, připravím prut a pak to hlavní, najím se a napiju, pak už nebude čas. Dá se to nazvat mým rituálem.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1