Chytej.cz

feeder-volnobezka - ANO nebo NE necteno

15.11.2005 | cop74 | 10.264 zobrazení | 64 odpovědí

Otazka je jasna- na feeder navijak z volnobezkou nebo je to zbytecny. Na //www. fishing-aussie. com/ i na feederklubu pisou, ze volnobezka je zbytecna, ale zase si rikam, ze kdybych dal treba rybku na kandata, tak by se zde mohla uplatnit a nemusel bych chytat prut nad hladinou. Tak se feedrari vyjadrete. Predem dik. At vim co koupit- zacinam a chci mit jasno.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 15. listopadu 2005 v 18:57 ® CeP
CeP

Osobne si myslim ze volnobezka je v prikrem rozporu se stylem feederoveho lovu. pokud nekdo potrebuje pak bych volil spis bojovku. rika se ze kdo ji jednou okusi uz bez ni nemuze byt. nevim nevlastnim, ani jsem neokusil. Co se candoura tyka tak jsem presvedcen ze mu volnobezka vadi. zkousel jsem to s volnobezkou a veeelikym pruvesem. mel jsem nekolik potahu kdy si ryba vzala pruves a jakmile volnobezka jenom vrkla bylo po zaberu. ale znam jednoho kerej s feederem jinak nez na hrcak nechyta. ma sice navijak s bojovkou Tica (mimo jine ma i auto Tica, ale nalepil na nej znak VW ) co je to platny dyz to komplet povoli s jde otravovat slusny rybare v klidu lovici opodal. jak mu ryba vezme a hrcak zajeci tak si v klidu odchazi seknout se slovy ze netreba spechat a ze poradna ryba se musi zazrat… ))

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 v 18:17 ® Robur
Robur

Xychte máš můj obdiv, já teda nechápu na co se Cop ptá, ale taky je pravda, že nejsem zrovna techn. typ.

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 14:40 ® xycht

a k tomu candátovi: před nějakou dobou jsem řešil stejnej problém, myslel jsem si, že candátovi volnoběžka nevadí, ale řek bych že vadí. Nejlepší je aby mu to vůbec nekladlo odpor a hlavně sekat hned!!! A nenechávat to zažrat. A používat jednoháčky

reagovat
Úterý 15. listopadu 2005 ve 14:38 ® xycht

myslim,že je to zbytečný mít naviják s volnoběžkou. spíš bych si pořídil naviják s bojovkou

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1