Vyhledávání
E-obchod Braunstar
14.11.2005 | | 4.513 zobrazení | 13 odpovědí | upravit
Tady je fotka unikátní rotačky s rybkou,kterou mi za 119 kč zaslal pan Braunstein z obchodu URL=www. braunstar. cz . Tento obchod ve mně vzbudil velikou „důvěru“.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. listopadu 2005 ve 20:09 ® Robur
-
Alivio, to je obchod, každá věc má svého kupce a internet má nevýhodu, že je jen vizuální a když porovnáš obě fotky /správnou i „nesprávnou“ tak je to spíš záležitost výrobce, anžto je shodný. A vsadím se, že na inernetu byl spíš okopírovaný průvodní slogan k výrobku než názor prodejce. A jak již bylo řečeno, vratili ti prachy, vrátili, takže pravidla hry byla dodržena.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 19:44 ® Daemon
-
No ale pokud ti vrátil peníze, tak zase musíš uznat, že jsou solidní. Vždycky se najde nějaký pro a proti…
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 19:40 @
-
Quote: On 2005–11–16 18:23, xycht napsal: Alivio: nedělej z toho tragédii, jsem si jistej že když jim napíšeš, že ti to vyreklamujou. teda aspon bych to očekával. Už jsi ten eshop kontaktoval?
Jo,prachy vratil,to ne že ne,ale nechápu jak to vůbec může někdo poslat. Já bych to nenabídl ani osmiletýmu dítěti. Mě nejde o to že je to kšunt,vrátil prachy,ale jde mi o princip tohoto eshopu.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 19:23 ® xycht
-
Alivio: nedělej z toho tragédii, jsem si jistej že když jim napíšeš, že ti to vyreklamujou. teda aspon bych to očekával. Už jsi ten eshop kontaktoval?
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 10:13 ® Daemon
-
Aha, tak to potom jo…
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 8:03 @
-
Quote: On 2005–11–16 00:45, upbraider napsal: Zprvu jsem to taky nechápal,ale jestli je to tak jak píšeš,že je koncovej trojhák jenom na ohnutým drátě. to je smutný
Bohužel je to tak
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 1:45 ® upbraider
-
Zprvu jsem to taky nechápal,ale jestli je to tak jak píšeš,že je koncovej trojhák jenom na ohnutým drátě. to je smutný
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:13 @
-
takhle null
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 21:05 ® Daemon
-
A jak to má správně vypadat? Mě se to nezdá nijak zvlášť vys…
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 20:28 @
-
Od rotačky vedl drát,kterej byl na konci rybky zahnutej a ne něm navěšenej koncovej trojhák. Toť vše. Proto si myslim,že chytit něco na koncovej trojhák,tak ti to ten drát narovná a ryba je pryč. Nebyl ani zamotanej do sebe. No a ten přední trojhák je jasně vidět.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 20:28 ® Zlinsky_lovec
-
Nechápu, co s tím je. mohli byste mě to někdo přiblížit, co se děje?
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 ve 20:25 ® profa
-
Je tam ta rybka jenom tak napíchnutá nebo se mi to zdá?
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2005 ve 22:05 @
-
Jo a pardon za tak velkou fotku,ale na malý by to nevyniklo.
reagovat