Vyhledávání
Chraníte velké okouny?
14.11.2005 | Hrouzek | 11.221 zobrazení | 96 odpovědí
Přál bych si, aby se rybáři chovali lépe k velkým okounům. Jsou dny v roce, kdy i velcí okouni berou intenzivně. Masaři si plní pytle. Zvedá se mi z toho žaludek, kdykoli to vidím… Co dělat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 16. listopadu 2005 ve 20:25 ® Hrouzek
-
Milky- )))))))))
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 20:22 ® Milky
-
Búkmejkra dělá pochopitelně HaD, který na to ještě dolaďuje jednu aplikaci, aby se dalo sázet i prostřednictvím platebních karet. Nevím jak je s tím aktálně daleko, ale tenhle neplánovaný mistrák ho, buďme upřímní, tak trochu zaskočil.
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 20:16 ® srami
-
Milky to se nedá ani komentovat
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 20:13 ® fikus
-
Milky: kdo tady dělá búkmejkra, rád bych si vsadil
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 20:08 ® Kazan
-
>Milky v poslední době to byl nejlepší příspěvek, jdu si pro hadr a utřu si poprskanej monitor
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 ve 20:02 ® kostnak
-
Milky, gooooooooood!
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 19:56 ® Milky
-
Pro Vás všechny, co jste přišli ke svým moniotrům později a nechcete to celé číst.
Utkání začalo celkem ve svižném tempu. Oba soupeři se dobře znají a tak po počátečním oťukávání přišlo hned k několika pěkným akcím z obou stran. Na jedné je to Hrouzek, zazářivší v dresu CaR a podle přízvuku hájící zájmy Moravy a drsného muže severu Toma, který vsadil na klubové barvy rybožroutů.
Po pěkném úvodu, se ale oba soupeři snaží dostát svým taktikám a Hrouzek nepřekračuje stín svých prvních odvážných útoků. Tom hraje hodně opatrně a spíše na jistotu a jeho opakovaná ::malá domů:: je diváky odměněna pískotem.
Diváků se sešlo nebývale mnoho a tak dodávají tomuto utkání tu pravou atmosféru. Pravda, dorazilo jich i několik omylem a v zápase se špatně orientují.
Do sirény už zbývalo jen málo a tak Tomova slepá střela (fórum o Hrouzcich) už přihlížející jen pobavila, nikoli nějak nadchla.
První část hry skončila smírně, kdy si správce hřiště, majitel a mecenáš pořádajícího klubu v jedné osobě, vzal oddechový čas a dovysvětlil pravidla boje.
Zprvu se zdálo, že utkání bude mít možná malinko jednoznačnější průběh, ale Hrouzek svým výkonem nezískal řadu diváků (spíše naopak), kteří rádi olíznou rybí kostičku a Tom na druhé straně nepřesvědčil, zda-li náhodou pod tímto dresem nemá ještě jeden. Takže zatím není ani pro jednu stranu nic ztraceno a právě nám začala druhé část hry, kterou zahájil Hrouzek.
Přeji Vám pěkný sportovní zážitek.
… pro Klub informovaného diváka Ch. cz . Milky
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 19:29 ® Tomik
-
hrouzek: to mi dalo než sem to přečet. myslim že máš částečně pravdu
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 19:12 ® Hrouzek
-
HaD- díky, už jsem se těšil Žádný vulgar tu ode mě nebude.
Tak abych to rozved od začátku, proč jsem tuto otázku zadal? Motivovala mě totiž otázka o parmách z pohledu Tomashe, jak pláče,že se žerou krásný parmy a na druhé straně žere krásné okouny , a že jsou! Pak mimo jiné jsem chtěl slyšet názor ostatních, protože vidim to do budoucna velmi špatně s pruhovanýma rybkama,protože umělé nástrahy jdou šíleně kupředu a tak přelstít okouna nejni až tak žádná „náhoda“ když tam je a má hlad.. Sám se nepovažuju za žádnýho vláčkaře okounů,protože z 99% přívlače jsem chytal dřív na woblery a občas rotačky(tak se občas nějakej spletl,ale chodil jsem hlavně na štiky),s gumou jsem začínal asi před 2 roky a když jsem se trefil do větších okounů,tak jsem udělal během 15minut poměrně už pěkný 3ks a jeden spadnul,taky pěknej. A to jsem se na tu vodu byl podívat poprvé ten rok.
Jinak pro milkyho: na basse nereáguju proto,protože dobře vý co dělá a nesnaží se druhý zavádět, aby si o něm mysleli něco jiného a jen to dobré..(A taky je o dost starší)Jo mám na něj názor, ale abych ho projevil,to by musel provokovat (dělat ramena) jako Thomas,kterej má nebo jestli to nesmáznul měl napsáno v kartě na MRKu nemám rád masaře,nepodstivce… A pak ještě taková otázka jako o těch parmách, psát tohle když takhle vyvádim s ostatníma velkejma rybama nejen s okounama, se štikou, tlouštěma… Jo docela zajímavé aspon z mého pohledu.. A pak některé ty váhy, jako docela ujetý…
Pro Thomase- chci se tě zeptat,kdo je pro tebe masař? protože z mého pohledu mně vychází,že bys vlastně neměl rád sám sebe… Nejsem ortodox pouštěč, jak psal jiris, ted občas ten duhák to schytá. Ale nedělá mi to problém,protože ve stejné velikosti jich je mraky a můžou se dosadit.. Ale stejně mám v sobě zafixované než ho du baknout,jestli nezačínám nějak hodně masařit ) Ono to takhle vypadá,že tě očkuju kuli 6 rybám nebo kolik si jich vlatně vzal nikdo neví,ale většina bylii velký a když máš tak početnou rodinu,tak proč si pouštěl tu 70ku mě je scela jasný, protože 7ryb s rybáře masaře taky nedělá ne? Ale fotky na chytej se hodí,jak ji pouštíš… Ty to děláš,aby si lidi o tobě mysleli vše dobrý, to je ten rozdíl,já to naštěstí pouštim normálně, tak tyhle problémy nemám.. A co je opravdu pro mě hrozný (to se netýká jenom tebe),že ty co se chtěj chlubit a i v časopisech velkýma rybama, tak proč je nepouštěj( o to víc by měli je pouštět a té ryby si vážit né?), aby měli do budoucna co chytit..(Jo určitě,když mám chut tak si vezmu, ale proč takovou rybu? nemám nic proti tomu,když někdo veme víc ryb,které se vysazujou-mám to napsáno i v kartě na MRku) U dravců je problém, že je bere si myslim 90% lrybářů a to do budoucna vypadá velmi špatně, stačí ta Seč(obrovská voda) a ted jak píše Matrix. Takže doufám,že do budoucna se pár lidí trošku zamyslí(né pozdě),hlavně ti,kteří se těší(jako já) až chytnou pěknou rybku a mohou se s ní pochlubit,že ji pustí.. A ještě pro Tomash-e k té závisti,opravdu myslíš,že já bych ti mohl závidět?, já opravdu nezávidim v rybařině skoro nikomu, díky tomu,že muj tatka má pevnej nerv v práci. Ale když už bych mohl fakt závidět,tak třeba u těch 230tek sumců co chytil David a spol, ale první co jsme si řekli bylo,že je dobrý,že ty sumci tam jsou a že je velká šance,že se nám podaří taky se trefit do toho ,aby se nám taky takovej podobnej pověsil.. Samozřejmě jsme si řekli,že má velký štěstí… Jo kdyby z nich přivezli škvarky,tak bych se do něj taky navezl chytej nechytej… protože vzít i třebu jednu rybu,ale takovou je masařina jako .. A výmluva,vždyt mám jen jednu rybu za rok,je dost hrozná.. Fakt myslíš,že ti závidim nějakýho okouna,na který skoro vůbec ani nechodim jen občas zkusim? A že chci chytit všechno největší,to opravdu ne. Já nezastávám názor,že kdo má větší rybu je lepší než ten kdo jich má mín a něco menší. Ovšem potěšilo by mě,kdybych chytil nějakou největší rybu ČR,ale že bych se považoval za lepšího třeba sumčaře(kdyby se mi na to pověsil 170kg sumec) než třeba kámoš,kterej nás do toho zasvětil,to teda ne.. A jak si ponižoval,že závidim nebo co to bylo,že umíš chytit ryby jinde než na Ebru nebo gruntech, mě taky pobavila. umíš se bránit jen urážkama,já utočim a bránim faktama a nebo si z toho už dělám jen prdel jako s těma řízkama,ale klidně byhc je koupil,kdybys přijel ).. Na ebro ani na grunty nejezdim proto, že neumim chytat. Nebo si to fakt myslíš?
jinak pro toulovce: ahoj,prcek mi opravdu ještě nikdo neřekl,jinak na tvou otázku,co pro mě si,když bys sežral všechny okouny velký? =Masař velkých okounů.
Ono masař je obrovskej pojem a je to vlastně to,že člověk sežere všechno co chytí bud co má míru nebo i nemá… Takže masařem tě nemůžu nazvat.
Třeba Tomash nejni pro mě masař,ale masař většiny velkých a trofejních ryb..
reagovat - Středa 16. listopadu 2005 v 17:30 ® HaD
-
Téma je opět zpřístupněno. Nic nebrání výměně názorů, další příspěvky obsahující vulgarismy však budou mazány.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 18:10 ® HaD
-
téma bude na 24 hodin zamčeno, snad vám ty hlavy vystydnou
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 18:07 ® Matrix
-
Tomash:Co odsuzujes nekoho kdyz nevi jestli se da chytit candat ve dne???Treba vlaci malo a napr. treba 90% rybacek muskari. Co na to reknes???(Takovy clovek nemuze vedet jestli se da chytit candat ve dne a tak se zepta…)Ty ses nikdy na nic nezeptal???A ver tomu ze nektery dotazy taky prisli urcity skupine lidi(ktera se v tom oboru pohybuje jako NAPROSTO SMESNY!!!Mel by si se nad sebou trosku zamyslet
reagovatA k tem okounum. nechapu jak muzes vzit okise pomalu 50cm. to je prasecina nejvetsi. Vezmi si treba 5ks okisu 40cm kdyz vis ze tam jsou a neudelas tim nic spatnyho ale kdyz chytnes takovyho tak je to proste neco hroznyho. Kazdopadne ryby chytat umis-to priznam. treba lip jak ja. nevim neznam te tak nemuzu posuzovat. ale kdyz chodis na vody kde ty ryby jsou a je jich tam desny kvanta tak se ani nedivim ze nachytas. A ver tomu ze kdyby si prisel na vody kde ty ryby nejsou tak ver tomu ze bys susil h*bu…!!!A jestli si myslis ze to neni pravda tak nemas pravdu!!!Mel by sis vazit ze mas takovy reviry blizko sveho bydliste…!!!Uz ti to tady myslim nekdo psal ze se okouni daji pomerne snadno vychytat kdyz jdou. Abys nerekl ze si vymyslim tak ti dam priklad treba UN Sec kde se loni nechytalo a vymlatilo DESNY kvantum okisu a lotos jich tam mam jen par okolo 20–30cm a vsichni plavou dal. Priznam ze okise taky nekdy vezmu ale loni jsem jich treba mel 6 z toho 5 jich bylo mezi 30–35 a 1 39 a letos nemam ani jednoho a ani se ho nechystam vzit. To je asi vsechno co jsem ti chtel napsat…
- Úterý 15. listopadu 2005 v 17:52 ® Zlinsky_lovec
-
Robur: myslím, že z tohoto tématu žádná výstraha neplyne.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:51 ® Robur
-
Já bych Vám tady to téma nechal. Pro VÝSTRAHU!
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:45 ® Zlinsky_lovec
-
Btw. Zapoměl jsem dodat, že by nebylo špatné taky zrušit téma Chráníte nemocné Hrouzky??? . něco podobnýho jako u těchto okounů.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:44 ® Tomash
-
Admin : Konej!
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:42 ® Kazan
-
Souhlas s denygem, tohle už tu vážně nemá co dělat. Admin konej!
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:40 ® skwor
-
Myslim , že je zbytečný moralizovat. Jestli je Tomash bere, tak na to má na to právo, a jestli je Hrouzek pouští, tak je to jeho názor. KONEC
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:38 ® Tomash
-
Hosty : Ty ftipálku! Já už nejsem dva roky single, ale je vidět, že mi závidíš mé úlovky. Jen se vypovídej hlupáčku…
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:35 ® Zlinsky_lovec
-
Byl bych velmi rád, kdyby toto forum bylo jedním z administrátorů smazáno. Toto a podobné témata slouží jen k tomu, aby se určití jedinci mohli vybít. O rybách se zde nedozvíme zhola nic.
Mimochodem tato debata zašla do míst, kam by na rybářském serveru vůbec neměla. Díky takovýmto debatám výrazně klesá profesionalita serveru. Díky
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:31 ® Hosty
-
Hm .. nedivím se že chodíš na FREEFOTO. CZ, když tě v životě kromě ryb nikdo nechtěl .. hehehe .. nazdar .. A nedivil bych se když ty ryby tak žereš, tak co pak jim strkáš do huby .. no prostě si ošklivej to je vše
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:28 ® Tomash
-
Hosty : Díky za projevený obdiv. U vody nosím přes hlavu kuklu a pak berou… BTW : To že šuk.š, to nic neznamená. To zvládaj i podprůměrně inteligentní spoluobčané tmavší pleti. Takže bych tu s tím moc nemachroval. Tady si na chytej. cz ne na freefoto. cz – tam bys možná uspěl víc než tady s otázkou – dají se chytat candáti i ve dne? Příště se budeš ptát – jaký vlasec a háček použít na těžko?
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 17:16 ® Hosty
-
Zrůda Tomash:Já za to nemůžu že si tak krásnej .. fuuujjj .. se divim že ti berou, když videj ten tvuj ksycht .. to je mega Rapala .. hehe
Denyg: Tobě už jsem řekl, že až budeš šuk*t kurvy tak se mi ozvy .. jinak tě neznám .. nazzzzzdar
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 15:21 ® Tomash
-
toulovec : Dost moudrá slova. Abych věci, o kterých hovoříš uvedl na pravou míru, tak do budoucna budu své články posílat Davidovi na chytej. cz a do časopisu Kajman. To, že Rybářství píše (od doby, co sem tam začal posílat své úlovky), něco ve smyslu „všímáme so spolu s vámi některáých podivných hmotností, které bývají u vašich úlovků jen vyšší“ je nesmysl, protože Rybářství to tam píše minimálně 30 let zpátky a to sem v tý době byl ještě někde „na houbách“. V jedný věci máš pravdu a to v tom, že občas „dělám ramena“ tam, kde bych neměl. Snažím se už brzdit, ale Hrouzek mě pěkně vytočil. Toť Fše.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 15:11 ® Robur
-
No, tak někteří jste mě opravdu pobavili, třeba se Vám bude hodit tento odkaz: Psychologická poradna CZ – Váš partner v nesnázích . Doufám, že toho využijet, protože jinak se na dalším srazu asi začnu bát.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 11:26 ® toulovec
-
Hrouzek: hele prcku ty taky přibrzdi (a není to jen na tebe), pokud chtěl Tomáš tu rybu sežrat, tak ji sežral a ty mu do toho nekecej. Pokud chceš ryby pouštět, tak je pouštěj, ale drž o tom hubu, nikoho to nezajímá. Tomáš taky nachytá spoustu ryb a věř že je nesežere všechny. Chtěl ji sblajznout, tak ji sežral no (nebo vypreparoval???). Podívej se co ty Vaše kecy o CaR způsobujou. To že jsi rybu pustil je jen tvoje věc, ale už to přestaň věšet všem na nos, nikoho to nezajímá. To že je za každou fotkou připsáno ryba byla vrácena je opravdu něco hroznýho. navíc do někoho se furt navážíme a do někoho ne. Já ti třeba řeknu že velkýho okouna nepustím ani jednoho. Chutnaj mi a lovit je chodím proto, že je chci sežrat. Máš mě za masaře???Pokud chytám na pstruhovce,. je jasný že 90% ryb jde zpátky a nikomu to taky necpu. je to moje volba, když chci k večeři duháka, tak má smůlu byť by měl 25,5 cm. Hovgh
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 11:15 ® toulovec
-
Thomas: Hochu milej, na svůj věk opět vyvádíš jak hysterka. Nevím kolikrát už ti to tu někdo řekl (já možná 3×), ale než 1000× reagovat, zkus se nejdřív zamyslet nad svým jednáním. Není pravděpodobně chyba někde jinde než u tvých „protivníků“?? Neděláš náhodou někde chybu?
- píšeš že ty trofejní úlovky ti časopisy rády uveřejňují, leč už jsi svým bystrým zrakem nepostřehl (nehovořím o inteligenci, ale o zraku, všimni si), že od té doby co jsi je tam začal posílat, každý vidí že polovina těch údajů co uvádíš je evidentně nějakým směrem „posunuta“ a od té doby tam taky rybářství upozorňuje, že některé úlovky se jim zdají „podivné“. Uvědom si že to tam píšou také kvůli tobě.
- píšeš články kreré se dají číst, ale posílat je na víc časopisů a prodat je několikrát, to dělal před časem jen sedum a toho jsme odsud vyprovodili sviňským krokem, asi tě to bude brzo čekat i tady.
- chováš se jako frajer, kterej si nevidí ani na špičku nosu a často se dost neurvale pustíš do lidí, kteří tě upozorní na tvou chybu. Nejen že si neuvědomuješ že jsou o generaci starší a už mají něco nachytáno, ale neznáš je osobně, takže nemáš ani tušení co plkáš a na koho děláš ramena.
Neber tyhle slova jako urážku, mladí kluci tě obdivujou, ale jinak jsi opravdu k smíchu. Myslím že jelikož ryby opravdu chytat umíš, a rybařinou žiješ, byla by škoda kdybys skončil jako nenáviděnej floutek ze kterýho má každej jen jundu.
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 10:20 ® HaD
-
moc vyloženě okounových vod okolo sebe nemám a tak na ně vyrážím jen párkrát ročně a nad 40cm jsem se ještě nedostal, takže jsem nad tím zatím nepřemýšlel
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 9:18 ® Lipo
-
Chlapi,chlapi. Hadate se tady uplne o kravinach!!Ja se za masare nepovazuji. Nedela mi problemy poustet candaty i stiky vetsich velikosti ale kdyz jdou pekni okouni,proc je nevzit???Ja napriklad chytam pro zazitek z lovu ale obcas i nemasar dostane chut na rybu tak proc si ji nevzit kdyz desitkam i stovkam ryb da za rok svobodu??Nerikam ze vemu vsechny co chytim ale jen pro svou potrebu.!!Jo a k tomu zakopavani u stromu,tak s toho se mi taky zveda kufr!!!
reagovat - Úterý 15. listopadu 2005 v 8:07 ® Zlinsky_lovec
-
Hosty: Bože, zy seš ubožák
reagovat